Találatok a következő kifejezésre: 10 napja éves cicám (4 db)

reggel 8 óta rosszul van te meg idetolod a seggedet hogy idebökj egy kérdést?? Még egy állatorvos se tudna neked válaszolni, mert diagnózist nem állítunk fel látatlanban! Lenne annyi eszed hogy a szeretett öreg cicádat inkább orvoshoz vinnéd a hülye felfogás helyett.. És azért vagyok alpári mert felhúznak az ilyen felelõtlen emberek mint te!
Remélem, ha Te is ilyen beteg leszel, a családod neten fog tanácsot kérni!!
Orvoshoz kellett volna vinned...
Tapasztalatból mondom, hogy szerintem is mérgezés.
Csak gratulálni tudok. Most komolyan tõlünk várod a megváltást? Reggel 8 óta habzik a macskád szája, és nem tudtad volna felemelni a segged és elvinni orvoshoz? Vagy minimum felhívhattad volna!
"de attól nem halt volna már meg?! :/ már reggel 8 óta ilyen állapotban van :((" szívem szerint most megtépnélek...adj neki tejet és imádkozz
Komolyan nem értem, az állatorvosotoknak monitor formája van, és a billentyûzetet nyomkodva kérdezel tõle? A legrosszabb esetben is egy telefont megejthetnél. (vagy az emberek tényleg ennyire buták?)
Szerintem is mérgezés... Mondjuk nekem akkor csinálta ezt amikor mandula gyulladása volt.. de ha már nyakörve sincs meg.. akkor inkább mérgezés.. vagy valaki bántotta belül a száját.. és attól folyik a nyála..
Szerintem jobb esetben olyat evett ami esetleg keserû és attól folyhat a nyála. De én valószínûbbnek tartom a mérgezést :/
Mérgezés!!!!
A kérdező hozzászólása: de attól nem halt volna már meg?! :/ már reggel 8 óta ilyen állapotban van :((
De állatorvos kellene neki.. bár lehet már túl késõ..

10 napja fél éves cicám leesett a második emeletről. Rosszul esett és gerincsérülése lett. A gerincvelő sérült, de el nem szakadt. A hátsó lábaira nem tud ráállni, csak húzza maga után őket. Szteroid injekciót kap. Van esély, hogy újra lábra álljon?

Ha megszorítjuk a lába végét, akkor megrántja, valamennyire reagál a fájdalomra. Sokszor még morog is. A fiam szerint kell több hónap, hogy újra lábbra álljon. Az orvos szerint kevés az esély, hogy nem marad béna és az elaltatást javasolta. A fiam mindenképp ápolni akarja, de sajnos bepisil, bekakil, ahol éppen rájön. Panellakásban élünk, nem tudom rendesen eltüntetni a szagokat. Kerekes segédeszközt akar a fiam csináltatni a cicának.

Legjobb válasz: a nõvéremnek a macskájának is volt gerincsérülése.Megharapta a kutya és nem tudott menni.Huzta magaután a lábait.Itt Cegléden a Vörösmarty térnél van egy nagyon jo állatorvos.Õ gyógyította meg a macskát és már rendesen tud menni.Érdemes lenne ide elhozni,hátha meggyógyul.

a nõvéremnek a macskájának is volt gerincsérülése.Megharapta a kutya és nem tudott menni.Huzta magaután a lábait.Itt Cegléden a Vörösmarty térnél van egy nagyon jo állatorvos.Õ gyógyította meg a macskát és már rendesen tud menni.Érdemes lenne ide elhozni, hátha meggyógyul.
Sajnálom, ami törént a cicával és nincsenek jó híreim. A mi kijárós cicánknak valaki eltörte a gerincét(!!!). Hetekig hordtam állatorvoshoz, ultrahangra, gyógyszerezték szegényt. Ugyanúgy maga alá piszkított, mint a Tiétek... sajnos a vége elaltatás lett. Nálunk is a fiamat viselte meg a legjobban a történet, de már túl vagyunk rajta. Tényleg sajnálom...
Én is nagyon sajnálom, ami történt :( Leírom az én esetemet: kb fél éves cicámnak valaki (szintén:() eltörte a gerincét. Még hazavonszolta magát:( Hajnalban akartam beengedni, de csak ült az ajtó elõtt, nyávogott, akkor láttam, hogy a hátsó lábai le vannak bénulva. Azonnal orvost hívtam, megvizsgálta, egy fogószerû valamivel szorította meg a lábát a tappancsánál. Akkor valamicskát reagát rá, kicsit elhúzta. Mondta a doki, hogy õ nem mer nekiállni egy gerincmûtétnek, vagy elaltatja, vagy elviszem Pestre, kórházba. Természetesen Pest lett belõle, ahol megröntgenezték. Nálunk elszakadt a gerincveleje is:( Nem lett belõle sem mûtét, sem kezelés, csak elaltatás:( Szép, hogy a fiad szeretne neki egy kerekes szerkezetet csinálni, de gondoljatok bele, hogy a cicának az mennyire jó élet, ha mindentõl meg van fosztva, ami értelmet, örömet ad neki... mivel nem szakadt el a gerincvelõ, a helyetekben én megkérdeznék egy(-két) másik orvost is. Ha többen azt mondják, hogy nincs esélye a gyógyulásra, akkor az elaltatás mellett döntenék.. :( Szerintem szomorú élet lenne számára (és nektek is az állandó bepiszkítástól) ha nem tudna még menni sem magától. Persze a döntés a tiétek. Bocs, hogy hosszú lett.
Az egyik válaszadó vagyok. Mi lett a cicussal?
A kérdező hozzászólása: Annyit még hozzá tennék hogy 1 hónapja volt nálunk.
vissza
ha nem esett semmi baja, és nem fogadta be valaki más akkor vissza
A kérdező hozzászólása: Mi arra gyanakszunk hogy elcsalták!!:(
Vagy pedig rátalált a régi gazdija.
A kérdező hozzászólása: Az is lehet!!


A cicám 10 éves és szobatiszta. De pár napja elkezdett bele pisilni a cipőkbe, illetve a sarkokba. Mindig tiszta az alom és ezt eddig nem tette. Mi a baja?

Legjobb válasz: Vidd orvoshoz vese illetve hólyaggyulladás is állhat a háttérben.Idõskorban könnyen elõfordul,mi is így jártunk és nem figyeltünk a tünetekre.Valószínûleg fájdalmat okoz neki a vizelés és ezt az alomhoz társitja.

Vidd orvoshoz vese illetve hólyaggyulladás is állhat a háttérben.Idõskorban könnyen elõfordul, mi is így jártunk és nem figyeltünk a tünetekre.Valószínûleg fájdalmat okoz neki a vizelés és ezt az alomhoz társitja.
Változott valami az alomban? Vagy nincs más helyen? Talán ha valami nem a megszokott, az zavarhatja. Ez a jobbik eset. A rosszabb, ha a kora miatt kezd meghülyülni és szokatlan dolgokat fog csinálni ezután is:S Reméljük hogy csak az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Semmi nem változott. Ugyan azt az almot használjuk, és a helyét sem változtattuk. Szóval marad a meghülyülés?? :(
Igen az utolsó jól irta.Nálunk is igy kezdödött a macskámnál , hogy összevissza pisilt a lakásban, pedig szobatiszta volt, aztán kiderült a veséjével van baj. =(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!