Találatok a következő kifejezésre: 10 nap után a Gabriel negatív (2 db)

10 nap késés után a Gabriel negatív lett. Lehet azért baba a dologban?

Legjobb válasz: Lehet, de szerintem menj el dokihoz. Õ tutira megmondja. Van akinek sokáig nem mutatja ki a teszt a terhességet. Szurkolok, hogy Neked összejõjjön!

Lehet, de szerintem menj el dokihoz. Õ tutira megmondja. Van akinek sokáig nem mutatja ki a teszt a terhességet. Szurkolok, hogy Neked összejõjjön!
A Gabriel jó teszt, de közte is lehet gyári hibás.Vagy várj, 3-4 napot, és ismételj, vagy irány a doki.
Nekem 28 napos a ciklusom. Az elsõ fiammal 10 nap késést kimutatott, a másodiknál már azt hittem velem van a baj. A 40. napon mutatta ki, az ötödik teszt.

Ovulacio után 10 nappal negatív terhességi teszt! Mennyi az esélye, hogy még is terhes vagyok? Lehet korai volt a teszt? 3 nap múlva kéne megjonni-e! Gabriel tesztet használtam!

Legjobb válasz: 14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!

14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ!Várok még!
Nekem csak miután elmaradt 1 hét múlva lett pozitív a tesztem... Addig éreztem hogy fáj a mellem de nem úgy mint szokott, hanem, mint amikor Fiamnál a tej indult be... 4 negatív tesztem volt, egy mielõtt meg kellett volna jöjjön (nem elsõbõl), egy másnap amikor meg kellett volna jöjjön (elsõ vizeletbõl) és mind a kettõ negatív lett... itt gyõztek meg hogy a hõgörbe miatt csináljak aznap egy tesztet és az 1 héttel a kimaradás után volt.
Elég sok, szerintem az esélye, hogy mégis terhes vagy! :) Nekem is negatív volt, csak a nemvárom utáni napon lett + ! Azóta már kiderült, lett + teszted?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!