Találatok a következő kifejezésre: 10 napja a teszt (112 db)

Lombik beültetés után 10. napon a teszt negatív. Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: 10-es teszttelé teszteltél reggeli elsö vizeletböl? Végülis még lehet belöle baba de tény hogy sokaknak iylenkor már kimutatja, viszont biztosat csak a vérvétel mond.

10-es teszttelé teszteltél reggeli elsö vizeletböl? Végülis még lehet belöle baba de tény hogy sokaknak iylenkor már kimutatja, viszont biztosat csak a vérvétel mond.
A kérdező hozzászólása: vérvételt csináltattam, de az orvos azt mondta, hogy még minden lehet, de elég hihetetlen.
hány naposakat kaptál vissza? 10. napon teszt, vagy vv volt (nem értem igazán bocsánat, hogy vv-t csináltattál, de a teszt negatív?)
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam, nem teszt volt, hanem vérvétel. 3 naposakat kaptam vissza, ma a 10. nap.
hát 3 naposakkal nekem mindig a 14. napon volt vérvétel, ötnaposnál meg a 12. napon. A dokim szerint az a tuti, úgyhogy ezek szerint még tényleg bármi lehet. mennyi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: BétaHcg: 0, 580 U/L

Lombik beültetés után a 10. napon kimutatható teszttel a terhesség? Csináltam és negatív lett. Ettől még lehetek terhes? Van aki szintén lombikos? És mikor mutatta ki a teszt, vagy ki tudta várni a 14 napos Kaális vérvételt?

Legjobb válasz: Én is lombikos vagyok.Ma van ET+10 napom,nagyon -nagyon halványt teszteltem ma,de nem ez az általános.Nem véletlen mondják a 14 napot.Illetve nálunk ahová járok,ha a 14. napon nega akkor még a 16.-on is kell tesztet csinálni,volt akinek akkor lett pozi.Tehát semmit nem jelent a 10 napi nega teszt. Amúgy ma vagy a 10 napon?Hányat kaptál vissza?

