Találatok a következő kifejezésre: 10 nap után, meg egy kicsit (3 db)

10 nap késés után, meg egy kicsit véreztem is+barnázok, lett egy halvány = os tesztem. Voltam orvosnál (uh) és azt monta nem vagyok az. 1 hét és vissza kell mennem. Leheteg még terhes?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a halvány csík is csík! Talán már 1 hét múlva többet lát. hallottam már ilyet! Gratula!

Én úgy tudom a halvány csík is csík! Talán már 1 hét múlva többet lát. hallottam már ilyet! Gratula!
Néha sajnos a teszt csinál téves eredményt, de a doki valószínûleg azért hívott vissza, mert ha baba van akkor még nemigen lát semmit.Egy hét múlva viszont már ott lesz a petezsák esetleg több. Most lehet hogy látott egy felritkult területet ami általában a terhesség helye lesz, de más is lehet. Szerintem tesztelj, mert terhesség esetén minden nap egyre sötétebb a két csík, ha pedig nincs terhesség, akkor vagy ugyanazt látod, vagy eltûnik. A lényeg hogy ugyanazt a fajta tesztet vegyed mint elõtte. A két csík ott volt, de újabb teszttel kiderítheted, hogy terhesség miatt volt-e ott.
A kérdező hozzászólása: azt mondta , hogy nagyobb a méhem, és ha vannak tüneteim akkor valószinûleg terhes vagyok.fájdogál a hasam, meg a fejem is. szerintetek?

Normális, h már valakinek 10 nappal görcsöl előtte a hasa egy kicsit meg 2-3 napot pecsétel? Pedig a 32. nap után kell, h megjöjjön. Nem pontos sosem (L\20)

szóval holnap, holnapután..vagy méginkább azutánra várom, h megjöjjön, de már kb 20.-án volt pecsételőm..kb 2 napig..meg aztán szinte majdnem minden másnap menstruációs görcsöm(20.23.24.26.28.-án voltak görcsök) volt..de csak 1 kicsi..valamikor erősebb, vmikore gyengébb..ez normális dolog?..meg puffadtam is néha..ma meg semmi..terhes sem hiszem, h lehetek, mert mindig felelősségteljesen óvszerrel védekezünk és ebben a hónapban jó, ha 2x együtt voltunk..sosem szakad ki a gumi, mindig vigyázunk

Legjobb válasz: Azért én ezzel felkeresném a nõgyógyászomat, ha nõ lennék és ez lenne a problémám... Könnyen bújhat meg a dolog mögött valami komolyabb probléma.

Azért én ezzel felkeresném a nõgyógyászomat, ha nõ lennék és ez lenne a problémám... Könnyen bújhat meg a dolog mögött valami komolyabb probléma.
Nálam is elõfordult már, de én évente max 5x menstruálok. Szal nem normális. Nézesd meg magad, mert lehet hogy cisztád van vagy cisztáid, és nem viccelek...
Igen, cisztától is lehet, hogy így rendetlenkedik és fájdogál már jóval elõtte. Vizsgáltasd ki magad, ez a megoldás.

Az normális, ha gyökértömés után 10 nappal még mindig fáj egy kicsit a fogam? (Végleges gyökértömésről van szó, nem gyógyszeres tömésről)

Nem is az a jó szó erre, hogy fáj, de érzek valamit annál a fognál, mintha valami nem lenne jó.

Legjobb válasz: Fedõtömés pár napon belül lenne. Várjak még vele?

A kérdező hozzászólása: Fedõtömés pár napon belül lenne. Várjak még vele?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!