Találatok a következő kifejezésre: 100 kilósan babát (2 db)

100 kilósan vállalhatok babát?

Legjobb válasz: miért ne vállalhatnál?ha minden rendben van,persze hogy igen.az én nõvérem 110kg-osan volt terhes 5-ször.csak nehezebben érezte a mozgását a babának,meg fárasztóbb volt neki.úgyhogy ha szeretnél,hajrá!!!

miért ne vállalhatnál?ha minden rendben van, persze hogy igen.az én nõvérem 110kg-osan volt terhes 5-ször.csak nehezebben érezte a mozgását a babának, meg fárasztóbb volt neki.úgyhogy ha szeretnél, hajrá!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztatást!most nagyon örülök, hogy nem azt mondtad hogy: elõbb foggyál le!(mert az nem megy)köszi
szia.drága barátnõm 110 kg.most 8 hetes terhes.és csak 7 hónapot vártak a babára.drukkolok neked, és kitartást, sok türelmet kívánok nekd.vállald azt a babát, és nyugodj meg.
persze hogy lehet babád!attól hogy van súlyfelesleged attól a baba válalható az orvos mindent elmond lehet egy-két dologra kicsit jobban kell majd figyelned pl.vérnyomásod.én sógornõm 3.gyereket várja februárba szül babával együtt most üti az 1 mázsát.hajrá fel a fejjel drukkolok
Szia! Én 90 kg vagyok, és mi próbálkozunk a párommala baba dolgon. Tudom, hogy nem vok sovány, de hát más is esett már kövéren eherbe szerintem, és egészéges lett a pici! Próbálj egészségesen élni, enni, és amennyit tudsz csak mozogni. Nem idegeskedni, stb. sok sikert nektek is! :) )))))
Szia! Én az elsõ gyerkõccel 92kg-al kezdtem a terhességet. A másodikkal 105kg voltam, és most a 3-dik babámmal is ennyivel kezdtem. Egyik terheségemnél sem volt semmi problémám, most sincs. Csak kicsit jobban odakell figyelni az étkezésekre. Ráadásul mindhárom elsõre összejött.:) Sok sikert!!:) 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást ez nagyon jól esik. Sok sikert kívánok minden próbálkozó és teherbe esett hölgyeménynek!:)

Sajnos tápszereznem kell a babámat. 2 hetesen normális dolog hogy 100-130 ml-t megiszik és átlag 2 óránként ennne? 4 kilós most a babám.

ja és még valami...minden evés után valamennyit bukik mióta tápszert kap.ez normális és csak a felesleg jön ki?

Legjobb válasz: Szerintem csak annyit eszik, amennyire szüksége van. Ha mégis túl sokat enne, azt bukja vissza. Az én babám anyatejes, de õ is szokott bukni. Azt mondják, addig normális ez, amíg nem hány. Az sem baj, ha nagyobb mennyiség jön vissza neki, de ha látod, hogy fáj neki, rosszul van tõle, az már hányás. Szerintem ekkor érdemes a gyerekorvostól, vagy védõnõtõl tanácsot kérni. A te esetedben nem hiszem, hogy baj lenne.

Szerintem csak annyit eszik, amennyire szüksége van. Ha mégis túl sokat enne, azt bukja vissza. Az én babám anyatejes, de õ is szokott bukni. Azt mondják, addig normális ez, amíg nem hány. Az sem baj, ha nagyobb mennyiség jön vissza neki, de ha látod, hogy fáj neki, rosszul van tõle, az már hányás. Szerintem ekkor érdemes a gyerekorvostól, vagy védõnõtõl tanácsot kérni. A te esetedben nem hiszem, hogy baj lenne.
szia! én 1 hetes kora óta tápszerezem, kezdtem 90ml-rel, aztán 120 lett belõle most pedig már1 hónaposan 150ml-t eszik!!!! Ne aggódj, tudja, hogy mennyi neki az elég!
Ha csak bukik és nem hány, az normális. Eleinte én is megijedtem a kisfiam étvágyán! :) Pénteken lesz 1 hónapos, és van, hogy 190-200 ml-t is megeszik! Bár nem minden alkalommal, az átlag 150-170 ml. Tudják, mennyi kell nekik. :) Jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!