Találatok a következő kifejezésre: 10 napja kb (265 db)

Horvátországba apartmanba mennénk 2 felnőtt+ 14éves gyerek+ 8 éves 10 napra. Kb. mennyi lenne?

horvátország szebb részeire gondolok. Az apartman 3 csillagos szállodának a színvonalán. Mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: 80-90 euró/nap. Legalábbis mi ennyit szoktunk fizetni Rovinjban és Opatijában.

80-90 euró/nap. Legalábbis mi ennyit szoktunk fizetni Rovinjban és Opatijában.
Mi Porecben két éve napi 80 eurót fizettünk négy fõre az apartmanért.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha volt már ennél magasabb és így leesett, akkor ez nem sok jót jelent. Bár én még szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Nem használok mikroszkópot, de 19-én volt nyúlos, ragacsos folyásom, 25-én meg barna, ami két napig tartott, elsõ nap sötét, másnap meg ilyen világosabb, krémes.Tüneteim is voltak, mára már csak egy nagyon kicsi alhasi feszítést érzek, semmi mást. És azóta cikázik a hõm, szóval nem értem.
A kérdező hozzászólása: Mármint a beágyazódás teljes ideje alatt alacsonyabb a hõ, vagy már akkor is magasabbnak kell lennie?
Én úgy tudom, hogy a pé után fokozatosan emelkedik a hõmérséklet és csak a menstruáció elõtti napon vagy aznap esik le. Mennyi átlagosan a hõd?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nagyon alacsony, legalábbis én azt hiszem, hogy ez alacsony 36, 0-36, 1. Átlagosan ennyi. De 3 napja még 36, 7 is volt , ma regel meg csak 36, 3, pedig a mensi azért még odébb van. 25-én volt barna folyásom, reménykedtem, hogy talán beágyazódástól, de kezdek elkeseredni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nem keserítesz el, már el vagyok anélkül is, sajnos én is teljesen tisztában vagyok ezzel, csak azt nem értem, hogy már most miért esett le, mikor hol van még a mensi? Azért nem adjuk fel, majd legközelebb talán összejön.
Most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy sárgatest elégtelenséged van, mert akkor szokott a hõmérséklet cikázni a peteérés utáni fázisban. Bár ne legyen igazam. Én lehet elmennék a helyedben dokihoz. Ha megmutatod neki a hõgörbédet, egybõl látni fogja. De az is lehet, hogy most nem volt peteérésed. Nem használsz mikroszkópot?
Peteérés után kb egy héttel a hõ leeshet 1-2 napra, a beágyazódás kezdetén. Utána viszont meg kell emelkednie.

Babát tervezünk a párommal és kb.10 nappal ezelõtt is voltunk együtt, de az ezt követõ napokban is próbálkoztunk. Most vettem egy clearblue terhességi tesztet és 10 percen belül megjelent egy kb.2 hajszálvastagságnak megfelelõ csík?

Ezt most értelmezhetem úgy, hogy baba van a dologban?Az utóbbi 1-2 napban fáj a medencecsontom, vannak reggeli és napközbeni rosszulléteim, szúr a hasam alja, fáj a gerincem és a derekam viszont a menzeszemnek 21-én kell megjönnie. Szerintem azért ezek a tünetek koraiak, viszont embere válogatja.

Legjobb válasz: Ha 21.-én kell megjönnie KIZÁRT hogy most kimutassa bármilyen teszt.. Peteérés környékén jársz attól függ hány napos a ciklusod, de majd akkor tesztelj ha késik, ha nagyon türelmetlen vagy mensi elõtt 2-3 nappal ESETLEG kimutatja. De 11 nappal elõtte? Esélytelen

