Találatok a következő kifejezésre: 10-én teszt, (31 db)

23-24-én kellene nem megjönnie.10. -én volt az ovu teszt pozitív. Van valaki még haonló várakozó helyzetbe, akki akkorra nem várja? Nem gond ha a ovu teszt a 15. napon mutatot pozitívat? Nem késő? Valhol azt olvastam 10. nap körül van.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)

Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)
Én 24-ére nem várom, nekem 6-8ig volt tojásfehérjés folyásom, az ovutesztem azóta is pozitív.. (ki érti ezt) Kicsi mindjármegjön érzésem van, meg állandó vizelési ingerem. Nektek van tünet?
Nálam semmi hiszen még csak két-három napja volt az ovulációm. Türelemjáték ez:)
Ja, az elõzõ voltam és amúgy az elsõ is:)

Ha valószínűleg 10. én volt peteérésem, és ma van a ciklusom 27. napja mutathat már valamit a teszt? (clostys hónap)

Legjobb válasz: Mindegy a ciklusod hànyadik napjàn jàrsz,ha 10. volt pè,akkor mèg nem valoszinu,hogy kimutatja a terhessèget a teszt,hisz mèg csak 10 napja volt.Mire megtortènik a megtermèkenyulès,a kis pete vàndorol a mèh felè :)...beàgyazodik stb. az kb. 14 napos folyamat.Ezutàn kezd termelodni a hcg,ami a teszt alapja.Vàrj mèg pàr napot aztàn tesztelj.

Mindegy a ciklusod hànyadik napjàn jàrsz, ha 10. volt pè, akkor mèg nem valoszinu, hogy kimutatja a terhessèget a teszt, hisz mèg csak 10 napja volt.Mire megtortènik a megtermèkenyulès, a kis pete vàndorol a mèh felè :) ...beàgyazodik stb. az kb. 14 napos folyamat.Ezutàn kezd termelodni a hcg, ami a teszt alapja.Vàrj mèg pàr napot aztàn tesztelj.
Nem-nem valószínû, hogy kimutatná, leghamarabb 10-esel vasárnap tesztelj, talán...!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor még várok és késõbb tesztelek :) Remélem pozitív lesz majd
Na mi ujság veled kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 30. napon teszteltem egy pozitívat, de pár nappal késõbb megjött :( Bár azt kicsit furának tartom h csak 3 napig tartott, 4.nap már egyáltalán semmi sem volt.

Aug.10-én volt az első nap, s mi 15-én, 16-án, 18-án, 21, és 23-án voltunk együtt, a kalkuláto szerint a tesztet3-án lehet elvégezni, de ha pl.15-éhez hozzáadok 12 napot, akkor lehetett beágyazódás? Ha a mai teszt-, akkor nem lettem terhes 15-én?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort,ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi,de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e,tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi,azt hiszem.Én is izgulok,és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36,7 volt a reggeli hõm,s tegnap 36,4 ma 36,3.Nem is értem,most vagy megin peérésem van,vagy megfog jönni,de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam,h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?

Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort, ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi, de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e, tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi, azt hiszem.Én is izgulok, és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36, 7 volt a reggeli hõm, s tegnap 36, 4 ma 36, 3.Nem is értem, most vagy megin peérésem van, vagy megfog jönni, de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam, h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én Walentin tesztet vettem, 10-es, határozott - lett, amire számítottam is, de nagyon el vagyok keseredve. A hõmet nem mértem, mert akkor még jobban kattogna az agyam. Tudom, hogy hülyeség, de csak ezen jár az eszem, s minden jelet beképzelek már magamnak.
Hát ezzel nem vagy egyedûl...Ismerem az érzést.Én clear Blueval teszteltem ma de mint említettem -.Tegnap Medi labbal teszteltem és ott van a 2. csík, igaz halvány de jól látható, viszont annyi rosszat hallottam róla ami a téves + val kapcsolatos h nem is hiszem el.Hát már tûkön ülök...
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál, drukkolok neked is és magamnak is. Nálad már legalább van egy halvány csík. Nálam semmi:-( Azért jó érzés, hogy nem csak én vagyok annyira oda + vissza. Nagyon félek a csalódástól, ismerem magam, tudom, hogy napokig magam alatt leszek, de legalább tuti biztos lesz a dolog.
Nagyon fontos, hogy nem mindegyik tszt megbízható! A másik dolog az, hogy a beágyzódástól számítottan kell a tesztet csinálni.Barátnõm éppen ma vett másik tesztet, 23-ára (nem)várta, ma van 1-e, és csak most mutatta ki neki a pozitívat. 6-án, és 8-án nem védekeztek. Remélem nagyon hamar összejön neked a babuci, mi s azon vagyunk hogy várjuk a p.é-emet.Most ovu tesztet használok. Késõbb csinálj másik tesztet is!Szurkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: 3-án csinálok még egy tesztet, hátha. Köszi, hogy drukkolsz, én is nektek. Szerinted melyik teszt a legjobb? A mai 10-es Walentin volt.
Ha 10-én megjött, akkor nem volt ott baba. A következõ ovud pedig akkor 24-én lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia!De akkor végül is jokor voltunk együtt?????Mert én már ezt kezdem unni, hogy ekkor+akkor jó!:(((Most 2-3 naponta szeretkeztünk és igy sem jó!!!???Segítsetek!!!Köszi
szerintem 2-3 naponta jó. vizeletes ovutesztet kéne venned, és ha páfrányos a microskop akkor azzal ellenõrizni kellene, mert a microskop csaloka. akkor ha a vizeletes pozitív 4-5 napig mindennap kéne próbálkozni. nekem így sikerült. De elvileg a spermium 2-3 napot vár a peteérésre odabent is, hacsak nem ürül ki.Sok sikert.
Szia!Igen jókor voltatok együtt, de sajnos még sem jött össze.Lehet nem tudott normálisan beágyazódni stb.Ne keseredj el!Majd a köv. hónapban! :)

