Találatok a következő kifejezésre: 10-12 másodpercig a (4 db)

10-12 másodpercig voltam a barátnőmben, nem élveztem el, és most két hete késik a menszesze. Aggódjunk vagy ne aggódjunk, hogy esetleg terhes?

A barátn?mmel 16 évesek vagyunk, még nem feküdtünk le, de legutóbb pettingeléskor.. szóval beletettem a nemi szervem (gumi nélkül) az övébe, az egész nem volt több 10-12 másodpercnél, nem is élveztem el, semmi különös nem is történt, de két hete késik neki. Máskor is késett már neki ennyit, de meg van ijedve (na jó, én is), és azt szeretném kérdezni, mit tegyen? Vegyen tesztet, vagy nem kell aggódnia, esetleg két hét elteltével még nem kell tör?dni az ilyennel, majd csak ha többet késik? És a teszt ilyen rövid id? elteltével (az eset kb nyolcadika körül volt) is megbízható eredményt ad?

Legjobb válasz: Ha közel vagy az orgazmushoz (hiába nem élveztél el) távozik belõled egy kis elõváladék, ami tartalmaz spermákat, amik ha eljutnak a "célig", meg is termékenyítik azt... úgyhogy ha 2 hete késik neki, akkor mindenképpen vegyetek tesztet (ha szereted, akkor együtt nézitek meg, hogy érezze, hogy nemcsak akkor vagy ott, amikor minden oké) Ha a teszt negatív, akkor örüljetek neki és tanuljatok az esetbõl. Ha ne adj' Isten pozitív, akkor irány a nõgyógyász, esetleg szülõvel... Máskor meg ne legyetek ilyen figyelmetlenek!!! Egyikõtöknek sem tenne jót egy nem kívánt terhesség. Az azért érdekelne, hoyg ha már "beletetted a nemi szerved az övébe" és azt írtad, hogy az pettingnek számít, akkor mi számít egymással való "lefekvésnek"?

Ha közel vagy az orgazmushoz (hiába nem élveztél el) távozik belõled egy kis elõváladék, ami tartalmaz spermákat, amik ha eljutnak a "célig", meg is termékenyítik azt... úgyhogy ha 2 hete késik neki, akkor mindenképpen vegyetek tesztet (ha szereted, akkor együtt nézitek meg, hogy érezze, hogy nemcsak akkor vagy ott, amikor minden oké) Ha a teszt negatív, akkor örüljetek neki és tanuljatok az esetbõl. Ha ne adj' Isten pozitív, akkor irány a nõgyógyász, esetleg szülõvel... Máskor meg ne legyetek ilyen figyelmetlenek!!! Egyikõtöknek sem tenne jót egy nem kívánt terhesség. Az azért érdekelne, hoyg ha már "beletetted a nemi szerved az övébe" és azt írtad, hogy az pettingnek számít, akkor mi számít egymással való "lefekvésnek"?
nekem tini koromban állandóan össze-vissza jött meg... Mi már 1 éve így védekezünk, hogy pasim ki veszi mielõtt elmenne...még nem lett baba belõle :)
Szerintetek abból lehet gond, hogy ha boxerban fekszek a barátnõmön és rajta bugyi van és én esetleg elélvezek?

A kutyámat a tüzelés 10 12 14. dik napján vittem fedeztetni mesterséges megtermékenyitéssel történt. A 17 dik napon egy keverék kutyával összeragadt kb 30 másodpercre aztán szétválasztottuk öket. Van e rá esély, hogy nem lessz töle is vemhes?

Legjobb válasz: Majd szelektálsz ellés után. Hasonlít-nem hasonlít... Egyáltalán, miként volt lehetõsége egy másik kutyának ráfedezni? Ha valakinek tenyészkutyája van, ezerrel zárja tüzeléskor.