Én is lombikos vagyok.Ma van ET+10 napom, nagyon -nagyon halványt teszteltem ma, de nem ez az általános.Nem véletlen mondják a 14 napot.Illetve nálunk ahová járok, ha a 14. napon nega akkor még a 16.-on is kell tesztet csinálni, volt akinek akkor lett pozi.Tehát semmit nem jelent a 10 napi nega teszt. Amúgy ma vagy a 10 napon?Hányat kaptál vissza?
Nagyon sajnálom!:-( De ne add fel, nekem is az utolsó TB támogatott ciklusban sikerült! Amúgy nekem is mindig megjött, rendesen idejében, hiába használtam az Utrogestant. Aztán az utolsónál nem jött meg, és a 15. napon (leszívás után) lett pozitív a tesztem. Elõtte nem teszteltem. A következõ majd sikerül, ne szomorkodj! (Ezt könnyebb mondani, tudom, de hidd el, babás leszel, még akár az idén!)
A kérdező hozzászólása: sziasztok, sajnos nem sikerült... megbetegedtem...
5.lombikos vagyok.Elvileg amig utrot szedsz nincs vérzés.Nekem az elõzõeknél negativ lett a teszt, majd doki mondta hagyjam abba az utrot, és 2-3 nap múlva jött a vérzés.Vérvétel nálunk sose volt.
A kérdező hozzászólása: Szia 5. lombikos! azt szeretném kérdezni, hogy az elsõ négyél amikor nem sikerült véreztél és azért? vagy egyeltalán, ha nincs vérzésem az biztos sikert jelent? hiszen ha jól tudom a vérrel távozik, nem szívódik fel? válaszodat várva..
A kérdező hozzászólása: Sumergonak: 13 napos vagyok ma 3 napos embrio+10 nap. A teszt amivel csináltam 10-es érzékenységû.. hát nagyon szeretném ha sikerülne, már van egy kisfiam természetes úton... 2, 5 éves... bár õt csak a 6 héten vettük észre, ezért bízom a mostaniban, hogy itt is lassan termelõdik a hcg... Neked mikor lett pozítiv?
A kérdező hozzászólása: 5. lombik szorítok mindenképpen .-) az többinél nem is volt pozítiv?
Ha jól sejtem, akkor 2, max 3 napos praeembriókat kaptál vissza, az azt jelenti, hogy ma 12-13 naposak, akkor még nem feltétlen kell, hogy kimutassa a teszt. Azt mondják a 14. naptól mutatja ki a 10-es érzékenységû teszt, de még az sem tuti. Azt javaslom, holnap, vagy holnapután reggel tesztelj 10-es teszttel. Szorítok neked! 18+6 hetes lombikos
Azt hiszem 10-es érzékenységû ez a teszt. Nekem ez az 5. lombikom, így remélem tényleg igazi a tesztem!
A kérdező hozzászólása: akkor neked gratulálok, mert a halvány csík már csak jót jelenthet .-)
A kérdező hozzászólása: Wondfo? Nem ismerem, ez már az alacsony Hcg-t is kimutatja? Ez volt az elsõ beültetésed?
Ja és Wondfo tesztet rendeltem a tesz-veszrõl.
Nekem is 2-án volt a transferem.Az ET+10, az a beültetés +10 napot jelent.Nekem fagyis transferem volt, és 2db 5 naposat kaptam vissza.
A kérdező hozzászólása: és milyen tesztet használtál, ha megkérdezhetem :-)
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a válaszod olyan jó, hogy lehet valakivel beszélgetni, aki ugyanabban a cipõben jár :-) Mit jelent:ET + 10??? 10. nap beültetés után? és itt lett neked halvány pozitiv? nekem a beültetésem juni 2-án volt, 2-t ültettek vissza 4 és 6 sejteset.. Tiéd milyenek voltak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyos vagy :-)
lehet és most kb 5 napig pozitívat is fognak mutatni..amikor nekem ez volt mindennap együtt voltunk, most töltöm a 29. hetet!
Amegjön érzés az nem ilyenkor lenne, hanem beágyazódás után..a peteérés elõtti napokon már pozitív lehet, de a kifakadás pillanatát nem lehet pontosan tudni. Elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Juj, köszi! Akkor belehúzunk! Csak nagyon meglepõ a dolog, mert eddig ezt mindig félidõben éreztem. Köszönöm a gyors választ! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, a megjön érzést én sem értettem... Na mindegy, ez a hónap úgy látszik ilyen :)

10 napja késik a mensim. Ma reggel úgy ébredtem, hogy vérzett kicsit a fogínyem, pedig sose szokott.4 napja a teszt negatív volt. Terhes lennék?

Kb tüsz?repedés idején voltam együtt a férjemmel, de védekeztünk (óvszer).

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, az egyértelmû választ ad! De ha 10 napja késik, akkor nem a fogínyvérzés lenne az elsõ tünet amit észreveszel magadon!

Csinálj tesztet, az egyértelmû választ ad! De ha 10 napja késik, akkor nem a fogínyvérzés lenne az elsõ tünet amit észreveszel magadon!

Ovuláció utáni 10. napon kimutathatjaa teszt a terhességet?

Legjobb válasz: Elméletileg már kimutathatja,de azért ha biztosabb eredményt szeretnél, érdemes megvárni legalább a mensi elmaradásának elsõ napját.Egyébként egyéntõl függ,van,akinek már a mensi várható idõpontja elõtt pár nappal már kimutatta a teszt.Drukkolok neked!

Elméletileg már kimutathatja, de azért ha biztosabb eredményt szeretnél, érdemes megvárni legalább a mensi elmaradásának elsõ napját.Egyébként egyéntõl függ, van, akinek már a mensi várható idõpontja elõtt pár nappal már kimutatta a teszt.Drukkolok neked!
Az esetek 90%ban nem, nem hiába írja minden könyv, fórum, teszt tájékoztató, hogy a legbiztosabb az, ha mensi kimaradás után egy héttel csinálsz tesztet.Van olyan ismerõsöm aki már a 12.heti Uh-ra ment és még mindig egy csíkos volt a tesztje.Ne siess, a baba megvár akkor is, ha csak 1, 5 hét múlva tesztelsz.Nyugi!

