Találatok a következő kifejezésre: 10. napja volt már (83 db)

Legutóbbi 2-3 peteérésem utáni 9-10. napon volt barnás folyásom, de utána mindig megjött. Lehet hogy beágyazódott csak mégsem maradt meg? Korábban sosem volt ilyen, csak amióta próbálkozunk.

Legjobb válasz: Velem ugyanez történt! Hormonprobléma... nõgyógyásztól kérj beutalót TSH, FSH, T3, T4, Progeszteron, Ösztradiol, Prolaktin ezeket kell nézetni, nekem duplája volt a prolaktinom a megengedettnél, gyógyszert kaptam rá, ami már az elsõ ciklusomon meglátszott, két hónapja szedem, helyreállt minden! Sok sikert!

Velem ugyanez történt! Hormonprobléma... nõgyógyásztól kérj beutalót TSH, FSH, T3, T4, Progeszteron, Ösztradiol, Prolaktin ezeket kell nézetni, nekem duplája volt a prolaktinom a megengedettnél, gyógyszert kaptam rá, ami már az elsõ ciklusomon meglátszott, két hónapja szedem, helyreállt minden! Sok sikert!

10 napja volt ab. -m és 4-5 napja már csak barnáztam azt is már csak pontszerűen, erre ma megint elkezdtem vérezni. Normális ez?

Legjobb válasz: amíg nem darabos a vérzésed addig nincs gond.ha darabos akkor gyorsan doki!!

amíg nem darabos a vérzésed addig nincs gond.ha darabos akkor gyorsan doki!!

Mikor fog elmúlni a gyengeség és a szédülés? 10 napja volt missed. Ab-om. Már csak barnázgatok, de folyton aludnék és szédelgek.

Legjobb válasz: Most elkezdett fájni a mellem is, már peteérés lenne? 2 hete volt a mûtét, de ilyen gyorsan helyreállt volna a hormonháztartásom?

A kérdező hozzászólása: Most elkezdett fájni a mellem is, már peteérés lenne? 2 hete volt a mûtét, de ilyen gyorsan helyreállt volna a hormonháztartásom?
Kedves kérdezõ! A szervezetedet megviselte ez a beavatkozás, mint testileg mint pedig lelkileg! Maga a missed ab. és maga a beavatkozás is bizonyos vérvesztességgel jár, természetesen ez mindenkinél változó. Természetes, hogy gyengének érzed magad és szédülsz, a barnás folyás is természetes, hisz regenerálódik, tisztul a méhed. Pihenj nagyon sokat, nem tudom mennyire véreztél az elmúlt 10 napban, mert ahogyan írtam is a vérvesztesség is okozhat gyengeségérzetet és szédülést. Ha nem szûnnek a panaszaid egy két napon belül, mindenképpen fordulj orvoshoz, de gondolom kontroll vizsgálatra is mindenképp menned kell majd! Javulást kívánok neked!
A hormonháztartásod is megváltozott, idõ kell még helyreáll, ne aggódj emiatt! Hány hetes voltál?
A kérdező hozzászólása: 7 hetes

10 napja volt abortuszom, mert beteg volt a baba! Lehet már óvszerrel és nagyon óvatosan szeretkezni?

Nem kérek negatív kommenteket,csak azért kérdezem mert egyik topikban azt írják 1 hét,a másikban hogy 4

Legjobb válasz: 6hét, nekem ennyit mondták,h ennyi ideig nem szabad, se kádban fürdeni...

6hét, nekem ennyit mondták, h ennyi ideig nem szabad, se kádban fürdeni...
nekem is 6-8 hetet mondtak szigorúan!
6 hét a kötelezõ szünet, ezt el kellett mondania az orvosnak. De nem semmi, hogy 10 nap után már van hozzá kedved...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Képzeld el 10 nap után van hozzá kedvem!

Még egy hét múlva kellene megjönnie, de már kezd enyhülni a mellérzékenységem ami eddig 10 napja volt érzékeny. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Ezzel én is pont ugyanígy vagyok... És én sem értem... Azt mondják, ilyen korán még nem jelezhet babát, inkább a hormonok okozzák. Remélem nincs igazuk.

Ezzel én is pont ugyanígy vagyok... És én sem értem... Azt mondják, ilyen korán még nem jelezhet babát, inkább a hormonok okozzák. Remélem nincs igazuk.