Majd szelektálsz ellés után. Hasonlít-nem hasonlít... Egyáltalán, miként volt lehetõsége egy másik kutyának ráfedezni? Ha valakinek tenyészkutyája van, ezerrel zárja tüzeléskor.
A kérdezõ azt írta, hogy össze is ragadtak a kutyák. Lehetséges, hogy nem lesz tõle kiskutya, bár erre igen kevés az esély, az természetesen csak a drága külföldi fedeztetések esetén szokott elõfordulni, hogy üres marad a szuka. Elképzelhetõ, hogy alom egy része a fajtatisztára, a másik meg a keverékre fog ütni. Mivel jó sokszor lett befedeztetve a kutya lehetséges, hogy nagyon nagy lesz az alomszám, így a kölykök gyengébbek, kisebbek lesznek. De hogy melyik kölyöknek melyik az apja csak a születéskor derül majd ki. Ha megszületek, akkor nagyon gondoljátok meg, hogy mennyi kölyköt hagytok a szukánál mert egy tíz fölötti alomszám rendkívül megterhelõ lesz számára. Ha voltatok ultrahangon, akkor kerítsetek jó elõre dajkakutyát az alom egy részének. Nagyon felelõtlenek voltatok, hogy egy drága fedeztetés után egyedül hagytátok a szukát.
Van. Elvileg a többszöri fedeztetéssel növelhetõ az alomszám. Úgyhogy vagy születik x db fajtatiszta kölyök és x db keverék, vagy az összes fajtatiszta lesz, vagy az összes keverék. Egyébként én azért nem értem itt az összeragadtak szót, mert az nem fél perc, plusz ha két kutya összeragad azt senki nem szedi szét.
bocs az offért, nem értek valamit. Ha már vemhes akkor hogy tud mégegyszer teherbeesni??? Kutyáknál van ilyen??
Hát sajnos még az is elõfordulhat, hogy mindnek a keverék az apja. Én a helyedben megszakítanám ezt a vemhességet!
Megtaláltam ezt az õsrégi kérdést, és kíváncsivá tett. Mi lett a vége?
Milyen kutyusok lettek?
A kérdező hozzászólása: Pedig sikerült szétszedni szerintem még nem voltak olyan fázisban és a seprû is hasznos volt.
Nagyon is lehetséges hogy a keverék kutyától is lehetnek kölykök. A vemhességet max 72 óra múlva a fedezéstõl számítva, még meg lehet szakítani. Dönts belátásod szerint!
Várj csak, a szövegértelmezésem egyes. A keverékkel ezek szerint nem ragadtak össze, mert összesen fél percet volt rajta, és leszedtétek, tehát elvileg nem valószínû hogy megtörtént az ejakuláció. Ha így áll a helyzet, akkor több esélyetek van arra, hogy nem lesz az akciónak eredménye, bár nem tudom mernék avagy érdemes-e kockáztatni.
Húú, wazze, ez nagyon ciki.... Nagyon sajnálom, de nagyon jó esélye van rá, hogy betalált 1-2 petesejtnél, ha összeragadtak.....
Van rá esély, hogy nem termékenyült meg, de szerintem minimális.
Engem is érdekel nagyoon:)


Mikor Coopert futunk, miért szokták mindig megengedni-és megfigyeltem, máshol is-hogy 10 másodpercet még fussunk, a 12. perc után is?

Legjobb válasz: Én nem tapasztaltam ezt, mikor iskolás koromban iskolában meg edzésen Coopert futottunk, mindig abban a pillanatban meg kellett állni, ahogy lejárt a 12 perc. Ugyanez volt, mikor egyetemen sörcoopert futottunk :-) Esetleg iskolában a tesi tanárod jó fej akar lenni ezzel, mert osztályozza és így esetleg éppen jobb jegyet kaphat valaki?

Én nem tapasztaltam ezt, mikor iskolás koromban iskolában meg edzésen Coopert futottunk, mindig abban a pillanatban meg kellett állni, ahogy lejárt a 12 perc. Ugyanez volt, mikor egyetemen sörcoopert futottunk :-) Esetleg iskolában a tesi tanárod jó fej akar lenni ezzel, mert osztályozza és így esetleg éppen jobb jegyet kaphat valaki?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én éppen egy katonai felvételin voltam, ott kaptunk így + 10 másodpercet.....és a Yutubon is van videó, ott is kaptak 5 másodpercet grátiszba...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!