10 napja késik, teszt pozitiv, a BÉTA HCG 14, 9. Akkor most terhes vagyok vagy nem?

Kb. 5 hetes lehetek, most szerdára van UH-ba id?pontom, de péntek este begörcsöltem, kicsit véreztem, ma már semmi nincs. Akkor levették a BÉTA HCG-t, de 14,9 lett.Mostmár nem értem hogy mi van..szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem sajnos már nem vagy terhes:( Nekem 5hetesen már több ezer volt a hcg-m.Az nem jó ha ennyire alacsony a hcg.Találtam egy oldalt: http://terhesseg.blogspot.hu/2008/11/hcg-szint-terhessg-hete..

Szerintem sajnos már nem vagy terhes:( Nekem 5hetesen már több ezer volt a hcg-m.Az nem jó ha ennyire alacsony a hcg.Találtam egy oldalt: http://terhesseg.blogspot.hu/2008/11/hcg-szint-terhessg-hete..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az a baj, hogy márciusban ugyanígy jártam, de akkor "ömlöttem", most meg semmi.Akkor a HCG vérteszt 6mlU/ml volt.Még reménykedem...szerdán megtudok mindent. Ha valaki járt még így, írjon.várom! Köszike
Elõször is ne vedd 100%-nak amit mondok, inkább várd meg az eredményeket!!! 14, 9 ÉN SZERINTEM kevés A tippem az lenne hogy mivel be is görcsöltél és véreztél hogy elvetéltél. De azért reménykedjünk hogy van még remény magzatmegtartó injekcióra. Remélem valaki más tud bíztatóbbat mondani!:(

8-10 nappal a kimaradt menzesz után pozitív teszt. Addigi tesztek mind negatívak. Volt ilyen? Melyik tesztel?

Legjobb válasz: Nekem volt, de nem a tesztekkel volt ám a gond. Nagyon lassan emelkedett a hcg, valószínûleg nem jól ágyazódott be a baba, vagy egyéb gond. Végig nagyon lassan fejlõdött, 9 hetesen lett csak szívhang pl, és vérezgettem is közben. A doki reménykedett, hátha késõi peteérésbõl fogant a baba, de tudtam, hogy nem. Vetélés lett a vége. csináltam vaterás, clerblue, facelle, one step és lilly teszteket. A lily lett elõször pozi, de csináltam sokat, és az 5-6. terhességi héten már mind pozi volt, csak elõtte nem.

Nekem volt, de nem a tesztekkel volt ám a gond. Nagyon lassan emelkedett a hcg, valószínûleg nem jól ágyazódott be a baba, vagy egyéb gond. Végig nagyon lassan fejlõdött, 9 hetesen lett csak szívhang pl, és vérezgettem is közben. A doki reménykedett, hátha késõi peteérésbõl fogant a baba, de tudtam, hogy nem. Vetélés lett a vége. csináltam vaterás, clerblue, facelle, one step és lilly teszteket. A lily lett elõször pozi, de csináltam sokat, és az 5-6. terhességi héten már mind pozi volt, csak elõtte nem.
Igen, nekem 7 nap után lett egy nagyon-nagyon halvány pozi. Nem volt egyértelmû, szinte csak én láttam és már magam sem hittem, hogy valóban ott van, vagy csak valami halovány száradási csík. Aztán két nap múlva újabb próba és igen, ott volt egy halovány, de egyértelmû csík! x-epil teszt volt!
2-es válaszoló vagyok, azt elfelejtettem, hogy hála Istennek megmaradt a baba és makk egészséges!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Talán van egy kis remény....Nekem egybõl totál negatív lett még egy pici halvány másodikat sem láttam....

A 10 napos terhességi teszt már a 10. Napon 100%os eredményt mutat?