Már 10 napja menstruálok, eddig még sose volt ilyen, ált 5-6 napig szokott tartani, de most ez már a 10. napja, hogy megvan! Mit fog csinálni ebben az esetben a nőgyógyász?

Sz?z vagyok és még sose voltam n?gyógyásznál, anyu azt mondta, hogy neki is volt hasonlo (nem pont ilyen) és hogy ? elment a dokihoz elmondta hogy mi a problémája és a doki adott neki rá gyógyszert, tehát nem vizsgálta meg! Azt szeretném tudni, hogy ha én is elmegyek akkor velem is ez lesz, nem fog megvizsgálni, merthát mondjuk elég fura lenne, ha így is megvizsgálna, hogy megvan, vagy megvizsgál? mi lesz?

Legjobb válasz: Ilyenkor valószínû nem vizsgál, csak kérdezget.Fõleg, hogy szûz vagy. Mióta van meg a mensid? Elsõ 2 évben ez normális. De figyelj, nekem is volt már ilyen! Ha nincs semmi egyéb és ez most van elõször felesleges elmenni. Várd meg míg elmúlik a mensid, nekem nemrég 20 napig volt meg! Gondolhatod... Sosem volt még ilyen. Azt mondták a stressz, ennyi. Várd meg a következõt, ha az normálisan lesz akkor semmi gond, nem kell aggódni. ezt ezer dolog befolyásolja, ez az egy eset még nem jelent semmit. Szerintem felesleges elmenni, várd meg míg elmúlik, és meglátod a következõ meddig tart majd. Aztán valszeg visszaáll a normálisra és ennyi. De ha elmész szerintem akkor se vizsgál csak beszélgettek majd elküld annyival, hogy nyugodj meg és várj. Vagy felír valami gyógyszert, esetleg fogamzásgátlót javasol. Mondd, hogy ha nem muszáj nem akarod h megvizsgáljon mert félénk vagy. Mondani fogja, hogy ha nincs olyan jellegû panasz akkor okés.

