Találatok a következő kifejezésre: 10. hetunk vagyunk. Tegnap (4 db)

Én a 10. hétben vagyok, tegnap este az alhasamban szurkálást éreztem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Talán a méhed nõ, nyúlnak a méhszalagok. Kérdés, hogy hol és milyen jellegû volt a szúrkálás, mennyire erõs, meddig tartott stb... Ha bizonytalan vagy, inkább menj dokihoz és beszélj vele, bár nem hinném, hogy bajt jelent, sokan éreznek ilyen szúrkálást a várandósság alatt. De csak a dokira szabad hallgatni és bízni!!!

Talán a méhed nõ, nyúlnak a méhszalagok. Kérdés, hogy hol és milyen jellegû volt a szúrkálás, mennyire erõs, meddig tartott stb... Ha bizonytalan vagy, inkább menj dokihoz és beszélj vele, bár nem hinném, hogy bajt jelent, sokan éreznek ilyen szúrkálást a várandósság alatt. De csak a dokira szabad hallgatni és bízni!!!
Ha csak szurkálás, nem görcs, akkor valószínûleg semmi gond, de a következõ vizsgálat alkalmával mindenképp említsd meg a dokinak, hiszen minden eset más és más, és mi itt ugye nem szakértõk vagyunk, csak "egycipõbenjárók". nekem is szurkálásaim voltak, 2×1 Magne B6-tal indítottunk, most 2×2..ez segít, de persze csak orvosi konzultáció után!!! Problémamentes maradék 30hetet
Nekem is többször szurkált a hasam, most már kezd elmúlni. 14 hetes
Nyúlnak a méhszallagjaid - sokáig fogod még érezni :) 28 hetes kismama
Én a helyedben azonnal orvoshoz mennék!! Nekem az 5. héten szurkált, és azt hittem, méhszalag-nyúlás... Egy hétre rá megállapították, hogy elhalt a baba :( :( :( Menj el az orvosodhoz, vagy hívd fel. Ha mást nem tud, legalább megnyugtat. Mégis csak ért hozzá...

30 Hetes vagyok tegnap volta4D-n. A babám súlya 1970gr. Nem túl sok ez? Van még kb: 10 hetem, mennyit hízhat még? Nektek mennyi volt ilyen idősen?

Attól félek nagy baba lesz, én meg nem vagyok valami széles, és parázok, hogy nem fogom tudni megszülni.

Legjobb válasz: Na parázz! Igazából nem tudod befolyásolni, hogy mekkora lesz, még akkor sem ha ez súly tényleg nem kevés. Ezt a súlyt sem kell egészen pontosnak tekinteni, mert ez csak egy becslés, így van/lehet benne valamennyi mérési pontatlanság is.

