Találatok a következő kifejezésre: 10 napja Mikor (562 db)

A nemvart menzi elott vagyok meg kb.10-nappal. Mit jelent az ha mar ket napja semmilyen folyasom nincs a fehernemum mindig szaraz? A 12, 14-dik napon is eggyuttvoltunk a parommal mert babat szeretnenk. Sikerulhetet vajon?

Legjobb válasz: A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

Mi lehet ez? Most hatodikan kellene megjonnie a menstruaciomnak. Kb.10 napja mikor szeretkeztunk a parommal, elszakadt a gumi.

Ma reggel ugy ereztem hogy megjott, de mikor elmentem vecere, lattam hogy nem jott meg, de enyhen veres folyasom van . Ez mar par nappal ezelott is volt. Mi lehet ez? Terhes vagyok?

Legjobb válasz: de benned is ment el? vagy csak simán elszakadt? ha csak simán elszakadt, akkor ne aggódj..

de benned is ment el? vagy csak simán elszakadt? ha csak simán elszakadt, akkor ne aggódj..
még most ne szarj be , majd 1-2 hét múlva kezdhetsz ezen gondolkozni.
......Na vajon, na vajon lehetsz-e terhes, ha kiszakadt a gumi? És na vajon, mi honnan tudnák hogy az vagy-e? Tehát drágám, minek kellett ezt itt megkérdezni? Vegyél tesztet, és megtudod.
A kérdező hozzászólása: sztem meg korai lenne tesztelni. Azert kerdeztem, hatha valaki volt ilyen helyzetbe.
Az ovszer akkor szakadt ki amikor fogamzokepes szakaszban voltal, szerintem kene egy terhessegi teszt.
Nyilván korai lenne, de ettõl még mi nem tudunk neked segíteni. Ebbõl egyszerûen nem fogjuk tudni!
jelentkezz be a nõdokihoz, és vizsgáltasd meg magad. De az is lehet, h csak amiatt késik, h ideges vagy, h teherbe estél-e.. ha megnyugszol, lehet, h meg is fog jönni. nekem is volt ilyen, pedig én tabit szedek.

Ha 25-én kezdődött a beágyazódás akkor kb. teszten mikor fog látszódni az eredmény? 10 nap mire kb. vége lesz a beágyazódásnak, akkor 5-én már tesztelhetek?

Legjobb válasz: ez jó kérdés mert nálam is ugyanígy van, tegnap voltam dokinál mondtam neki nézzen meg uh-n és ott még nem látott semmit így most már egy kicsit csalódott vagyok hogy megint nem sikerült de még az is lehet hogy nem lehetett az uh-n látni

