Találatok a következő kifejezésre: 10. hetes vagyok. Több, (14 db)

10 hetes vagyok és a doki azt mondta, hogy szedjek femibion 800-at. én úgy tudom, hogy azt 12. hétig kell szedni.1 dobozba 30 db van. Még 2 hetem van a 12. hétig. A többit dobjam ki? annyira nem olcsó! Ti mit szedtek?

Legjobb válasz: Szia! Én is így jártam a Femibionnal, de én tovább szedtem a míg el nem fogyott, ha jól emlékszem a folsav tartalma magasabb mint a 400-as tablettának. De szedheted másnaponta is én a 24. hét óta már csak magnéziumot calciumot és cinket szedek, mert az orvos szerint most van bõven zöldség, gyümölcs amiben van minden vitamin. Boldog babavárást 36 hetes kismami

Szia! Én is így jártam a Femibionnal, de én tovább szedtem a míg el nem fogyott, ha jól emlékszem a folsav tartalma magasabb mint a 400-as tablettának. De szedheted másnaponta is én a 24. hét óta már csak magnéziumot calciumot és cinket szedek, mert az orvos szerint most van bõven zöldség, gyümölcs amiben van minden vitamin. Boldog babavárást 36 hetes kismami
Szedd be nyugodtan, tényleg csak a folsav miatt ajánljáj 13. héttõl a femibion 400-at mert abban már csak a fele van. A folsavat nem lehet túladagolni , bajod nem lesz, csak már nincs szüksége a szervezetdnek rá. Ugyanis a velõcsõ már ilyenkor rendezõdik!!!
Nem szedek semmit. Eszek epret, cseresznyét, borsót, almát, házi tejet, tojást és még sok egészséges házi ételt.
Szia, sztem nyugodtan szedd másnaponta. Nekem ez a megoldás amúgy is kellemesebb volt. Az viszont nem igaz, hogy nincs már szükség késõbb folsavra, vas mellé is gyakran teszik (én ilyet kaptam a vérszegénységemre): segít a sejtosztódásban, a vérképzésben. A DHA-ról pedig nagyon jókat olvastam, azt is végig ajánlják. Én sokáig szedtem a másikat, ami a 12. hét utánra ajánlanak, de most csak sima dha-t veszek majd sztem, mert annyi mindent kell már szednem a vérképem miatt.

10 hetes vagyok, a családban mindenki várja a babát, engem körülrajonganak (föleg anyós és férj), de én valahogy nem vagyok felhötlenül boldog. Éreztétek igy magatokat, vagy én vagyok más, mint a többi?

Még igazán fel sem fogtam, hogy mi történik velem, kicsit közönyösen viszonyulok (most még ehez az egész terhességhez). Meg fog ez változni? Ugye ezek csak a hormonok játéka? Akartuk a babát, nincsenek anyagi gondjaink se, ami miatt aggódnom kéne, csak valahogy nem tudok úgy örülni ennek az egész babavárásnak, mint ahogy gondoltam, hogy fogok. El fog ez múlni? Más is érzett már igy? Irjatok!

Legjobb válasz: Nincs az életben nagyobb örörm egy babánál.Majd ha elkezd nõni a poci,meg érzitek a kisbabát,ez megfog változni.Semmi baj nics veletek.Szerintem a nõk 70% igy van vele az elején.Boldog babavárást!