Na parázz! Igazából nem tudod befolyásolni, hogy mekkora lesz, még akkor sem ha ez súly tényleg nem kevés. Ezt a súlyt sem kell egészen pontosnak tekinteni, mert ez csak egy becslés, így van/lehet benne valamennyi mérési pontatlanság is.
nekem ezen héten 2210gr volt, a szülés elött párnappal 3600grot saccoltak, 4100gr-mal született akislányom. a lényeg a lényeg 10hét alatt még bõven hizik anyit hogy érett sulyu legyen, és ez a lényeg.
Nekem a 30. héten 1672 gramm volt. A fiamnál 38. héten 36 grammot mondtak, végül a 41. héten született 4400 grammal.
szia! nekem 38.héten 3600gra mérték, na gondoltam jó nagy lesz, erre 3400-el szültem.. szóval ne vedd készpénznek..sõt olyan is volt h a doki mért x súlyt, egy komolyabb gép kevesebbet erre elküldtek egy naggyon komolyhoz, és kiderült, a 2.elszámolt..
Ezen az oldalon több kismami leírja, ezekhez talán tudsz viszonyítani. Amúgy benne van, hogy simán elszámolják! http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=154473&step=0&bw=1
Az ultrahangos készülék azt nem tudja pontosan meghatározni, hogy a babán mennyi husi lesz!!!! Csak saccol! Ezt egy doki magyarázta el nekünk is.
Én nem hiszek ebben, hogy megmondják, hogy mekkora lesz, mert nekem szülés elõtt egy nappal mondták, hogy 3, 5 kg és másnap megszültem 4, 5 kg-mal, nagyot tévedtek.
Szia! Nekem 30 hetesen 1800 grammot mondott a doki és 3960-al született. Viszont az elsõ manómnál meg azt mondta a szülés elõtt 4 nappal, hogy 2800 és 3300-al született.Nem nagyon tudják szerintem se igazán megmondani, csak tippelni. Nekem mondta is a dokim, hogy nagyon sokat lehet tévedni, ezrét nem is nagyon szeret súlyt mondani. És én is nagyon vékony vagyok, 60 kilósan szültem a majdnem 4 kilós babit. Ne izgulj, minden rendben lesz!
Nekem 32 hetesen mérte az egyik doki 2700 gr-ra, és mondta hogy szerinte nagy baba lesz.A lepény érettsége végett 2 hetente járok uh-ra és ugyan az az orvos megint sokat mért 34 hetesen 3350gr-ot.Aztán a következõ uh-on egy másik orvoshoz kerültem és az 37 hetesen mért(saccolta) 3500gr-ra, és egyáltalán nem mondta hogy nagy baba lesz.Úgyhogy ez a dolog orvos függõ is.Szerintem. Üdv 38 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kezdek megnyugodni.

10. hetunk vegen vagyunk. Tegnap este nagyon eget a gyomrom pedig se sokat se fuszereset nem ettem. Mitol lehetett?

Legjobb válasz: Szia. A gyomorégés terhesen teljesen normális.Vegyél be magne b6-ot

Szia. A gyomorégés terhesen teljesen normális.Vegyél be magne b6-ot
Terhesen sokszor ég a gyomor, ez a terhességi reflux.Szerintem a magne b6 nem fog segíteni a gyomorégésen, inkább rágjál rennie-t.Ha sokszor és erõsen ég, akkor irassál savcsökkentõ gyógyszert, mert a sok sav felszívódási problémát okoz, és nem kap a baba megfelelõen tápanyagot.
Szia! Az elsõ idõszakban nekem is nagyon égett a gyomrom kb. a 12. hétig nekem beváltak a következõk: háztartási keksz, banán, hideg tej! Ha pedig nagyon rossz volt Rennit szedtem én is! Boldog babavárást 33. hetes kismama
Szia! Nekem kb. a félidõtõl sok a gyomorsavam! Beszéltem az orvosommal és azt tanácsolta próbáljam ki a rennie-t! Általában fél szemet szopogatok el, de van hogy naponta többbet is kell. Nagyon rossz érzés, de az adott pillanatban segít a rennie. A magne b6-nak szerintem semmi köze a gyomorsav csökkentéshez. Az akkor jó, ha görcsöl az ember. A méhe vagy a lába....stb.

21 éves vagyok, és tegnap volt két hete hogy elkezdtem az első fogamzásgátló tabit szedni. A mensim 10-11 napja múlt el. Viszont az este együtt voltam a barátommal, és bennem ment el. Igy is lehetek terhes?

Várnunk kellett volna egy hónapot hogy a tabi hatása meglegyen,de csak két hete hogy szedem.Lehet bel?le terhesség?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!

Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!
A kérdező hozzászólása: ha 3 nap mulva csinálok egy tesztet ki fogja mutatni?
Csak a következõ esedékes menstruáció elsõ napján fog biztosat mutatni!
No, akkor tisztázzuk: 1, a betegtájékoztatót ne mdísznek rakják a gyógyszerek, így a fogamzásgátlók mellé sem.Tehát olvasd el, hogy mikortól is véd 100%osan.Benne van. 2, 3 nap múlva még semmit sem fog mutatni a teszt, így teljesen felesleges csinálnod. Ha kimarad a következõ mensid akkor csinálj, de a tabi miatt megeshet, h kimarad/késik a mensid, mivel csak most kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: és folytassam a tabi szedést, vagy hagyjam abba amig nem vagyok biztos benne hogy az vagyok e?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!