Találatok a következő kifejezésre: 102.000 Ft mennyi a nettója (1 db)

102.000 Ft bruttónak mennyi a nettója?

Legjobb válasz: egész pontosan 77.640,- Ft, feltételezve, hogy nincs gyereked.

egész pontosan 77.640, - Ft, feltételezve, hogy nincs gyereked.
A Fn.hu, van bérkalkulátor.Fillér pontosan megkapod nettód.
havi 102.000, - bruttó, az éves szinten 1.224.000, - Ft. ennek az adója 220.320, - Ft. igényelhetõ adóvisszatérítés 124.880, - Ft. azaz (1.224.000-220.320+124.880 )/12= 94.047, - Ft
szerintem a nettót úgy értette, hogy ha ennyi a bruttó fizu, akkor abból mennyi érkezik a számlájára, szóval ebból egy csomó mindent levonnak: 9, 5% nyugdíj járulék, 6% egészbiztosítási járulék, adóelõleg (a számítása eltérõ lehet) szóval iylenek, ha ezt levonták, akkor kb. 75 ezret kapsz kkézhez, ez persze sacc.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen 75ezer körül lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha nem 75, hanem 30 év lenne a várható élettartam mint régen, akkor milyen karriert terveznél?

És ha ismét nagyot fejlődne az egészségügy és megnőne 75-ről 175 évre az élettartam?

6

2€ borravaló soknak számít?

..a pultnál ülve ittunk egy kávét és egy teát.

5

Nem szoktatok tartani attól, hogy nem feleltek meg az új munkahelyen?

Engem most vettek fel szoftvermérnöknek (frissen diplomáztam, még sosem dolgoztam huzamosabb ideig) és annyira izgulok, hogy nem fogok megfelelni. Az első pár hetet tréningen fogom tölteni.

10

Gazdaságinformatikus alapszak után milyen pénzügyi, gazdasági mesterképzésre érné meg jelentkezni?

1

Ebben az esetben jár nekem munkanélküli segély?

Szóval: Tavaly szeptembertől-decemberig 8 órában, majd ugyanazon a helyen februártól augusztusig végéig 4 dolgoztam a volt munkahelyemen.
Idén szeptembertől október végéig 8 órában dolgoztam, utána kirúgtak.
Jár nekem munkanélküli segély?
UI: állítólag a szakmai gyakorlati helyemet is lehet, hogy beszámítják?.... az biztos, hogy utána adóznom kellett, papírokat is kaptam ( ez is 2 hónap volt)

8

Minőségesnek (pl élelmiszerüzemben) mennyire kell tudnia angolul?

Az angol nyelvű szabványok miatt, olvasni gondolom nagyon jól kell, de mi a helyzet a beszéddel? Munka során kell angolul beszélni?

0

Lesz valaha munkám?

Érettségim és szakmám van, de semmiben sincs gyakorlatom. Szerintem ha már eddig nem találtam semmit ezután se fogok, mindig ugyanaz a kifogás. Szóval reménykedjek még benne hogy dolgozni fogok még itt vagy kérjek kölcsön és induljak ki külföldre?

6

Milyen végzettséget kell ahhoz szereznem, hogy bankban dolgozhassak lakossági ügyintézőként? Bármilyen más pozíció is érdekel, de ez leginkább.

3

A Mekiben dolgozok több mint 3 hónapja de már nem bírom azt a közeget és azt, hogy az emberekkel elhitetik milyen "egészséges" az "ételük" így hamarosan felmondok! Rúgtak már ki valakit a Mekiből csak mert nem ment be?

És volt már olyan aki nem dolgozta le a felmondási 1 hetet? Ja és hozzá teszem a fizetésből nem lehet megélni főleg, hogy 60000 Ft alatt keresel!!!

3

Kint fogok dolgozni napi 8 órában egész télen! Hogy készüljek erre?

Nagyon fázós vagyok, hamar felfázom, mit vegyek fel? Milyen kaját vihetek (kint nem tudom bevágni az ebédet a mikróba...stb), de szendvicseken se szeretnék élni mindennap. Egyéb hasznos dolgok amiket vigyek? Köszönöm

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!