Találatok a következő kifejezésre: 10. napja a teszt halvanyan, de (2 db)

10. napja késik, a teszt halvanyan, de 2 csikos lett. Az alhasi fajdalmon kivul semmi bajom. Ez tuti terhesség?

Legjobb válasz: az bizony ,gratulalok olyan jo neked en vagyok az alattad lévö kérdezö.E...

az bizony , gratulalok olyan jo neked en vagyok az alattad lévö kérdezö.E...
Igen TERHES vagy!!!Ha tiz napja késik akkor már a helyedben felkeresném az orvost hogy vizsgáljon meg hogy minden rendben van-e!! Már szivhangja is kell hogy legyen a babádnak!!!GRATULÁLOK!!!
A kérdező hozzászólása: szerdan keszulok orvoshoz.koszi a jo hireket!
Gratulalok a babahoz! Van ez az oldal ott meg tudod nezni, h most mennyi idos kismama is vagy, de szeritnem 6-7 hetesen menj, mert akkor mar szivhang is van, akkor Te is megnyugszol, h hallod a babadat. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html http://www.timmermann.hu/ Nagyon boldog babvarast kivanok 15 hetes kismama
mióta próbálkoztok?E...
A kérdező hozzászólása: kb 3hónapja próbálkozunk, de nem hittem benne hogy ilyen gyorsan sikerulhet.koszi a valaszokat
mi az az et? egyébként terhes lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Embriótranszfer.Lombik beültetésem volt, és ma vagyok az 5.napon.Csak nagyon halvány a csik, alig látszik, de az látszik hogy nem negativ, van ott valami...
Nem vagyok érintett, csak lombikozó barátnõim vannak. Nekem az rémlik, hogy a beültetés után legalább 10 napnak kell eltelnie, hogy reális eredményt adjon a teszt. Tudtommal a stimulációra használt valamelyik gyógyszer HCG tartalmú, és amíg az nem ürül ki a szervezetbõl nem lehet biztosan tudni, hogy mire reagál a teszt.
Nekem et+8. napon lett halvány pozitív egy gagyi tesztel.Nagyon drukkolok!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!