Ha 21.-én kell megjönnie KIZÁRT hogy most kimutassa bármilyen teszt.. Peteérés környékén jársz attól függ hány napos a ciklusod, de majd akkor tesztelj ha késik, ha nagyon türelmetlen vagy mensi elõtt 2-3 nappal ESETLEG kimutatja. De 11 nappal elõtte? Esélytelen
Én pár hete teszteltem pozitívat, nekem már pisilés után közvetlenül látszott a két csík, nem 10 perc múlva, de rá van írva a tesztre, hogy a valóságos eredményt 3-5 percen belül mutatja.
A kérdező hozzászólása: Én most teszteltem ezt a tesztet. 5 percen belül jött ki a mostani eredmény :) ))))) [link]
Ez eléggé pozitívnak tûnik! Én biztos nem bírnám ki, hogy meg ne mutassam a páromnak:)
A kérdező hozzászólása: Amikor haza érkezett a párom megvacsiztunk és mondtam neki, hogy van számára egy jó hírem. Láttam a szemében azt a csillogást, azt az apróka reménysugarat, hogy hátha hátha arra gondol, amire én. Szépen becsomagoltam a tesztet és vettem mellé egy pár kis zoknit. A csomagolást, úgy ahogy volt széttépte. :D Amikor meglátta mit tartalmaz, elpityeredet és majdnem felborított a székkel együtt úgy a nyakamba ugrót. Most reménykedünk benne, hogy nem járunk úgy, mint a múltkor. Nagyon boldogak vagyunk és várjuk a kis csöppséget. :) )))))
Na?? Lesz gazdája a kis zokninak?? :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk a nõgyógyászomnál és 100%-ig kimondható, hogy lesz neki gazdája. :) )))) Csak beszéltük a Dr. Nõvel, hogy nekem megvolt a havi menzeszem és ez mennyire okoz esetleg problémát. Mondta, hogy szokott ilyen lenni nem én leszek az elsõ sem az utolsó. De abban az esetben ha most megjönne amin nagyon imádkozok, hogy ne … akkor feltétlen vissza kell mennem hozzá. Nagyon boldogok vagyunk és imádkozunk, hogy megmaradjon a baba. Mind egy, hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen a drágánk. :) ) Szép estét :) )
Jajdejó, gratulálok! 10es válaszoló vagyok, azóta mégsem biztos, hogy a Testamed rosszul mutatta, gyenge volt a vérzésem, teszteltem egyet hétfõn Clearblueval, es pozitív lett. Rögtön utána egy másik teszt viszont negatív, és 2 nappal rá szintén ilyennel negatív, úgyhogy most várok:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük. :) ) Drukkolunk nektek is, hogy sikerüljön a baba. Páromat az óta le sem lehet lõni. Nem enged semmit csinálni és még azt sem engedi nekem, hogy itthon a házimunkát elvégezzem, ha haza megyek melóból. Már azt sem szeretné, hogy dolgozzak, nehogy bármi baj legyen. Mondtam neki, hogy ne aggódjon annyira. Én is azért teszteltem a clearblue helyett másik tesztel, mert nem voltam benne biztos. Lehetett volna negatív is, de hála az istennek, hogy nem az lett. Én úgy gondolom, hogy nem minden teszt megbízható. Szerintem néha a legolcsóbb a legmegbízhatóbb, de ez alatt is van kivétel. Szép napot nektek és szorítunk a párommal. :) ))
A kérdező hozzászólása: Amikor nem bír magával az ember és hajtja a kíváncsiság. Nem merem teljesen ráhajtani a fejem, de ez pozitív. Kivehetõ mind a két csík. Igaz a képminõség egy picit rossz. Nem szeretnénk megint egy csalódást, de érdemes lenne elmondani a páromnak vagy valahogy meglepni? [link]
