Találatok a következő kifejezésre: 10 napos mennyinek kell lenni (3 db)

10 hét + 4 naposan mennyinek kell lennie a CRLnek?

Nekem 33 mm mondtak, de azt keveslem. Nektek mennyi volt?

Legjobb válasz: Nekem 12 hetesen volt 50mm és mivel elég gyorsan nõnek szerintem ennyi idõsen jó ez az eredmény! :)

Nekem 12 hetesen volt 50mm és mivel elég gyorsan nõnek szerintem ennyi idõsen jó ez az eredmény! :)
http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt megtalálod az átlagos magzati méreteket.
Emiatt sztem ne aggódj! Az én picurkám 7hetes+2napossan elméletileg csak 6hetes és 5napos volt, de picit nagyobb vagy kisebb majd behozza a lemaradást ugyis olyan gyorsan nõ! A lényeg, hogy egészséges legyen! Amúgy A terheskönyvek viszonylag egy nagyobb intervallumot adnak meg ha ebbe beleesik akkor nincs baj. Megnéztem a tiédet 31-44mm közt van az jó! Nyugi! Boldog babavárást!
Kieg.: "Holott (mint az elõzõ hozzászóló is mondta), a te 33 mm-es magzatod határértéken belül van."

Szerintetek mennyi a valószínűsége h. megmaradt a baba? Mennyinek kell. lennie a hcg szintnek 10-14 napos terhesen?

Múlt hèt kedden csin egy tesztet ami negatív lett. de szombaton már.pozitív lett. de szombat d.u. elkezdtem vèrezni. de azóta mèg 2 teszt az az õsszesen 3 teszt lett pozitív lett. tegnap a vèrembõl 3.10 hcg-t állapítottak meg. de hètfõn az orvos megvizsgált nem.látott terhessèget. jövõhèten kell megismètelni a vèrvètelt. Attól függ h megmarad e a baba h nõ v csökken a hcg mèrtèke. 3 hetes korban a hcg 5 ès 50között van egy várandóz anyának.èn.kb 10-14 napos terhes lehetek tesztek alapján. kèrlek.titeket írjatok!

Legjobb válasz: mikor volt az utolsó menstruációd elsõ napja? Onnan lehet viszonyítani arra, hogy jelenleg mennyi hcg-nek kell lennie

mikor volt az utolsó menstruációd elsõ napja? Onnan lehet viszonyítani arra, hogy jelenleg mennyi hcg-nek kell lennie
Hivatalosan 5 alatt nem beszélünk terhességrõl
A kérdező hozzászólása: ápr 30 án volt utoljára.akk valószìnû h elvetèltem??? :(
A kérdező hozzászólása: de a doki azt mondta h ez a vèrvètel kivètelesen terhessèget muttatja akk már ne is remènykedjek??
akkor 31 napja jött meg utoljára ezek szerint itt meg tudod nézni, hogy alakul a hcg szint: http://piszenpisze.hu/tablazatok/hcg-szintek-a-terhesseg-ala.. ha tegnap 30 naposan 3, 1 volt csak, akkor nem érdemes nagyon babában gondolkodni. :-( 4-426 között kellene lennie 28 naposan szerintem ez korai vetélés volt, amirõl a legtöbb nõ nem is tud, észre sem veszi
Ez biztos, hogy nem terhesség. Ha ilyenkor 100 alatt van az nem terhesség. Nekem 305 volt már a 14. napon.
A kérdező hozzászólása: hmmm.köszi. a válaszokat

10 napos terhességnél mennyinek kell lenni a BHCG hormonnak, ami a terhességet jelenti?

Legjobb válasz: 10 napos terhességet még semmiképp nem mutatja ki a teszt!! Az menstruáció elmaradásától mutatja ki a teszt a terhességet akkor pedig már 4 hetes terhes vagy...

10 napos terhességet még semmiképp nem mutatja ki a teszt!! Az menstruáció elmaradásától mutatja ki a teszt a terhességet akkor pedig már 4 hetes terhes vagy...
mi tíz napos? tíz napja eshettél teherbe, vagy tíz napja volt az utolsó mensid? Ha tíz napja lettel terhes, (akkor volt pé-d), akkor most már majdnem 4 hetes vagy, mert a terhességi kort az utolsó mensi elsõ napjától számolják. A baba pedig 10 napos. Teszthez még várni kell pár napot, mert a hcg a beágyazódás után nõ meg és aztán emelkedik, de a teszt nem meri meg hogy mennyi, hanem csak jelzi, hogy van-e.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, rosszul írtam, de köszönöm a válaszokat.Ma volt az inszemem és úgy tudom félidõ után 10 nappal lehet vérvételt csináltatni vérvételt és már ekkor megnövekszik a BHCG hormon szint. Azért szeretném, mert már 3 elment és ha hamar megtudom, hogy az vagyok, esetleg jobban vigyáznék magamra vagy kérni valamit, amitõl megtapad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!