Találatok a következő kifejezésre: 10. hetes vagyok-mikortól lehet elkezdeni (2 db)

10. hetes kismama vagyok-mikortól lehet elkezdeni sportolni és mit?

Legjobb válasz: Hát ha csak most akarsz elkezdeni sportolni,akkor csak is könnyü gyakorlatokat,hogy meg nem eröltesd magad.Csak a kismama tornát csináld,és azt is csak addi´g,amíg jól esik.

Hát ha csak most akarsz elkezdeni sportolni, akkor csak is könnyü gyakorlatokat, hogy meg nem eröltesd magad.Csak a kismama tornát csináld, és azt is csak addi´g, amíg jól esik.
A kérdező hozzászólása: Én sportoló vagyok-futó!Így miket csinálhatok?
SZIA, 2 HÉT MULVA EDZÖTEREMBEN LEHET BICIKLIZNI MEG FUTOPADON NAPI 20-30 PERCET SÉTÁLNI.25 HETES KISMAMA.
Ha eddig is sportoltál, ne hagyd abba . A terhesség egy állapot, nem betegség, sõt ilyenkor még nagyobb szükség van a test jó állapotban tartására. Futni is lehet addig, amíg a hasad nem akkora, hogy "lögyögjön" és zavarjon, de persze megerõltetni nem szabad magad! Amúgy minden mást is lehet csinálni, az ugrálást nem javasolják-pl aerobic. A terhestorna mindenképp jó arar, hogy lásd, mit lehet:-) De ha izgulsz , kérd ki egy gyógytornász tanácsát.
Ajánlatos vigyázni a sporttal a terhesség 15 hetéig, vagy legalábbis addig, amig el nem múlik a veszélyes idõszak.

Mikortól lehet a hozzátáplálást elkezdeni? És mit? 10 hetesek vagyunk!

Még anyatejesek vagyunk!

Legjobb válasz: még bõven rársz. Az anyatej a legjobb neki és elég is a tápértéke 6 hós koráig. Ha elõtte adsz neki bármit akkor csak vmi sokkal értéktelenebbet adsz neki, az anyatej helyett. Felesleges!

még bõven rársz. Az anyatej a legjobb neki és elég is a tápértéke 6 hós koráig. Ha elõtte adsz neki bármit akkor csak vmi sokkal értéktelenebbet adsz neki, az anyatej helyett. Felesleges!
elõzõ vagyok , csak kijavitanám, ráérsz azt akartam mondani
Tényleg ráérsz, a tápszeres babákat is 4 hónaposan kezdik el kóstoltatni.
5, 5-6 hónapos kortól már lehet 1-2 pici kanál almalevet, almapürét adni, de mindig csak picit.Aztán jöhet a többi.A kiskönyvben középen ott a táblázat!!!
6 hónapos kortól lehet a zöldségeket és gyümölcsökkel ismerkedni. De hova ez a nagy rohanás?
Ki az a majom, aki lepontozta ezeket a válaszokat?Mind arra válaszol, amit kérdezett az anyuka.Mikortól-mit ez volt a kérdés.Most erre miért nem jó amit olvastam itt?
A sógornõm védõnõ. Azt mondta, anyatejnél minél tovább szoptass, de 6 hóû körül el lehet kezdeni. (Mi tápszeresek vagyunk). Azt ajánlotta, elõször gyümölcsleveket ( bolti bébiital, vagy házi. ált. alma, barack, stb. Utána lehet pürét adni, szerintem ebben a sorrendben... Remélem, segítettem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!