ez jó kérdés mert nálam is ugyanígy van, tegnap voltam dokinál mondtam neki nézzen meg uh-n és ott még nem látott semmit így most már egy kicsit csalódott vagyok hogy megint nem sikerült de még az is lehet hogy nem lehetett az uh-n látni
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nem jött össze az elsõ babátok, de a hozzállást díjazom, nem is szabad feladni én se adnám fel. Látod még a 3-at is mennyire akarom. Én is ma reggel mértem meg, de nekem csak 36, 5 volt és én se tudom, hogy mihez viszonyítsam. Majd most ezután megméregetem, végülis veszteni nem vesztek vele. Ha mensi elõtt lemegy , azt tudom, hogy az sajna nem jót jelent. Meg szerintem az én ma reggeli hõm se túl jó, mert ha tényleg beágyazódásom volt 25-én akkor már magasabbnak kéne lennie. De szerintem a 36, 9 egész jó, reménykedhetsz. Kiváncsi vagyok már, izgulok érted még ismeretlenül is. Neked még talán jobban kívánom, mert én azért már kétszer átélhettem a csodát!
A kérdező hozzászólása: Irtam a freemailedre.
honnét tudod hogy 25-én kezdõdött a beágyazódás?
Én jócskán több, mint 3 hetes lehettem és a teszt nem mutatta ki. K.b. 5 voltam, mikor pozitív lett a teszt.
A legjobb akkor tesztelni ha nem jön meg. Reggeli elsõ vizeletbõl! Ha akkor nega, próbáld meg pár nap múlva! Sok sikert kívánok és 2 csíkokat!!! :D
Szia! Köszi aranyos vagy nagyon. Köszi a bíztatást. Igazából a hozzáállást az élet hozta. Beleéltük magunkat semmi jele nem volt hogy baj van, csak a kötelezõ UH-ra mentünk. Eléggé kidõltünk tõle, de az idõ, meg a hit meggyógyított. Igazából biztos megvan az oka hogy így kellett lennie. Az okot sosem fogjuk megtudni, így fölösleges forogni rajta. Persze eszünk be jut néha, de azt hiszem ez természetes. De reménykedünk. Nincs e-mailed? Én szorítok nektek is. Mekkorák a gyerkõcök?
Szia! Hát az elsõ baba az nekünk is elsõre jött. Igazi szerelembaba. Nászúton fogant jó eséllyel:) sajnos nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de nem adjuk fel. Én sem mértem a hõmet sosem (kivételesen ma reggel megmértem 36, 9, de így nem tudom hasonlítani semmihez sem), nem tudom mikor van peteérésem, max megérzések. Majd kiderül. A szagokat meg majd kiderül hogy bírom. De ha tényleg érzékenyebb leszek rá, akkor elkezdek reménykedni:) Hajrá hajrá:) Ne izgulj ha jönni akar úgyis jönni fog.
A kérdező hozzászólása: Még " csak " 3 hónapja, inkább 4 , de nekünk nagyon kevés esélyünk van, mert a férjem külföldön dolgozik. Hát igen, ha szagokat érzel, akkor az tényleg bíztató. Nekem már van két kislányom, csak náluk teljesen egyszerû volt a helyzet, mert "kéznél" volt a férjem, elterveztük és jöttek, nem kellett várogatni, számolgatni, azt se tudtam mikor van pé, beágyazódás, semmivel nem foglalkoztam, csak kimaradt a mensim , teszt , ami poz. lett és jött a nagy öröm, hogy babás vagyok. De most? Beleõrülök a várakozásba, egyfolytában magamat nézegetem. Neked talán most több esélyt adok, mint magamnak, ha már szagokat is érzel... Nekem a cicim se feszít, csak mikor a pé napja volt akkor. Azóta meg érzem a pocimat ott lenn, most meg ott feszít. Szóval nem tudom, de azért drukkolok magunknak. Üdv.: Gina
Szia! Oké meglesz, jelentkezem majd hogy hogyan alakul a dolog.Ha gondolod írj e-mailt, és akkor azt csak mi látjuk:) Egy valamit elfelejtettem. Szombaton voltunk várásrolni és valami nagyon büdös volt szerintem. a férjem csak mosolygott, azt mondta hogy csak kicsit érzni. Az elõzõ terhességnél is a szagok voltak az elsõ jelek ha jól emlékszem, de nem akarom én sem beleélni magam. Mióta próbálkoztok?
Szia! Én volt a "honnét tudod" kérdezõ. Akartam neked írni de ne lehet. Szóval nekem sajnos volt egy miss ab-om azóta nem állt vissza még a ciklusom. Ebben a hónapban próbálkozhatunk újra. Néha egy kicsit szurkál a hasam, meg talán fájdogál a mellem. De félek hogy csak beképzelem magamnak. Én leghamarabb majd jövõ hét végén fogok tesztelni azt hizsem. Szorítok nagyon! szia
Bocs:5 hetes
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg, hogy veled mi lett, majd én is megírom. Szorítok neked én is!
Köszi a választ. Én szorítok nagyon. Remélem nekünk is sikerül:) kb egyidõsek vagyunk akkor :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Meg a válaszokat is. Az utolsó elõtti kérdezõnek válaszolnám, hogy barna folyásom volt , hasi görcsökkel és 19-én volt pé-m. Gondolom, hogy akkor lehetett a beágyazódás. de még ugye semmi se biztos, majd a tesztbõl kiderül. Ma meg megint csak ilyen krémes, fehér folyásom van. Testhõt nem mértem.
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy volt nálad is valami hasonló tünet?

Ma vagyok az eset után 10. napon Mikor érdemes tesztelnem?

Legjobb válasz: Szerintem még várj 4-5napot, mert ha túl korán tesztelsz, akkor terhesség ellenére is negatív lesz még. Szóval türelem!

Szerintem még várj 4-5napot, mert ha túl korán tesztelsz, akkor terhesség ellenére is negatív lesz még. Szóval türelem!
Legalább a 14. napig várj.
Nekem 8 .napon kimutatta hogy babát várok de ha biztosra akarsz menni akkor várjál még 3-4 napot!