A kérdező hozzászólása: Párommal megállapodtunk abban, hogy megvárjuk a menzesz elmaradását. Volt már sajnos csalódás, hogy baba volt a dologban, de sajnos elment. Azért megpróbálok tesztelni egy olcsóbb tesztet. A képet feltöltöm bármi is legyen az eredmény. Azért köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok. Képet, hogy tudok feltölteni? Szép napot nektek.
Nekem a Testamed produkalt hasonlot a 14.dpo-n, csak azt szabad szemmel hatarozottan lehetett latni, igaz, valamivel idon tul. Sajnos a kek teszteknel ez elofordul, Clearbluenal us olvastam ilyet, illetve Testamednel nemcsak elvetve, hanem egesz sokat.. Nekem megjott, de ettol meg neked lehet, hogy pozitiv, erre is volt pelda az ilyen hajszalvekony 2. csikosoknal, ha nem is sok. Ha szetszeded esetleg es ugy lefotozod, talan jobban latszik. Kivanom, hogy baba legyen a dologban! Viszont a tesztelesed tenyleg korai. Nem mondom, hogy varj vele, mert nekem is hiaba mondtak, inkabb szerezz be tobb olcso tesztet, es a dragabbakat hagyd meg a kimaradt menstruacio utani 2-5. napra. Ird meg majd, hogy mi volt, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: A menzeszem mindig 21 napra jön meg. Ezért sem akarjuk magunkat beleélni, nehogy csalódás legyen a vége.
Ez még biztos, hogy nem az, tényleg kb csak most lehetnek a termékeny napjaid. A nemvárt mensi napján, max elõtte 1-2 nappal tesztelj, addig tök fölösleges. A clearblue-val kapcsolatban egyébként már olvastam itt 1x-2x, hogy ilyen hajszálvékony vonal megjelent, nem szokott terhességet jelenteni, de nálad még korai is lenne, hogy mutassa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ezért sem akarjuk magunkat belehajszolni, hogy hátha most sikerült. Valamilyen szinten én is korainak tartom a tesztelést és a rosszulléteket. Azért is érdekes nekem ez a teszt. Azelõtt egy két hónappal teljesen 100%-ig kimondható volt, hogy van baba a dologban a teszt is ezt mutatta. Menzesz elmaradása után teszteltem magam kb. 5 nappal. Ez után fordult a kocka kéthétre rá megjött az orvosom azt mondta, hogy spontán vetélés.
10 nap a beágyazódás, tehát 10 nappal ezelõtti aktust még nem mutatna ki. de mivel kb. ma van a peteérésed ezért nem valószínû, hogy akkor foganhatott, ma kéne próbálkoznotok és majd a nem vártkor tesztelni
fel tudod tenni a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Szia az a baj, hogy akármilyen szögbõl fényképezem le a tesztet szinte nem is látszik a másik csík. Így kézben fogva kivehetõ, de képen viszont nem. Lehet, hogy akkor csak fantom csík? De akkor miért jelent meg 10 percen belül?
Színes a csík vagy szürke?
A kérdező hozzászólása: Clearblue terhességi tesztet vásároltam és azzal teszteltem. 10 percen belül megjelent a másik csík kb. 2 db hajszálvastagságnak felel meg. Jól kivehetõ volt a teszten annak ellenére, hogy egy vékonyka csíkról beszélünk. Viszont sajna akár milyen szögbõl fényképezem le képen nem látszik vagy maximum úgy, ha nagyon kinagyítod. Ui: Természetesen színes lett a tesztcsík (Kék). Semmilyen színárnyalatba nem változott át.
Kérdezõ, gratulálok :) Egyébként egy tanács: teszteljetek x-epillel, az nem szokott hülyeséget mutatni, nincs rajta semmi maszat vagy ilyesmi, ami miatt megtévesztõ lenne. Ha nega, akkor csont fehér, láttam már párat sajnos.