27-én jött meg.10-én volt pozitív az ovu tesz.28-29 napos ciklusaim szokott lenni. Mikor tesztelhetek legkorábban? Mikor kell éreznem valamit?

Legjobb válasz: Sziasztok! szerintem a nem várt mensi után teszteljetek, az a biztos! söt, van akinek még akkor sem mutatja ki a teszt hogy babás, csak a rá következõ héten! Én azt tanácsolom, pihenjetek sokat, ne izguljatok ilyesmin, a babának is az a legjobb ha a mamija nyugodt és nem ideges! Sok sikert nektek!

Sziasztok! szerintem a nem várt mensi után teszteljetek, az a biztos! söt, van akinek még akkor sem mutatja ki a teszt hogy babás, csak a rá következõ héten! Én azt tanácsolom, pihenjetek sokat, ne izguljatok ilyesmin, a babának is az a legjobb ha a mamija nyugodt és nem ideges! Sok sikert nektek!
Változó, én már a sikeres együttlét után 36 órával hánytam, de ez nem jellemzõ, sajnos, most olyan a helyzet, mint a pecázásnál, bedobtad a csalit és most várnod kell. 16. cilkus napon vagy 1. vagy 2. dpo-n, ez még semmi 10. dpo körül lehet valamit érezni/tesztelni, de igazából nekem hasonló ciklussal csak késés után mutatott valamit a teszt.
Nekem dettó ugyanez a szitu. 27-én mensi és 8-10 között valamikor ovu. Most annyi érzetem van, hogy bizsereg az alhasam, mintha állandó vizelési ingerem lenne. Mikor fogsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: 11:10-nek. Az én alhasam szúrdogál, de nem mondhatnám, hogy fáj csak néha beleszúr.A vizelési ingert én sajna nem vezsem észre, mert amúgy is sûrûn járok, mivel kb.3 litert megiszom egy nap. Nem tudom mikor merjek tesztelni, azt hallottam a 12. napnál elõbb nem érdemes. Írj majd mi a helyzet! Szorítok!!!!!

Lehetek terhes attól függetlenül, hogy ma reggel negatív lett a teszt? Nov.12. -én jött meg utoljára, dec.10. -én menstruáció helyett volt egy kis rózsaszín folyás.

Csináltam dec. 10. óta 4-szer tesztet, mindig negatív lett. 3 hét késés biztos nem véletlen, de a negatív teszt teljesen elkeserített, nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de kétlem, hogy terhes vagy, a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. Egyik hónapban nekem is sokat késett, 32 nap helyett 53 napig tartott, végig reménykedtem, vagy 10 tesztet csináltam a 20 nap alatt, majd egyszer csak megjött. Esélyes, hogy hormonzavar, menj dokihoz.

Nem akarlak elkeseríteni, de kétlem, hogy terhes vagy, a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. Egyik hónapban nekem is sokat késett, 32 nap helyett 53 napig tartott, végig reménykedtem, vagy 10 tesztet csináltam a 20 nap alatt, majd egyszer csak megjött. Esélyes, hogy hormonzavar, menj dokihoz.
Szerintem kizárt!
A szervezet tud olyan dolgokat produkálni, ha nagyon rágörcsöltök és sokat foglalkoztok a baba gondolatával. De az is lehet hogy valamilyen hormonprobléma, menj el dokihoz, az biztosabbat tud mondani.
Attól is függ, hogy mennyire megbízható tesztet használtál. Nekem pl. az olcsóbb fajta tesztem még a vérzéselmaradás utáni második hónapban is negatív volt, pedig én is reggel csináltam meg, elsõ vizeletbõl. Mivel azonban késõbb sem jött meg, csak némi barnázásom volt, és nagyon szúrt a hasam egyik oldala, elmentem az orvoshoz. Attól féltem, baj van. Akkor állapította meg a nõgyógyász, hogy 11-12 hetes terhes vagyok, és minden rendben van velünk. :) Most 21 hetes a pocaklakóm. Õ már a második babám, az elsõ terhességemet (most lesz 4 éves a nagyfiam) már az 5. héten kimutatta a teszt. A doki szerint ez a baba lassabban ágyazódott be mint az elõzõ, azért nem jelezte a teszt.
Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt negatív, akkor biztosra veheti, hogy a változókorba lépett. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt negatív, akkor biztosra veheti, hogy a változókorba lépett. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