Nincs az életben nagyobb örörm egy babánál.Majd ha elkezd nõni a poci, meg érzitek a kisbabát, ez megfog változni.Semmi baj nics veletek.Szerintem a nõk 70% igy van vele az elején.Boldog babavárást!
Szia! Nyugodj meg, teljesen normális, amit érzel. Hasonlóképp voltam én is, pedig tervezett baba a mienk. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy biztos, hogy helyesen döntöttünk-e, jó anya leszek-e, mennyi lemondással fog járni, ha a pici megszületik, stb. De aztán ahogy teltek a hetek, ez megváltozott, most már semmit sem akarok jobban, mint ezt a kisbabát a pocimban. Hány hetes vagy, mert csak egy nulla látszódik a kérdésedben? Boldog babvárást! 16 hetes kismami
Ugyan, ezért is van 9 hónapunk:) Én is falra mászom a rózsaszín mázas "életem legszebb idõszaka", csodálatos, felemelõ, stb. érzésektõl. Ilyet én nem érzek, de ez semmiben sem befolyásolja azt, hogy milyen anyák leszünk. Apám szerint amíg nem érzi az ember, hogy mozog a lurkó, addig nem is terhes. Persze addigra már minden eldõl odabent, tehát tudatosan figyelni kell sok mindenre, de az érzések nem parancsszóra jönnek. Ha netán késõbb még hányós leszel/rosszul leszel/szédülsz akármi, akkor pláne nehéz happy kismamát játszani. Egyik családi röffeneten, ahogy sorban mindenki elköszönt mézes mosollyal sokatmondó "vigyázz magatokra"-val, azt hittem a végén, hogy mindjárt sikítok. De megálltam:)
Én a 12. hétben vagyok és hasonlóképp érzek. Már nekem is eszembe jutott, hogy nem vagyok normális... Mindenki örvend (anyósjelölt még sírva is fakadt......), én meg csak 'úgy vagyok'. Szerintem még fel sem fogtam egyáltalán. Mielõtt sikerült, úgy gondoltam, hogy életem egyik legszebb és legromantikusabb /:) )/ idõszaka lesz, erre meg... De én is reménykedem, hogy ahogy nõ a baba, úgy változik ez az egész, szépen elhiszem és tudok majd neki tényleg, igazán örülni.
A kérdező hozzászólása: Vetélésre ne is gondolj! Szerintem idövel majd hozzászokunk a gondolathoz. Látom, hogy sokan vagyunk igy ezzel az érzéssel, úgyhogy valószinüleg ez normális. Amikor meg már a kezünkben tartjuk a picit, már õ lesz a fontos.
NEm vagy egyedul! En 26 hetes terhes vagyok, mar a pocim is eleg nagy. Mi is akartuk a babat, de eddig en is kozonyosen alltam az egeszhez. olyan, mintha ez az egesz nem is velem tortenne, es nem ertem masok miert reagaljak tul, folyton a terhessegrol kerdezgetnek, ami engem idegesit. Azt kellene ereznem, hogy "hu de boldog vagyok" es megsem...... Remelem ez valtozni fog idovel. Vagy csak ha megszuletik a baba? Es ha akkor sem?
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:52, 10 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Egybõl jobban is érzem magam.
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy irtál! Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Már kezdtem azt gondolni, hogy meghülyültem. Akkor várok, hátha jön az a mindent elsöprõ érzés. Minden jót Neked is!
Sziasztok! Úgy látom, ez elég általános "probléma"! Én is 10 hetes babás vagyok, és nagyjábból ezek a gondolatok kavarognak bennem, hogy mi lesz velünk, eddig mindig nyüzsögtünk, mentünk minden felé a világban, és most mi lesz? Én itthon fogok ülni a picivel? És kövér leszek? És kellek a páromnak? Õrjítõ. De a nõvérem azt mondta, ez hülyeség. Õ 30 fölött szült, és õ is pánikolt. De azt mondja, a fia meg a lánya tette õt teljessé, igazi nõvé, és a kapcsolatukat még szorosabbra fonta a férjével. A világ legjobb dolgának tartja az anyaságot, és azt mondja ezzel így leszünk mi is, ha a kezünkben tartjuk a picinket. Sõt, amikor már nem a hányás, meg émelygés fogja kitölteni a napunkat, hanem az hogy érezzük a picink mozgását odabent, az mesés. Úgyhogy kitartás hölgyeim, hamarosan el fog múlni ez az ostoba érzés. :) Boldog babásodást mindenkinek!
uccsó tampon megvan?
Na szóval, úgy van, hogy a feszítõ érzés több minden miatt lehet, lehet, hogy csak a méhed alakul, növekszik, kicsit feszülnek a méhszalagok. De lehet keményedés is, ami méh összehúzódást jelent, és ha éppen sétálás és állás a kiváltó ok, akkor pláne arra utal. Merthogy ilyenkor a lábakba áramlik a vér, mert ott van rá ugye szükség, és nem marad elég a hasadnak, a méhednek, holott ott még egy babáravalót is meg kellene keringetni. Na és tehát emiatt keményedik be, húzódik össze a méh. Normális vérnyomás esetén ez nem okozna gondot, merthogy "jut is, marad is", lábaknak is és méhnek is, de alacsony vérnyomásnál ez másképpen alakul. Napi 3x1 magnézium a méhszalagoknak, sok folyadék a vérnyomásnak és fekvés, pihenés, hogy ne menjen máshova a véred mint ahova kell. Beszéld meg az orvosoddal, õ is biztos hasonlókat fog mondani. Én amúgy iszok tejben feloldva egy kávéskanál kávét is. Nõvérem is ivott, és nem lett hiperaktiv a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon alacsony a vérnyomásom.... de a válaszodat még párszor el kell olvasnom, mert ...... kicsit hihetetlen, bár a vérnyomásom valóban igen alacsony:)
Nekem nemrég adtak egy jó tippet: azt mondta egy anyuka, hogy neki az alacsony vérnyomástól volt. Hogy a lábába ment a vér és nem a hasába, ezért nem volt ami ott a babának keringesse a vért és ettõl bekeményedett sétálás és állás után. Ha neked is alacsony a vérnyomásod, szerintem ott van az eb elásva... Lefogadom, hogy alacsony... sok fekvés, folyadék.
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhességemnél is volt, de akkor a 2.héttõl kb. most meg, igencsak annak a felénél járok! remélem minden ok velem:) köszönöm szépen a válaszokat!
Tágulsz, lazulnak az ízületeid. Nekem 12. hetes korom óta van, azóta sem hagyott alább, már kezdem megszokni. 31 hkm
A kérdező hozzászólása: oh kedves elsõ, igazán hunoros vagy. szedem a magne b6-ot, és elég sokat fekszem. ha állok, megyek pár órát, akkor szoktam érezni!
Ez tágulás, nekem 16.hétig volt kegyetlen nagyon... magne B6 és pihi...
Lehet, hogy a méhed tágul és ezt érzed. Szerintem lazítás és intim torna segíthet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod! holnap megyek dokihoz és megkérdezem, mi a véleménye:)