A fogantatás napja, az azt az aktust jelenti, amikor "célba ért" a sperma, vagy utána a kb 10 napot, amikor beágyazódott?

Legjobb válasz: Aktus lehet bármikor, teljesen kiszámíthatatan, hogy mikor "ért célba" a spermium, hisz napokig életképesek odabent. A beágyazódás is bizonytalan, hisz nem egy pillanat, hanem egy folyamat, de a hormontermelés kapcsán kimutathatóbb, kb. 10-14 nappal utána. A "fogantatás" szó eredetérõl semmit nem találtam, de ebben a cikkben a beágyazódás szinonímájaként használják így: " Tehát a fogantatás idõpontjában a terhesség már 2 hetes" a cikk eredetiben: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Aktus lehet bármikor, teljesen kiszámíthatatan, hogy mikor "ért célba" a spermium, hisz napokig életképesek odabent. A beágyazódás is bizonytalan, hisz nem egy pillanat, hanem egy folyamat, de a hormontermelés kapcsán kimutathatóbb, kb. 10-14 nappal utána. A "fogantatás" szó eredetérõl semmit nem találtam, de ebben a cikkben a beágyazódás szinonímájaként használják így: " Tehát a fogantatás idõpontjában a terhesség már 2 hetes" a cikk eredetiben: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
Ha a terhességi hét számítása miatt kérdezed, azt a nõgyógyász az utolsó menstruáció elsõ napjára teszi, tehát kb. 2 héttel a teherbe esés elõttre.
Elolvastam a cikket de még mindig gõzöm nincs az egészrõl és bocs az offért, de gondoltam hátha jó, ha tudja a Kérdezõ, vannak Nála analfabétábbak is ebben a témában. Nem tudom honnan szokták akkor pontosan tudni, melyik együttlét során csinálták a babát, meg ilyenek???? Meg olvasom ezt az "ovu"-"peteérés" dolgokat is itt folyamatosan, ami a 28 napos ciklusnál a 14.nap körül van azt hiszem és ekkor lehet teherbe esni (mert csak ilyenkor van érett petesejt vagy mi?), de a spermák 5 napig is elélnek, akkor meg ha Valaki a 10.napon szexel lehet pont az a jó, nem is a 14... Meg hogy még bonyolítsam sokszor olvastam már, hogy még menstruáció alatt vagy közvetlen elõtt-után is teherbe lehet esni, akkor meg máris nem értem ezt az egész mizériát. Eleve hogy a kérdésbõl idézzek, elvileg nem ugyanaz az "aktus napja" és a "célba érés" napja sem, a spermiumok 3-5 napos életképességét tekintve.S itt csak bonyolódik tovább a helyzet a többi fogalommal, szóval tök örülnék, ha Valaki tisztázná már ezt az egészet!:) Köszönöm!

Amikor megjött a menstruációm még tök szabályosan, kiszámíthatóan jött de kb fél éve már kb 45 naponta jön meg, akkor viszont kb 10 napra! Normális ez? Ha nem mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Most nem értem a kérdést... Volt, hogy 10 napra jött meg? Az semmiképpen nem normális. Fontos lenne tudni pl. hogy hány éves vagy... nem mindegy...

Most nem értem a kérdést... Volt, hogy 10 napra jött meg? Az semmiképpen nem normális. Fontos lenne tudni pl. hogy hány éves vagy... nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: 9 voltam amikor megjött. eleinte normális utemben de kb fél éve így van... 11 vagyok

A peteérést követően 8-10 nappal szokott lenni alhasi fájdalom. Ez kb hány napig tart és mindig együtt jár a pecsételő vérzéssel?

Legjobb válasz: Mensi után 8-10 nappal (de még a ciklus 8-10. napján is) elõfordulhat alhasi fájdalom, amit kísérhet pecsételõ vérzés, ez jelezheti a peteérés idejét. Az alhasi fájdalom megelõzheti, vagy követheti is a peteérést. 1-2 napig tart. Amit konkrétan a kérdésben írtál, nem tudom értelmezni.

Mensi után 8-10 nappal (de még a ciklus 8-10. napján is) elõfordulhat alhasi fájdalom, amit kísérhet pecsételõ vérzés, ez jelezheti a peteérés idejét. Az alhasi fájdalom megelõzheti, vagy követheti is a peteérést. 1-2 napig tart. Amit konkrétan a kérdésben írtál, nem tudom értelmezni.
A kérdező hozzászólása: Az volt a kérdésem, hogy az alhasi fájdalom (terhesség esetén) mindig együtt jár e a pecsételõ vérzéssel?Mert nekem pont ennyi idõ után kezdett el fájni a hasam és a mellem is már eléggé fáj, de megjönnie még nem kellene.Nem tudom, hogy esetleg terhesség e.Pecsételõ vérzésem viszont nem volt.
Nem mindig van pecsételõ vérzés, nekem annó nem volt, a hasszurka is csak egy nap volt.
Nekem volt pecsételõ vérzésem. De nem törvényszerû hogy mindenkinek legyen. Enyhe alhasi fájdalmat érezhetsz beágyazódás környékén.