3 hetes terhességet nem várt menszi előtt kimutat a teszt? Vagy nem? Március 10-én jött meg és 14-ig tartott most is 10-11-ére várom de nagyon furán érzem magam!

Legjobb válasz: Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!

Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy azért mert nagyon görcsölök hogy legyen babám de az a fura hogy még van majdnem 10 napom hogy megkéne jönnie de már most tompán fáj a hasam meg feszül a hasam alja és a mellbimbóm estére amikor megyek fürödni tele van fehér pöttyökkel!És amikor megjön elõtte 2-3 nappal szoktam csak görcsölni
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Ez nagyjából a nem várt napja körül van. Leghamarabb a nem várt elõtt 1-2 nappal lehet tesztelni, de akkor még megeshet, hogy negatív annak ellenére mégis baba van a dologban.
Nem akarom, hogy tesztet pazarolj el, szo sincs errol de ha 14-en lett vege a mensidnek akkor nincs kizarva, hogy volt egy spontan peteeresed mondjuk 15-20 kozott es megfogant a baba. A nagykonyv szerint kozepido tajan van pe de attol meg nincs kizarva, hogy valakinel hamarabb bekovetkezik egy spontan peteeres. Persze azt tanacsolom, hogy meg ne tesztelj. Mindenkepp vard meg a nemvart napjat, csak azt szerettem volan irni, hogy ilyen is lehetseges.
Szia! Nekem is 10-én jött meg, és szintén 10 körül jön a következõ. Szerintem is még nagyon korai. Én beszéltem védõnõvel, azt mondta, ha 5 napja késik, akkor teszteljünk. Én az eddigi hónapokban elkövettem azt a hibát, hohy mindig teszteltem aznap reggel, mikorra meg kellett volna jönnie, és így kidobtam az ablakon 4 tesztnyi pénzt. Legyél türelmes, inkább akkor tesztelj, mikorra van esély, hogy pozitívat mutasson a teszt! Szerintem most még ez eléggé esélytelen...

Gabriel teszt negatív, febr. 10-én megjött de nagyon kevés vér volt azóta eltelt pár nap ma csináltam, akkor már bizti hogy nem baba?

Általában mennyibe kerül egy vizsgálat hogy van e baba?Mit néznek és hogyan? Ultrahang is érdekelne és az ára!!

Legjobb válasz: És még annyit hogy most reggelente tojásfehérjés folyásom van megint, múlthónapban is ez volt de peteérésnek még korai lenne 22.én kellene, valami olyat érzek mintha alig kapnék levegõt de nem a tüdõmnél hanema torkomnál mintha folytogatnának!! El vagyok keseredve!! Én még nem szeretnék babát!! Csak dél körül tudtam tesztelni!!De csak 2.pisi volt aznap visszatartottam. Amúgy mensi után is és néha most is van hasszurka,és közvetlen mikor elmúlt akkor volt egy kis mellfájdalom is de elmúlt.Nem úgy múlt hónapban,akkor 2 hétig fájt!! Az árakat írjátok már meg!!(vizsgálat,ultrahang)

A kérdező hozzászólása: És még annyit hogy most reggelente tojásfehérjés folyásom van megint, múlthónapban is ez volt de peteérésnek még korai lenne 22.én kellene, valami olyat érzek mintha alig kapnék levegõt de nem a tüdõmnél hanema torkomnál mintha folytogatnának!! El vagyok keseredve!! Én még nem szeretnék babát!! Csak dél körül tudtam tesztelni!!De csak 2.pisi volt aznap visszatartottam. Amúgy mensi után is és néha most is van hasszurka, és közvetlen mikor elmúlt akkor volt egy kis mellfájdalom is de elmúlt.Nem úgy múlt hónapban, akkor 2 hétig fájt!! Az árakat írjátok már meg!!(vizsgálat, ultrahang)
Nekem a dokim ingyen megcsinálta az UH-t (pozitív teszt után)
Bpen, Dr. Timmermann Gábornál kb 5 ezer Ft. http://www.timmermann.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!