Ilyenkor valószínû nem vizsgál, csak kérdezget.Fõleg, hogy szûz vagy. Mióta van meg a mensid? Elsõ 2 évben ez normális. De figyelj, nekem is volt már ilyen! Ha nincs semmi egyéb és ez most van elõször felesleges elmenni. Várd meg míg elmúlik a mensid, nekem nemrég 20 napig volt meg! Gondolhatod... Sosem volt még ilyen. Azt mondták a stressz, ennyi. Várd meg a következõt, ha az normálisan lesz akkor semmi gond, nem kell aggódni. ezt ezer dolog befolyásolja, ez az egy eset még nem jelent semmit. Szerintem felesleges elmenni, várd meg míg elmúlik, és meglátod a következõ meddig tart majd. Aztán valszeg visszaáll a normálisra és ennyi. De ha elmész szerintem akkor se vizsgál csak beszélgettek majd elküld annyival, hogy nyugodj meg és várj. Vagy felír valami gyógyszert, esetleg fogamzásgátlót javasol. Mondd, hogy ha nem muszáj nem akarod h megvizsgáljon mert félénk vagy. Mondani fogja, hogy ha nincs olyan jellegû panasz akkor okés.
szia! 19 vagyok, januárban lesz 6 éve, hogy "megvan". ez az elsõ alkalom, hogy ilyen van és hát megijedtem :-) anyu arra gondolt, hogy talán attól lehet, hogy még ilyen idõben is kabát nélkül 1 szál pulcsiba megyek mindenhova és biztos, hogy felfáztam, van is benne valami, de ez már 3 éve így van, hogy csak így minden nélkül járkálok... szal akkor ennek is elöbb kelett volna lennie, vagy nem? Hát, én is 19 vagyok :D egyszer voltam csak nõgyógyásznál, de ott lent nem nézett meg, csak fent mert panaszom volt. Én is félek, úgyhogy majd akkor megyek ha akarok valami tartós fogamzásgátlót. Addig nem nagyon akarok, jobb nem is gondolni az egészre amíg nem muszáj. Öltözz jó melegen. Kül én is mindig fel vok fázva :s Szerintem felesleges most elmenned, elég akkor ha ez rendszeressé válik. Nagyon õ se tud erre mit mondani. Ezer oka lehet tényleg, az életviteled, az hogy mit eszel, idegeskedsz-e stb. ja és gyógyszerek, diéta minden befolyásolhatja. Szerintem ha tényleg nincs egyéb gond akkor várd meg, hogy most elmúljon. Aztán ha legközelebb megjön nézd meg meddig tart. (azon ne csodálkozz ha kicsit késõbb vagy elõbb jön majd most meg mert ez a 10, ill. több nap bekavar neki) ha az rendben lesz és utána a többi is, akkor ne foglalkozz vele. Nekem volt hogy 7 hónapig nem jött meg. Most se tudom mi lesz. Régen napra pontosan megjött aztán egyszercsak elkezdte ezt csinálni. :D engem már nem érdekel, mert gondolom mitõl van. Összevissza étkezés, sok stressz, fogyókúra, felfázás, ja és eléggé utálok nõ lenni, szóval... állítólag ez is befolyásolja, tudat alatt. Fog.gátlót meg nem akarok szedni még, úgyhogy marad ez. Semmi bajom am. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne vedd komolyan és ne menj dokihoz. Csak szerintem még várj, mert erre õ se tud mit mondani, max felír valami légbõl kapott gyógyszert, hogy ne engedjen el üres kézzel. Azt meg addig minek szedni, amíg lehet magától is megoldódna a probléma, hátha csak egyszeri eset. Sok hülye gyógyszer csak bekavar megint. Nálunk suliban majdnem minden csajnak összevissza volt a mensije, mindig arról beszéltek hogy már megint mi van és hogy nõgyógyászhoz kell menni. :P
A kérdező hozzászólása: szia, nem nincs vizsgaidõszak, csak január közepétõl lesz :) meghát am sem aggodom miatta, egyelõrecsak 1 tárgyból kell majd vizsgáznom és hol van az még :) viszont érettséginél rendesen paráztam, dehát akkor sem volt semmi ilyen problémám.
Szerintem 10 nap még nem vészes. Nincs vtlenül vizsgaidõszakod, vagy valami egyéb miatt stresszesebb napjaid? Az is okozhatja. Én 25 napig véreztem egyszer, na, arra már adott gyógyszert, mert nekem eleve mindig nagyon rendszertelen volt, és valami kellett, mert magától nem állt be, és a 25 napos vérzés nagyon legyengített úgy kompletten.
Hát akkor ha úgy gondoljátok, menjetek el nem vesztesz semmit. De véleményem szerint egyelõre nem fontos, várd meg mi lesz. :)
NE aggódj! Nekem volt már 2 hetes is! Életem legrosszabb 2 hete...:S
A kérdező hozzászólása: semmi gond :] am én várnék is a dokival, csak anyu aggodalmaskodik és hát miatta már én is egy kicsit :-)
A kérdező hozzászólása: 7 hónap? az szép am nincs semmi különös, diéta, stressz meg ilyesmi, ugyanugy élek, mint eddig.
Jaj, istenem! :DD Ne haragudj, hogy bemásoltam amit írtál, így szoktam néha mert ha a válaszra kattintok eltûnik... És elfelejtettem kitörölni küldés elõtt. Bocsi. Fáradt vagyok kicsit :P
A kérdező hozzászólása: szia! 19 vagyok, januárban lesz 6 éve, hogy "megvan". ez az elsõ alkalom, hogy ilyen van és hát megijedtem :-) anyu arra gondolt, hogy talán attól lehet, hogy még ilyen idõben is kabát nélkül 1 szál pulcsiba megyek mindenhova és biztos, hogy felfáztam, van is benne valami, de ez már 3 éve így van, hogy csak így minden nélkül járkálok... szal akkor ennek is elöbb kelett volna lennie, vagy nem?
A kérdező hozzászólása: ok, várok...

24-26 napos ciklusnál teherbe eshetek a 10. napon? A ciklus.hu szerint 11. napon volt ovulációm, és éreztem is a hasfájást (sot még most is érzem már 4 napja fáj a hasam és folyásom is sok van).

Mellem is szurkál.

Legjobb válasz: Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.

Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.
Ha havonta csak 1 napon lehetnél terhes, akkor baromi könnyû lenne a védekezés. Simán terhes lehetsz a 10. napon is.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazatok lenne, és teherbe esnék.Már nagyon vágyunk a babára.Egy éve volt egy félidos vetélésem (23 hétben).Remélem már nem sokat kell várnunk hogy végre babát tarthassunk a karunkban.
Nagyon sajnálom, és nagyon szurkolok! Majd írd meg, ha sikerült! :)
A kérdező hozzászólása: Megírom.
A kérdező hozzászólása: Megint nem jott ossze .:-( Majd talán a kovetkezo ciklusban.Pedig már annyira reménykedtem, két napot késett a menstruációm is.de sajnos megjott......