Lombik beültetés után a 10. napon kimutatható teszttel a terhesség? Csináltam és negatív lett. Ettől még lehetek terhes? Van aki szintén lombikos? És mikor mutatta ki a teszt, vagy ki tudta várni a 14 napos Kaális vérvételt?

Legjobb válasz: Én is lombikos vagyok.Ma van ET+10 napom,nagyon -nagyon halványt teszteltem ma,de nem ez az általános.Nem véletlen mondják a 14 napot.Illetve nálunk ahová járok,ha a 14. napon nega akkor még a 16.-on is kell tesztet csinálni,volt akinek akkor lett pozi.Tehát semmit nem jelent a 10 napi nega teszt. Amúgy ma vagy a 10 napon?Hányat kaptál vissza?

Én is lombikos vagyok.Ma van ET+10 napom, nagyon -nagyon halványt teszteltem ma, de nem ez az általános.Nem véletlen mondják a 14 napot.Illetve nálunk ahová járok, ha a 14. napon nega akkor még a 16.-on is kell tesztet csinálni, volt akinek akkor lett pozi.Tehát semmit nem jelent a 10 napi nega teszt. Amúgy ma vagy a 10 napon?Hányat kaptál vissza?
Nagyon sajnálom!:-( De ne add fel, nekem is az utolsó TB támogatott ciklusban sikerült! Amúgy nekem is mindig megjött, rendesen idejében, hiába használtam az Utrogestant. Aztán az utolsónál nem jött meg, és a 15. napon (leszívás után) lett pozitív a tesztem. Elõtte nem teszteltem. A következõ majd sikerül, ne szomorkodj! (Ezt könnyebb mondani, tudom, de hidd el, babás leszel, még akár az idén!)
A kérdező hozzászólása: sziasztok, sajnos nem sikerült... megbetegedtem...
5.lombikos vagyok.Elvileg amig utrot szedsz nincs vérzés.Nekem az elõzõeknél negativ lett a teszt, majd doki mondta hagyjam abba az utrot, és 2-3 nap múlva jött a vérzés.Vérvétel nálunk sose volt.
A kérdező hozzászólása: Szia 5. lombikos! azt szeretném kérdezni, hogy az elsõ négyél amikor nem sikerült véreztél és azért? vagy egyeltalán, ha nincs vérzésem az biztos sikert jelent? hiszen ha jól tudom a vérrel távozik, nem szívódik fel? válaszodat várva..
A kérdező hozzászólása: Sumergonak: 13 napos vagyok ma 3 napos embrio+10 nap. A teszt amivel csináltam 10-es érzékenységû.. hát nagyon szeretném ha sikerülne, már van egy kisfiam természetes úton... 2, 5 éves... bár õt csak a 6 héten vettük észre, ezért bízom a mostaniban, hogy itt is lassan termelõdik a hcg... Neked mikor lett pozítiv?
A kérdező hozzászólása: 5. lombik szorítok mindenképpen .-) az többinél nem is volt pozítiv?
Ha jól sejtem, akkor 2, max 3 napos praeembriókat kaptál vissza, az azt jelenti, hogy ma 12-13 naposak, akkor még nem feltétlen kell, hogy kimutassa a teszt. Azt mondják a 14. naptól mutatja ki a 10-es érzékenységû teszt, de még az sem tuti. Azt javaslom, holnap, vagy holnapután reggel tesztelj 10-es teszttel. Szorítok neked! 18+6 hetes lombikos
Azt hiszem 10-es érzékenységû ez a teszt. Nekem ez az 5. lombikom, így remélem tényleg igazi a tesztem!
A kérdező hozzászólása: akkor neked gratulálok, mert a halvány csík már csak jót jelenthet .-)
A kérdező hozzászólása: Wondfo? Nem ismerem, ez már az alacsony Hcg-t is kimutatja? Ez volt az elsõ beültetésed?
Ja és Wondfo tesztet rendeltem a tesz-veszrõl.
Nekem is 2-án volt a transferem.Az ET+10, az a beültetés +10 napot jelent.Nekem fagyis transferem volt, és 2db 5 naposat kaptam vissza.
A kérdező hozzászólása: és milyen tesztet használtál, ha megkérdezhetem :-)
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a válaszod olyan jó, hogy lehet valakivel beszélgetni, aki ugyanabban a cipõben jár :-) Mit jelent:ET + 10??? 10. nap beültetés után? és itt lett neked halvány pozitiv? nekem a beültetésem juni 2-án volt, 2-t ültettek vissza 4 és 6 sejteset.. Tiéd milyenek voltak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyos vagy :-)

10. nap 145-ös hcg szint, 15. nap 13 mm-es méhnyálkahártya, első lombik. Mik az esélyeim szerintetek? Kérlek, ha vkinek hasonló volt az esete, ossza meg velem. Nagyon vágyjuk már a babát.