Baj lehet ez így? 10 hetes kismami vagyok, minden eszek több fajta gyümölcsöt, emellett szedem az elevitet.

Bár olyan helyen dolgozom ahol van menza, de nem veszem igénybe. Délel?tt valamilyen szendvicset vagy pékárut eszek a gyümölcs mellett. Aztán mikor munka után hazaérek akkor eszem csak f?tt ételt.

Legjobb válasz: nem gondolom hogy gond lenne. nekem a védõnõ és a doki is azt mondta egyek ugyan úgy ahogy eddig is és még egy fontos: mindig csak a szezonális dolgokat. az eper és a felfújt paradicsom ilyenkor többet árt mint használ boldog babavárást 12 hetes kismami

nem gondolom hogy gond lenne. nekem a védõnõ és a doki is azt mondta egyek ugyan úgy ahogy eddig is és még egy fontos: mindig csak a szezonális dolgokat. az eper és a felfújt paradicsom ilyenkor többet árt mint használ boldog babavárást 12 hetes kismami
szia, szerintem nem lehet gond, én végig szedem az elevitet, most 39.hetes vagyok és szerintem sokat segített, eddig problémamentes voltam. (ki se akar jönni a kis drága) Én otthonról vittem fõtt kaját, mert nem bírtam ki délutánig. A lényeg hogy ne "éhezz", ha éhes vagy egyél amit és annyit amennyit megkívánsz! Én legalábbis így csináltam, és mégsem híztam többet 12kilónál! (pedig nagyon jó étvágyam van....) Beszélj esetleg a dokiddal, az elevit mellé kell-e külön vas (nekem ajánlotta) meg magnézium! Boldog babavárást!
Ilyen fiatal terhességnél még elveszi a baba, amire szüksége van, akár a te "károdra" is. Gondolj csak bele, azoknak is egészségesen fejlõdik a magzatuk, akik az elsõ hónapokat végighányják (sõt nekem volt olyan idõszakom, mikor a korty víz se maradt bennem ) Te meg meg tudsz enni mindent, fõtt ételt is, az meg teljesen mindegy, hogy ebédre vagy vacsorára eszed. A lényeg, hogy minden szükséges vitamin, tápanyag, ásványi anyag bejusson a szervezetedbe, az közömbös, hogy milyen sorrendben. Te a hányósokhoz képest nagyon-nagyon jó helyzetben vagy. Ne aggódd ennyire túl a dolgot.
Biztosan fel vagy fújódva. Semmi gond nincs nyugi.
Szerintem is csak fel vagy nagyon fújódva. Ne aggódj, ez normális.
tök normális. 5 hetesen is, és 6 hetesen is rákérdeztek, most 9 vagyok , az emberek nagy részének teljesen egyértelmû. igaz, ikrek;)
Szia! Nekem is már 6 hetesen látszott a pocim, sokan rákérdeztek, hogy terhes vagyok-e? 8 hetesen már a babaexpo-n nézegettem magamnak a terhesnadrágokat!
Én nem vagyok olyan vékony de nekem is akkora hasam volt 9 hetesen hogy döbbenet, biztos hogy az emésztési gondok miatt volt mert 16 hetesen UGYANAKKORA volt (akkor meg azon aggódtam hogy úristen nem nõ a baba:) ))
Nekem már 6 hetesen határozottan látszott, igaz, többedik terhesség.
Még a menstruáció kimaradása elõtt rákérdeztek nálam is. 8 hetesen már a trolin átadták a helyet. 12 hét környékén, már nem tudtam a normális ruháimban járni, csak a kismamákban. Én is vékony voltam... 37hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Lehet ahhoz köze, hogy elég vékony vagyok?
Nekem is akkortájt kezdett nõni a pocim, és a 11.-12. hétre egyszerûen tagadhatatlan volt, hogy baba lesz. Most a 18. héten járok, és sokan kérdezgetik, hogy ikrek lesznek? Nem, csak egy húsgombóc hölgyike. :) Nálad is normális, bár valószínû, hogy ez a jellegzetes puffadás, de mindenki más, így mindenkinek máskor kezd látszódni. Vannak elsõ babások, akiknek hozzánk hasonlóan nagyon hamar látszódik, de vannak, akik kisebb pocival büszkélkedhetnek. De jellemzõ, hogy a többedik gyermek hamarabb látszódik.