Meddig tart a beágyazódás a tüszőrepedéstől: kb 10 nap, igaz? És ezt követően legkorábban 3 nap, mire a teszt mutatja, ha pozitív?

Legjobb válasz: A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm

A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm
A kérdező hozzászólása: néha kicsit görcsölget a hasam és tegnap volt egy kis rózsaszín folyáson azóta semmi .
szerintem most fog megjönni. erre utal a rózsaszín folyás.kicsit felborult a hormonháztartásod, ezért egyszer késett egyszer korábban jött, ilyen minden nõnél van, nem kell, sõt, káros rögtön terhességre gondolni, mivel ezzel egy csomó mindent kizársz, aminek meg sokkal nagyobb a valószínûsége. pl hormonális problémák. de a te esetedben szerintem semmi baj nincs, ilyen elõfordul
A kérdező hozzászólása: Hál istennek a hormonjaim rendben vannak mert kivizsgáltattam magam és minden tökéletes. Most 3 hónapja dolgozunk a babán.
A kérdező hozzászólása: a negatív tesztet június elején néztem
óh, az más, ha "rajta vagytok a dolgon". így nem csoda, ha a terhességre összpontosítasz. drukkolok, h mielõbb megfoganjon, de most még nincs baba szerintem ...
A kérdező hozzászólása: Muszáj voltam kivizsgáltatni magam mert családon belül sok örökletes hajlam van sajnos betegségekben és így valamivel nyugottabb is vagyok .

Véleményeteket szeretném kérni! A menstruációmnak 10 napja kellett volna megjönnie. Átlagosan mindig késik kb egy hetet, de ennyit nem szokott. Mi lehet a gond?

Párommal MINDIG védekeztunk óvszerrel és mindig rendben volt vele minden. Kb. másfél évig fogamzásgátló tablettát szedtem, de abbahagytam, mert hiába próbáltam ki több félét, az összest?l rosszul voltam, szédültem stb. Elég vékony testalkatú vagyok (állítólag ez is közrejátszhat a menstruáció alakulásában ), a másik pedig, hogy f?iskolára járok, végz?s vagyok és elég sokat stresszelek miatta. Közrejátszhatnak ezek a dolgok?

Legjobb válasz: Ha mindig "késik egy hetet", akkor most nem 10 napja késik, csak 3 napja, nem? Mihez képest számolod te azt a késést? Ugye nem a 28 napos tankönyvi ciklushoz viszonyítasz? A sajátodhoz kell!

Ha mindig "késik egy hetet", akkor most nem 10 napja késik, csak 3 napja, nem? Mihez képest számolod te azt a késést? Ugye nem a 28 napos tankönyvi ciklushoz viszonyítasz? A sajátodhoz kell!
üdv! én is végzõs vagyok a fõiskolán... de hadd ne ne kelljen téged felvilágosítani a nõi test kulisszáiról Az rád nézve megalázó lenne.
Én a biztonság kedvéért én csinálnék egy terhességi tesztet, hisz az óvszer sem 100%. Lehet rástresszeltél.
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm annak, aki válaszol!
Utolsó jól mondja, egyelõre 3 napot késik. 13 évesen nekem is nehezen esett le, hogy nekem nem "mindig késik", hanem 34 napos a ciklusom. Innentõl számítandó a késés is. Erre érdemes egy kis naptárat tartani, és bejelölni, mikor jön meg. Így rászámolva 34-et (vagy amennyi szokott lenni), megkapod a következõ lehetséges idõpontot.

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lass

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lassan 10 napja megvan. Nem erős, alig van, de vérzek. Mit csináljak? Várjam meg a következőt, amikor megjön, vagy már most el kellene mennem orvoshoz. Nagyon félek, hogy küretet fog csinálni. Annyi rosszat hallottam már róla, nem szeretnék átesni ilyen beavatkozáson. Mit tanácsol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!