Mert ha a beágyazódás 14 nap akkor hogy mutatja ki a 10. Napon??

Legjobb válasz: Nem mindig a 14. nap, elképzelhetõ, hogy elõbb is megtörténik, de ezt nyilván nem lehet elõre tudni. Szerintem ez a 10 napos arra utal, hogy maga a teszt elég érzékeny, és nagyon kis mennyiségû hCG-t kimutat a vizeletedbõl. Az a legbiztosabb, ha az ember vár addig a napig, amikor meg kéne jönnie, és ha akkor lesz negatív a teszt, akkor az biztosabb eredmény, mint a 10. napon (amikor még lehet, hogy be sem ágyazódott).

Nem mindig a 14. nap, elképzelhetõ, hogy elõbb is megtörténik, de ezt nyilván nem lehet elõre tudni. Szerintem ez a 10 napos arra utal, hogy maga a teszt elég érzékeny, és nagyon kis mennyiségû hCG-t kimutat a vizeletedbõl. Az a legbiztosabb, ha az ember vár addig a napig, amikor meg kéne jönnie, és ha akkor lesz negatív a teszt, akkor az biztosabb eredmény, mint a 10. napon (amikor még lehet, hogy be sem ágyazódott).
Nem mutat 100%-os eredményt. Az én kisfiam 2 negatív terhességi teszt után született, persze 5 napra rá a 3. kimutatta.. A vérvétel a biztos, illetve tényleg jó megvárni a legközelebbi menses idõpontját + pár napot.

Ha valószínűleg 10. én volt peteérésem, és ma van a ciklusom 27. napja mutathat már valamit a teszt? (clostys hónap)

Legjobb válasz: Mindegy a ciklusod hànyadik napjàn jàrsz,ha 10. volt pè,akkor mèg nem valoszinu,hogy kimutatja a terhessèget a teszt,hisz mèg csak 10 napja volt.Mire megtortènik a megtermèkenyulès,a kis pete vàndorol a mèh felè :)...beàgyazodik stb. az kb. 14 napos folyamat.Ezutàn kezd termelodni a hcg,ami a teszt alapja.Vàrj mèg pàr napot aztàn tesztelj.

Mindegy a ciklusod hànyadik napjàn jàrsz, ha 10. volt pè, akkor mèg nem valoszinu, hogy kimutatja a terhessèget a teszt, hisz mèg csak 10 napja volt.Mire megtortènik a megtermèkenyulès, a kis pete vàndorol a mèh felè :) ...beàgyazodik stb. az kb. 14 napos folyamat.Ezutàn kezd termelodni a hcg, ami a teszt alapja.Vàrj mèg pàr napot aztàn tesztelj.
Nem-nem valószínû, hogy kimutatná, leghamarabb 10-esel vasárnap tesztelj, talán...!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor még várok és késõbb tesztelek :) Remélem pozitív lesz majd
Na mi ujság veled kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 30. napon teszteltem egy pozitívat, de pár nappal késõbb megjött :( Bár azt kicsit furának tartom h csak 3 napig tartott, 4.nap már egyáltalán semmi sem volt.

Ismertek olyat, vagy veletek előfordult, hogy 10 nappal nemvárt elött negatív volt a teszt, utána mégis baba lett?

Legjobb válasz: Szia! 10 nappal nemvárt elõtt miden teszt negatív, hacsak nem volt különlegesen korán az ovud. Nemvárt napján, vagy utána érdemes tesztelni, addig nem.

