Találatok a következő kifejezésre: 10 napja Mikor csináljak tesztet (2 db)

10 napja késik. Mikor csináljak tesztet?

Szuro érzés érzek a hasamba mint ha meg akarna jonni a mensim. Lehetek terhes? Fontos lene h. vki válaszoljon mert elég fiatal vagyok és nem sok mindent tudok a terhességrol. elore is koszi! ! !

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes ha adtál rá okot.Amilyen hamar tudsz,csinálj tesztet,ennyi késés után már biztosan kimutatja,h babás vagy-e.Mástól is késhet,pl. idegeskedés,fogyokúra,ciszta stb.Nekem is volt ilyen,8 napot késett, a tesztem negatív lett és egy-két nap múlva meg is jött.Rossmannban vagy dm-ben vehetsz tesztet,pár száz forintba kerül és csak el kell venned a polcról,még kérni sem kell. Drukkolok,h minden rendben legyen!

Bizony lehetsz terhes ha adtál rá okot.Amilyen hamar tudsz, csinálj tesztet, ennyi késés után már biztosan kimutatja, h babás vagy-e.Mástól is késhet, pl. idegeskedés, fogyokúra, ciszta stb.Nekem is volt ilyen, 8 napot késett, a tesztem negatív lett és egy-két nap múlva meg is jött.Rossmannban vagy dm-ben vehetsz tesztet, pár száz forintba kerül és csak el kell venned a polcról, még kérni sem kell. Drukkolok, h minden rendben legyen!
Szia Mar holnap csinalhatod is a tesztet.Es ha 10 napja kesik akkor nem is kotelezo a reggeli vizeletbol csinalni, de olyan tesztet vegyel amire ez fel van tuntetve /A NAP BARMELY SZAKASZABAN ELVEGEZHETO/.
Szerintem is csinálj tesztet, biztos ami biztos!
Szia, csinálj nyugodtan tesztet, ki fogja mutatni.
Mennyire vagy fiatal? Hány éve mestruálsz? Mert ha csak rövid ideje, elõfordulhat hogy még nem állt be a ciklusod és azért késik, de ha aggódsz csinálj egy tesztet a reggeli elsõ vizeletedbõl. Védekeztetek ugye?
már nyugodtan tesztelhetsz. most akkor szeretnél babát, vagy sem? Ha nem, akkor miért nem védekeztek? Vagy védekeztek, csak baleset volt? Vagy, ha meg szeretnél, akkor miért probléma. Kis utánaolvasással mindent meg tudsz a terhességrõl.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, h közben meg is jött. De sokkal kevesebb meg hígabb volt, mint szokott.
ha adoki azt mondta hogy nem akkor az nem bocsi a rossz hírért próbálkozzatok még sok sikert
Hogyha negatív lett a teszt és megjött akkor nem sok esély van rá. Sajnálom! Egy tesztet azért még csinálhatsz attól semmi baj nem lesz.
Szerintem sem vagy babás, de ne adjátok fel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!