Baj ha több jóval a keményedés mint napi 10? 37 hetes vagyok.

Itt olvastam. Hát én van hogy óránkét akár többször is keményedek. Úgy tudtam hogy ez normális (jósló).

Legjobb válasz: 37 hetesen már nem baj, hisz már akármikor szülhetsz. Korábbbi hetekben azért gond, mert a sok keményedés kinyithatja a méhszájat, ezzel koraszülést indíthat el. A te esetedben ettõl már nem kell tartani. Könnyû szülést!

37 hetesen már nem baj, hisz már akármikor szülhetsz. Korábbbi hetekben azért gond, mert a sok keményedés kinyithatja a méhszájat, ezzel koraszülést indíthat el. A te esetedben ettõl már nem kell tartani. Könnyû szülést!

Tisztelt doktor úr! 10 hetes terhes vagyok, ma reggel vettem észre pici zöldes folyást a wc papíron, de nem volt szaga és nem is viszketek, szerdán kell mennem vissza az orvoshoz veszélyeztetett terhes vagyok és itthon fekszem több mint egy hónapja és ult

Tisztelt doktor úr! 10 hetes terhes vagyok, ma reggel vettem észre pici zöldes folyást a wc papíron, de nem volt szaga és nem is viszketek, szerdán kell mennem vissza az orvoshoz veszélyeztetett terhes vagyok és itthon fekszem több mint egy hónapja és ultrogestán is szedek, és azt szeretném kérdezni, hogy ön szerint mennem kéne előbb? Mi lehet ez a folyás? Köszönettel, Melinda

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben nincsen erős vérzés, vagy görcs, akkor nem feltétlenül kell rögtön orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben nincsen erős vérzés, vagy görcs, akkor nem feltétlenül kell rögtön orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 10 hetes terhes vagyok, ma reggel vettem észre pici zöldes folyást a wc papíron, de nem volt szaga és nem is viszketek, szerdán kell mennem vissza az orvoshoz veszélyeztetett terhes vagyok és itthon fekszem több mint egy hónapja és ult

Tisztelt doktor úr! 10 hetes terhes vagyok, ma reggel vettem észre pici zöldes folyást a wc papíron, de nem volt szaga és nem is viszketek, szerdán kell mennem vissza az orvoshoz veszélyeztetett terhes vagyok és itthon fekszem több mint egy hónapja és ultrogestán is szedek, és azt szeretném kérdezni, hogy ön szerint mennem kéne előbb? Mi lehet ez a folyás? Köszönettel, Melinda

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben nincsen erős vérzés, vagy görcs, akkor nem feltétlenül kell rögtön orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben nincsen erős vérzés, vagy görcs, akkor nem feltétlenül kell rögtön orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Egyaltalan nem. Menj orvoshoz.
Ha a fájdalom nem erõsödõ és nem túl fájdalmas és nincs mellé egyéb tünet (vérzés, hasmenés, láz), akkor vélhetõen nincs gond. Nekem is ez volt kb. két hete. A biztonság kedvéért én felhívtam a dokimat, a fentiekkel nyugtatott és magnéziumot javasolt. A magnerot nagyon jó! Sokan mondják, hogy egy csodaszer, de tényleg nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Magnerotot már az elejétõl kezdve szedek, mert volt egy kis pecsételésem is az elején. De ma nagyon sokat álltam, mentem, vendégek voltak, és olyan könnyen elfáradok. Köszönöm a válaszokat.

