Találatok a következő kifejezésre: 10. hetes vagyok és néha fájdogál (1 db)

10. hetes kismama vagyok és néha fájdogál a jobb petefészkem, bele-bele szúrkál, mennyire nagy baj?

Amikor leülök néha érzem h így bele szúr egyet de nem annyira csak megijedek mindig,tehát nwm elviselhetetlen!Szerintetek?????

Legjobb válasz: szerintem tágulsz nöl a méhed lesz ez még erösebb érzés is és másfele is de arra figyelj hogy meg ne fázz a petefészknek nem használ egy kis megfázás ezért mindig jó melegbe legyen a lábad mert onnan fázunk meg a leggjoban és nadrág alá vegyél vastag harisnyát igy a hasi sem lesz hidegben ha nagyon görcsöl és vérzel akkor kell megilyedni addig nyugi normális minden

szerintem tágulsz nöl a méhed lesz ez még erösebb érzés is és másfele is de arra figyelj hogy meg ne fázz a petefészknek nem használ egy kis megfázás ezért mindig jó melegbe legyen a lábad mert onnan fázunk meg a leggjoban és nadrág alá vegyél vastag harisnyát igy a hasi sem lesz hidegben ha nagyon görcsöl és vérzel akkor kell megilyedni addig nyugi normális minden
Nálam is elfõordult az elején elég sûrûn és nincs gond szerencsére, de ha igazán meg akarsz nyugodni említsd a nõdokinak.Biztos ami biztos.
Nálam is elég gyakori, 17 hetes vagyok.A méh tágul kell a hely odabent, és mindenünk átalakul.Ne ijedj meg, nincs baj.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!