Találatok a következő kifejezésre: 10. napja a teszt halvanyan, (5 db)

10. napja késik, a teszt halvanyan, de 2 csikos lett. Az alhasi fajdalmon kivul semmi bajom. Ez tuti terhesség?

Legjobb válasz: az bizony ,gratulalok olyan jo neked en vagyok az alattad lévö kérdezö.E...

az bizony , gratulalok olyan jo neked en vagyok az alattad lévö kérdezö.E...
Igen TERHES vagy!!!Ha tiz napja késik akkor már a helyedben felkeresném az orvost hogy vizsgáljon meg hogy minden rendben van-e!! Már szivhangja is kell hogy legyen a babádnak!!!GRATULÁLOK!!!
A kérdező hozzászólása: szerdan keszulok orvoshoz.koszi a jo hireket!
Gratulalok a babahoz! Van ez az oldal ott meg tudod nezni, h most mennyi idos kismama is vagy, de szeritnem 6-7 hetesen menj, mert akkor mar szivhang is van, akkor Te is megnyugszol, h hallod a babadat. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html http://www.timmermann.hu/ Nagyon boldog babvarast kivanok 15 hetes kismama
mióta próbálkoztok?E...
A kérdező hozzászólása: kb 3hónapja próbálkozunk, de nem hittem benne hogy ilyen gyorsan sikerulhet.koszi a valaszokat

23. napon 10-es érzékenységű teszt kimutatta volna halványan a babát, ha a 15. napon volt ovum?

Tudom, hogy nem kène mèg ilyen hamar tesztelgetni, de gyógyszert kell szednem, ès fontos lenne.

Legjobb válasz: Tuti nem,mert csak most ágyazódik be,ha sikerült!

Tuti nem, mert csak most ágyazódik be, ha sikerült!
Nem. Egy kis türelem, ha már most ennyire türelmetlen vagy, mi lesz a 9 hónap alatt?! Várd ki a nemvárt napját.
A kérdező hozzászólása: Az igaz... 8. nap. Akkor mikor lehetne leghamarabb? Mert a hõm ugyan fent van, 37 felett folyamatosan, ami elèg meglepõ, dehàt ez mèg a mensi 2. napjàig is fent maradhat.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok türelmetlen, csak nem tudom, hogy a gyógyszer nem àrt- e, az orvosok meg àltalàban leszarjàk a lehet terhes vagyok jelzèseket...
Ovu után legkorábban kb. 10 nappal érdemes 10-es érzékenységûvel, reggeli elsõ vizeletbõl. De még akkor sem biztos, hogy mutatja.
clearblue dm-es nekem 2 nappal a 26.napon (de 28-as ciklusom van, ami pontos, mint az óramû) kimutatta délelõtti vizeletbõl, de reggelibõl tesztelj, az a tuti! Azt mondják nem árt a gyógyszer az elsõ 3 hétben, mert csak utána kezd kapcsolódni az anyához a magzat...én is meg voltam fázva neocitránoztam, pedig nem lehet, de leálltam vele 2 nap után, mert én sem akartam, h baj legyen belõle...és még jó, h leálltam 2 nap múlva pozi teszt...Elvileg clearblue-ra rá van írva, h leghamarabb nemvárt elõtti 4.napon mutatja ki! Ezzel próbálkozz sztem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A ciklusom többnyire 29. nèha 30. napos. Akkor vàrok mèg pàr napot, hàtha....

Ovu után 10-11 nappal halványan már kimutathatja a teszt a terhességet? (arra a tesztre gondolok amit már menzi elö 2-3nappal meglehet csinálni)

Legjobb válasz: van ráe sély de sokaknak csak a nem várt utn mutat pozitvat. tehát ha negativ akkor ne keseredj el mert pár nap mulva lehet belöle pozitív még.

van ráe sély de sokaknak csak a nem várt utn mutat pozitvat. tehát ha negativ akkor ne keseredj el mert pár nap mulva lehet belöle pozitív még.
nekem menzi kimaradása után 2 nappal se mutatta ki, még halvány csík jele se volt, szóval én várnék még pár napot.
Mindkét terhességemet kimutatta bármelyik teszt a 10. napon, igaz akkor még nagyon halványan sejlett fel a második csík, de már ott volt!
Én x-epil teszteteltem és menszi kimaradása elõtt két nappal halvány második csík lett, a napján is halvány második csík volt.De van olyan teszt, ami érzékenyebb, 1300 ft körül mozog, drogériában is meglehet venni és ciklus kimaradása elõtt már 4 nappal elvégezhetõ, én használtam már olyat is, és az is kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Igen, 1400 ért vettem ma meg.Holnap megpróbàlom:)
Drukkolok Neked!!Na hogy sikerült???


mi az az et? egyébként terhes lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Embriótranszfer.Lombik beültetésem volt, és ma vagyok az 5.napon.Csak nagyon halvány a csik, alig látszik, de az látszik hogy nem negativ, van ott valami...
Nem vagyok érintett, csak lombikozó barátnõim vannak. Nekem az rémlik, hogy a beültetés után legalább 10 napnak kell eltelnie, hogy reális eredményt adjon a teszt. Tudtommal a stimulációra használt valamelyik gyógyszer HCG tartalmú, és amíg az nem ürül ki a szervezetbõl nem lehet biztosan tudni, hogy mire reagál a teszt.
Nekem et+8. napon lett halvány pozitív egy gagyi tesztel.Nagyon drukkolok!!

Halványan pozitív terhességi teszt és negatív UH jelenthet terhességet amikor már 10 napja késik a mensi?

Legjobb válasz: Végülis utalhat mert nekem is csak 7hetesen mutatta ki az UH pedig 5hetesen is voltam de akkor még a petezsákot se vették észre.Ez nekem is fura volt akkor.Lehetsz terhes persze.

Végülis utalhat mert nekem is csak 7hetesen mutatta ki az UH pedig 5hetesen is voltam de akkor még a petezsákot se vették észre.Ez nekem is fura volt akkor.Lehetsz terhes persze.
Persze, hogy lehetsz, hiszen pozitív lett a teszed.
Szia, Nekem 4 teszt lett pozitív, de annyira halvány volt hogy nem tudtam eldönteni.Nos, ha van egy halvány csík akkor az már pozitív.Az ultrahangot azért szokták a 12 hétre kiírni, mert lehet akár egy régi rossz minõségi gép amin mondjuk egy rosszabbul látó doki már lehet, hogy nem szúrja ki.Én a 8.h éten voltam és akkor 1, 4 cm volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elkészült a laborvizsgálat (vizeletbõl menotest). Az is pozitív lett.:) Remélem egy hét múlva már az UH-n is látszani fog... Egyébként nem káros a gyakori UH?
Mi lett az eredményed?Nagyon érdekel mert én is ilyen cipõben járok!Ha ne veszed nagyon személyeskedésnek akkor irj privátot!köszi
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Már nem aktuális hiszen elvetéltem.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!