Legjobb válasz: Szia nem nagyon értem a kérdést tehát ET után 10. nap 145 hcg szint??? Ha igen az nagyon jó nekem a lányommal ET + 10 nap 60 volt és rendben volt meg született most 4,5 éves..szóval szerintem nyugodtan bizakodhattok:) Gratulálok Légyszíves írd majd meg mi lett a vége a történetnek de ez nagy valószínûséggel baba:-D

Szia nem nagyon értem a kérdést tehát ET után 10. nap 145 hcg szint??? Ha igen az nagyon jó nekem a lányommal ET + 10 nap 60 volt és rendben volt meg született most 4, 5 éves..szóval szerintem nyugodtan bizakodhattok:) Gratulálok Légyszíves írd majd meg mi lett a vége a történetnek de ez nagy valószínûséggel baba:-D
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a válaszod, ma tudtam meg a 2.vérvétel eredményt:8, 5hcg."sajnos nem sikerült..elindult vmi ééés sajnálom"telefonon tudtam meg.Készen vagyok teljesen, de alig várom a következõ próbálkozást.Most 2 hónap lelki feltöltõdés..könnyû igy leirni, de nagyon bizunk a jövõben!Aki olvassa és kicsit együttérez velünk, minden jót kivánunk :-)

Duphastont szedtem 2x1-et 10 napig, hogy a mensim megjöjjön. Hétőn vettem be az utolsó szemet. Mikor kellene megjönni? Barnás pecsételésem van, de csak kicsi. Azt hitte, hogy ilyenkorra már megjön. Szerintetek?

Legjobb válasz: szia.nekem is duphastot kellett szednem 10 napig.az én dokim azt mondta hogy általában a gyógyszer elhagyása után 3-4 nap és megjön de ha nem elvileg 10 napon belül meg kellene jöjjön.ha az se akkor vissza kell mennem.remélem tudtam vmit segiteni:)

szia.nekem is duphastot kellett szednem 10 napig.az én dokim azt mondta hogy általában a gyógyszer elhagyása után 3-4 nap és megjön de ha nem elvileg 10 napon belül meg kellene jöjjön.ha az se akkor vissza kell mennem.remélem tudtam vmit segiteni:)
A kérdező hozzászólása: köszi

Ma vettem be az elsőszemet a reductil 10-ből, milyen gyorsan lehet leadni 10 kg-t Nekem 10 nap múlva kéne elénem ezt. Mi az amivel gyorsíthatom a fogyást?

Legjobb válasz: lehetetlen 10 nap alatt 10 kgot leadni..ha mégis sikerül valahogy, akkor jövõhéten 20at szedsz vissza...hülyegyerek..

lehetetlen 10 nap alatt 10 kgot leadni..ha mégis sikerül valahogy, akkor jövõhéten 20at szedsz vissza...hülyegyerek..
Fogyhat 10kilót, ha levágja az egyik lábát :d egyébként lehetetlen...
Egyik rokonom cukorbeteg lett és 10 nap alatt adott le 12 kilót, pedig nem volt rajta olyan hû de sok felesleg... Szóval lehetséges a 10 nap alatt 10 kilo.
Elsõ válaszolónak igaza van a hülyegyereken kivül mindenben.Figyi.Nem tudom mennyibõl akarsz ilyen gyossan ledobni 10kg de nem adok rá esélyt még null kcal-al semm.Kész baromság amit most elterveztél.Egézséged rá megy teljessen.
Azt nem értem hogy ha valaki már reductilt irat fel, hogy tehet fel egy ilyen hülye kérdést, pontosabban hogy gondolhatod azt hogy 10nap alatt leadhatsz 10kilót.... A reductiltól nem fogsz fogyni!!!!!! A reductil segítségével betudod tartani a szigorúbb diétát, így fogyhatsz. Én Minimectilt szedek(ua mint a reductil), ma tartok a harmadik szemnél, már érzem a hatását, semmi kaját nem kívánok, de tényleg, viszont már egy hete diétázom és még nem fogytam egy dekát se. Általába a fogyás a második héten indul be, vagy legalábbis egy hét biztos kell hozzá. 10kilót egy hónap alatt fogyhatsz maximum le, bár az se egészséges.
A kérdező hozzászólása: ma vettem be a 9. szemet és már 6 kg -nál tartok ! Én orvosi vizsgálat miatt akartam gyorsan fogyni kb 10 kg -ot ! Sajnos nagy a fölöslegem . Még van a vizsgálatig 5 napom .Napi kb 800 kcal eszem azt is csak napközben ! Az elsõ hozzá szóló kicsit mellé tagsálta a korom , mert inkább nagymama lehetnék mint hülyegyerek! és plusz 40 kiló van rajtam , és abból könnyebb leadni a 10 kilót. a méretem 183 cm 120 kiló
Ha számít az egészséged két-három hónap alatt kellene leadni ennyit. Tudtommal elég ronda betegségeket lehet kapni a hirtelen fogyástól, ráadásul az ritkán tartós. Gyorsítani tornával lehet.