Szia! 10 nappal nemvárt elõtt miden teszt negatív, hacsak nem volt különlegesen korán az ovud. Nemvárt napján, vagy utána érdemes tesztelni, addig nem.
igaza van az elsõnek, még a beágyazódás sem történik meg olyankor
Az összes teszt és az összes orvos elmondja, leírja hogy mensi elõtt nem érdemes tesztelni, pláne nem 10 nappal! Ha olvasom mindenhol le van írva hogy mensitõl vissza számolva 12-16 napra van az ovuláció, de az átlag 14 nap!Tehát ha mensi elõtt 10 nappal teszteltél akkor kb 4 napja lehetett meg a petéd ha sikerült megtermékenyíteni, ami majd csak azután pár napra kezd el beágyazódni! Nekem mensi napján is extra halvány volt a tesztem, pedig akkor már peteérés után voltam 12 nappal!
Pontosan, ahogy írták! :) Nekem még mensi elõtti napon is negatív volt, 2 napra rá lett nagyon-nagyon halvány, reggeli elsõ pisibõl!
Igen, mindenkivel ez van. A gyerekek 100%-a így születik!!! :D (ezt a kérdést...)
A kérdező hozzászólása: Értem, de azért köszi a bunkó hangnemet.
akkor rosszul értelmezted!nem olvastad el a teszt tájékoztatóját?!abba is egyértelmûen minden le van írva!HA 28 napos ciklusod van akkor 14. napon van peteérésed, és rá 14 vagyis 2 HÉT múlva tesztelhetsz.Érted már? ha nem nézd meg a google-n az biztos nem hazudik neked
A kérdező hozzászólása: Értem, tehàt az eddigi több tucat vàlaszoló meg idióta volt?Mert pàrszor màr kiraktam a kérdést, mindenhol azt a vàlaszt kaptam, hogy 20 nappal az együttlét utàn a teszt biztosan kimutatta volna(màshol meg màs lànyoknak.azt javasiltàk, hogy vàrjanak az EGYÜTTLÉT UTÀN 2hetet, akkor màr mutatja a teszt.....ezek szerint több tucatnyi rossz vàlasz van?????
Egy kis biológia: A peteérésed 2 héttel a mestruációd elõtt van, és akkor eshetsz teherbe csak és kizárólag, amikor peteérésed van. Közvetlenül a menstruációd után szinte 0 az esélye, hogy teherbees, bár létezik olyan, hogy spontán peteérés, ami a ciklusodtól függetlenül történik, de az nagyon ritka és nem érdemes rá alapozni. A teszt 2 héttel a teherbeesésed után mutatja ki a terhességet, viszont teherbe esni csak peteéréskor tudsz, tehát 14 nappal a menstruációd elõtt, így ha jó voltál matekból (vagy az ujjaidon kiszámolod), akkor egyértelmû, hogy elõször az elmaradt menstruáció elsõ napja körül mutatja ki a teszt a terhességet. Egyébként pedig a kérdéseid alapján nem biztos, hogy neked gyereket kellene szülnöd...
A kérdező hozzászólása: Válaszolok akkor tehát 20 nappal az együttlét után(úgy, hogy épp menzesz utolsó napján voltunk együtt) korai volt a teszt???? Máshol már mindenhol azt a választ kaptam, hogy nem. Meg akkor miért írja mindenki mindenhol, hogy együttlét után 2héttel már kimutatja????
Huhh, nem vagy egyszerû eset... :) Ha csak az egyik vagy csak a másik kérdést nézzük, mindenkinek igaza van! Egyrészt együttlét után kb. 2 hét, mire kimutatja a terhességet a teszt (ha sikerült teherbe esned). Viszont ahogy írták fentébb, a teherbeesések a legtöbbször félidõben, tehát pl. egy 28 napos ciklus esetén a 14. nap környékén van. Ha középidõben voltatok együtt, akkor viszont a nem várt menzi elõtt 10 nappal kizárt, hogy kimutassa a teszt a terhességet, hiszen akkor még be sem ágyazódott. Alap esetben meg kell várni az elmaradt menzit és akkor tesztelni. Nagyon kivételes esetekben fordulhat elõ, hogy menzi alatti vagy közvetlen menzi elõtti/utáni együttlétbõl terhesség legyen, ezt nevezik spontán peteérésnek. Ha ilyenkor mégis terhes vagy, akkor együttlét után 2 héttel már kimutathatja a teszt, nyilván akkor ez az idõpont jóval a nem várt menzi elõtt lehetséges. De ez igen-igen ritka! Remélem érthetõ volt. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!