Mennyi idő kell ahhoz, hogy a hüvelyi ultrahang kimutassa a 10-11 hetes terhességet? 5 másodperc, vagy több?

Legjobb válasz: Amint fölhelyezik a hüvelybe a fejet, már azonnal látni lehet egy ilyen korú terhességet.

Amint fölhelyezik a hüvelybe a fejet, már azonnal látni lehet egy ilyen korú terhességet.
kedves Kérdezõ!! Bármilyen formában is teszed fel újra és újra a kérdésed a válasz akkor sem lesz más, mint hogy NEM VAGY TERHES!!!!!!
Uramisten! Te már megint az a kérdezõ vagy, aki nem hiszi el, hogy a negatív tesztek, a hasi és hüvelyi UH-k és annak ellenére, hogy megjött neki nem hiszi el, hogy nem 10-11 hetes terhes?! Figyelj, a hüvelyi UH sokkal érzékenyebb, mint a hasi, én most 10 hetes vagyok, és tegnap hasival még azt is láttam, hogy izeg-mozog a kis Bigyó a hasamban! Szóval ha lenne ott akár csak egy kis bolhakisujjkörömnyi akármi is, azt látnák! Remélem, te nem ugyanaz a szerencsétlen vagy, aki azt hiszi, hogy egy szappantól esett meg! Orvosra van szükséged!
1 mp sem!!!!! Nekem a 6 hetes terhessegemet hasi UH-al rogton megtalaltak, ugy, hogy hatrahajlo mehem van!!!! Huvelyi fejjel, meg fel sem helyezik rendesen de mar latjak!!!!! Egy 11 hetes terhesseget mar kitapintja az orvos hason keresztul is!!!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon szeretném megtudni, hogy te tényleg ugyanaz a kérdezõ vagy-e, aki több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy a szappanon maradt spermától teherbe eshetett-e. Te vagy? Kérlek, válaszolj.
Nem, sajnos nem tudod. Ha tudnád, akkor nem botlanánk lépten-nyomon a te kérdéseidbe. Kérlek szépen, keress fel egy szakembert, aki orvosolhatná ezt a beteges rettegésedet, mert úgy látom, hogy a félelmeid gyakorlatilag már élni sem hagynak - például hányszor voltál orvosnál az elmúlt hetekben? Nem vagyok biztos abban, hogy jól emlékszem, de mintha valahol azt is írtad volna, hogy még szûz vagy. Vagy legalábbis nem volt kitõl teherbe esned. A szappantól és a zsepitõl 100%, hogy nem lehetsz várandós, egyéb módon pedig nem érintkeztél "hímmaggal". Szakavatott orvos(ok) biztosított(ak) arról, hogy nem vagy terhes. Mi, válaszolók is hetek óta mondogatjuk, hogy nem lehetsz az. Tényleg szépen kérlek, verd ki ezt a butaságot a fejedbõl, mert tönkreteheti az életedet!
Szappantól:Dez jó:DDDén nem olvastam eddig el a kérdéseket de most is kár volt:Dhány éves lehetsz???11-12?ha meg félsz, h terhes leszel menj el apácának és kerüld a dugást:D
te teljesen hulye vagy erted?? egy idiota!!!! megis miert nem erted mar meg, hogy egy szappantol nem leszel terhes. a szobafikuszokkal viszont vigyazz, mert azok alattomosak. keress fel egy pszichiatert nagyon gyorsan, mert a te fajtad ugrik ki a vegen a 10. emeletrol
Higgy az orvosnak! Felesleges naponta feltenni a kérdést mindig más formában!
11 hetes terhesseget meg a legbenabb szonografus is konnyen megtalal. nem kell keresgelni hisz annyira nyilvanvalo..
A kérdező hozzászólása: igen, én vagyok, nagyon parázok, pedig tudom, h nincs is mitõl
Jóég, állj már le ezekkel a kérdésekkel...
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm
szét röhögtem az agyamat :D a 12. válasz a legjobb :D sírok a röhögéstõl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!