Mit jelent ez: "már a fogamzást követő 7-10 napon belül kimutatható a hCG hormon"?

Már tettem fel korábban egy kérdést a múltheti (csütörtöki) esetemr?l:A második aktus után az óvszer az oldalán szakadt ki,a párom még nem ment el amikor egy ici-pici lyuk keletkezett, valószín? hogy szárazságom miatt,próbáltam magamba helyezni,de nem sikerült és hallottam egy kis "pukk"-ot és azonnal kivettem és megnéztem...nem folyt semmi!"

Legjobb válasz: Ha épp akkor volt peteérésed, amikor a gumi kiszakadt, akkor onnan még 6-7 nap mire beágyazódik a baba. De a spermiumok akár 3 napig is életképesek odabent. Szerintem ha egy hete történt a dolog, akkor: 7-3=4 nap és hogy 10 legyen, az még 6 nap. Tehát ha egy hét múlva tesztelsz és véletlenül lett valami, akkor már jelezni fogja a teszt! Remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy azt szeretnéd! Szorítok!

Ha épp akkor volt peteérésed, amikor a gumi kiszakadt, akkor onnan még 6-7 nap mire beágyazódik a baba. De a spermiumok akár 3 napig is életképesek odabent. Szerintem ha egy hete történt a dolog, akkor: 7-3=4 nap és hogy 10 legyen, az még 6 nap. Tehát ha egy hét múlva tesztelsz és véletlenül lett valami, akkor már jelezni fogja a teszt! Remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy azt szeretnéd! Szorítok!
Szia! Szerintem ne izgulj, nagyon kicsi annak az esélye, hogy terhes vagy. A tezstet a kimaradt menzesz után érdemes megcsinálni, elõbb nincs elég hcg a szervezetdben, az csak a beágyazódáskor kezd el termelõdni.
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet vasárnap, elsõ vizelet, negatív, de még mindig nem jött meg a mensi! A 34.dik napomon vagyok, alapból késik, nem 28 naposn szokott lenni, már minnyá kicsúszok a normális 36-ból:( Pedig nem vagyok ideges Már 14 napja történt az a dolog...

Fiúk, ha a kiutaznátok 10 napra külföldre, és közben nem lenne lehetőségetek beszélni a barátnőtökkel, mi az amit egy lány tenni vagy mondani tud, ami után érzitek hogy nincs szügségetek másra?

Oké ez igy elég hülyén hangzik,de remélem értitek a szitut:D

Legjobb válasz: Figyu! 10 nap nem a vilag, egy komolyabb kozuti baleset utan tobbet fekszel az intenziven. Majd ha hazajossz beszeltek es kesz is. Ne parazz, 10 nap alatt a baratnod nem fog elfelejteni :)

Figyu! 10 nap nem a vilag, egy komolyabb kozuti baleset utan tobbet fekszel az intenziven. Majd ha hazajossz beszeltek es kesz is. Ne parazz, 10 nap alatt a baratnod nem fog elfelejteni :)
Érezd jól magad, én megbízok benned.
A kérdező hozzászólása: Bocsi lehet h en irtam felreerthetoen, en vagy a lany:D Sztem se a vilag 10 nap, csak szeretnek "edes" baratno lenni hogy oruljon a viszont latasnak
Pont az ha semmit nem teszel, mert pont akkor kezdesz neki hiányozni az elsõ nap után:D
Szerintem ne hívd fel minden nap, és akkor kb 2 nap után hiányozni is fogsz neki.:)
Ha vissza jössz kiadós SEX...vágod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!