10. nap 145-ös hcg szint, 15. nap 13 mm-es méhnyálkahártya, első lombik. Mik az esélyeim szerintetek? Kérlek, ha vkinek hasonló volt az esete, ossza meg velem. Nagyon vágyjuk már a babát.

Legjobb válasz: Szia nem nagyon értem a kérdést tehát ET után 10. nap 145 hcg szint??? Ha igen az nagyon jó nekem a lányommal ET + 10 nap 60 volt és rendben volt meg született most 4,5 éves..szóval szerintem nyugodtan bizakodhattok:) Gratulálok Légyszíves írd majd meg mi lett a vége a történetnek de ez nagy valószínûséggel baba:-D

Szia nem nagyon értem a kérdést tehát ET után 10. nap 145 hcg szint??? Ha igen az nagyon jó nekem a lányommal ET + 10 nap 60 volt és rendben volt meg született most 4, 5 éves..szóval szerintem nyugodtan bizakodhattok:) Gratulálok Légyszíves írd majd meg mi lett a vége a történetnek de ez nagy valószínûséggel baba:-D
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a válaszod, ma tudtam meg a 2.vérvétel eredményt:8, 5hcg."sajnos nem sikerült..elindult vmi ééés sajnálom"telefonon tudtam meg.Készen vagyok teljesen, de alig várom a következõ próbálkozást.Most 2 hónap lelki feltöltõdés..könnyû igy leirni, de nagyon bizunk a jövõben!Aki olvassa és kicsit együttérez velünk, minden jót kivánunk :-)

Ha valószínűleg 10. én volt peteérésem, és ma van a ciklusom 27. napja mutathat már valamit a teszt? (clostys hónap)

Legjobb válasz: Mindegy a ciklusod hànyadik napjàn jàrsz,ha 10. volt pè,akkor mèg nem valoszinu,hogy kimutatja a terhessèget a teszt,hisz mèg csak 10 napja volt.Mire megtortènik a megtermèkenyulès,a kis pete vàndorol a mèh felè :)...beàgyazodik stb. az kb. 14 napos folyamat.Ezutàn kezd termelodni a hcg,ami a teszt alapja.Vàrj mèg pàr napot aztàn tesztelj.

Mindegy a ciklusod hànyadik napjàn jàrsz, ha 10. volt pè, akkor mèg nem valoszinu, hogy kimutatja a terhessèget a teszt, hisz mèg csak 10 napja volt.Mire megtortènik a megtermèkenyulès, a kis pete vàndorol a mèh felè :) ...beàgyazodik stb. az kb. 14 napos folyamat.Ezutàn kezd termelodni a hcg, ami a teszt alapja.Vàrj mèg pàr napot aztàn tesztelj.
Nem-nem valószínû, hogy kimutatná, leghamarabb 10-esel vasárnap tesztelj, talán...!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor még várok és késõbb tesztelek :) Remélem pozitív lesz majd
Na mi ujság veled kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 30. napon teszteltem egy pozitívat, de pár nappal késõbb megjött :( Bár azt kicsit furának tartom h csak 3 napig tartott, 4.nap már egyáltalán semmi sem volt.
A kérdező hozzászólása: néha kicsit görcsölget a hasam és tegnap volt egy kis rózsaszín folyáson azóta semmi .
szerintem most fog megjönni. erre utal a rózsaszín folyás.kicsit felborult a hormonháztartásod, ezért egyszer késett egyszer korábban jött, ilyen minden nõnél van, nem kell, sõt, káros rögtön terhességre gondolni, mivel ezzel egy csomó mindent kizársz, aminek meg sokkal nagyobb a valószínûsége. pl hormonális problémák. de a te esetedben szerintem semmi baj nincs, ilyen elõfordul
A kérdező hozzászólása: Hál istennek a hormonjaim rendben vannak mert kivizsgáltattam magam és minden tökéletes. Most 3 hónapja dolgozunk a babán.
A kérdező hozzászólása: a negatív tesztet június elején néztem
óh, az más, ha "rajta vagytok a dolgon". így nem csoda, ha a terhességre összpontosítasz. drukkolok, h mielõbb megfoganjon, de most még nincs baba szerintem ...
A kérdező hozzászólása: Muszáj voltam kivizsgáltatni magam mert családon belül sok örökletes hajlam van sajnos betegségekben és így valamivel nyugottabb is vagyok .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!