Találatok a következő kifejezésre: 10 nap után a Gabriel (4 db)

10 napja késik a menstruációm, sem a Gabriel, sem a Lilly nem mutat kis semmit. Ha csinálok egy Quipidot az már kimutatja majd ha terhes vagyok 10 nap késés után?

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz! Ha van baba, megállapítja. Ne tesztelgess, mert lehet hogy nagyon alacsony a hcg szintet, és ezen majd az orvos segít. Sok szerencsét!

Szerintem menj el orvoshoz! Ha van baba, megállapítja. Ne tesztelgess, mert lehet hogy nagyon alacsony a hcg szintet, és ezen majd az orvos segít. Sok szerencsét!
Szerintem se költs tesztekre, menj el a dokidhoz, ha a szívhangot nem is, de petezsákot már látnia kell, ha terhes vagy.
Szia! Szerintem is irány a doki.Sok sikert!

10 nap késés után a Gabriel negatív lett. Lehet azért baba a dologban?

Legjobb válasz: Lehet, de szerintem menj el dokihoz. Õ tutira megmondja. Van akinek sokáig nem mutatja ki a teszt a terhességet. Szurkolok, hogy Neked összejõjjön!

Lehet, de szerintem menj el dokihoz. Õ tutira megmondja. Van akinek sokáig nem mutatja ki a teszt a terhességet. Szurkolok, hogy Neked összejõjjön!
A Gabriel jó teszt, de közte is lehet gyári hibás.Vagy várj, 3-4 napot, és ismételj, vagy irány a doki.
Nekem 28 napos a ciklusom. Az elsõ fiammal 10 nap késést kimutatott, a másodiknál már azt hittem velem van a baj. A 40. napon mutatta ki, az ötödik teszt.

Ovulacio után 10 nappal negatív terhességi teszt! Mennyi az esélye, hogy még is terhes vagyok? Lehet korai volt a teszt? 3 nap múlva kéne megjonni-e! Gabriel tesztet használtam!

Legjobb válasz: 14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!

14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ!Várok még!
Nekem csak miután elmaradt 1 hét múlva lett pozitív a tesztem... Addig éreztem hogy fáj a mellem de nem úgy mint szokott, hanem, mint amikor Fiamnál a tej indult be... 4 negatív tesztem volt, egy mielõtt meg kellett volna jöjjön (nem elsõbõl), egy másnap amikor meg kellett volna jöjjön (elsõ vizeletbõl) és mind a kettõ negatív lett... itt gyõztek meg hogy a hõgörbe miatt csináljak aznap egy tesztet és az 1 héttel a kimaradás után volt.
Elég sok, szerintem az esélye, hogy mégis terhes vagy! :) Nekem is negatív volt, csak a nemvárom utáni napon lett + ! Azóta már kiderült, lett + teszted?
megcsinálhatod, de nem biztos, hogy az eredmény valós lesz. mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: igen de sajnos negativ
Teszteltél?
Nekem a gabriel fogantatás után 12 nappal lett iszonyat halovány pozitív. A vicc az, hogy már minden tesztem egyértelmûen kétcsíkos volt, a gabriel még mindig halvány.
Szerintem várd meg azt, hogy megjön-e akkor amikor kellene, ha nem jön meg, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: rendben :)
elsõ vagyok: én is gabriel-el teszteltem és a nemvárt elõtt 1nappal nagyon halvány kétcsikos volt. szóval:szerintem várj még legalább szombatig
A kérdező hozzászólása: rendben
Szerintem inkább várj még legalább péntekig.
Szerintem igen....de ha holnap reggel csinálod lehet hogy jobban jársz, mert reggel több a hcg a vizeletbe.....nekem 5.-én volt a peteérésem.....én is holnap vagy holnap után tesztelek Vagy holnap is meg holnap után is.....
A kérdező hozzászólása: vasárnapra nem várom
hát igen, ezért is írtam (írtuk) hogy korai! de ettõl még lehet, hogy vasárnapra már pozitív lesz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!