Találatok a következő kifejezésre: 10 nap után (269 db)

Mûtét után felírtak 10 napra Clexane (4000 Ne/0, 4ml) injekciót.10. nap után már ihatok alkoholt rendesen?

Vagyis mikor ihatok, illetve mennyit?

Legjobb válasz: Nõ az Clexán hatása és vérzések fordulhatnak elõ. Ha már 1 napja nem kapod ihatsz,az alvadásgátlók akkor hatnak,ha rendszeres idõközönként,pontosan van vannak beadva. Hamar "elveszítik" hatásukat.

Nõ az Clexán hatása és vérzések fordulhatnak elõ. Ha már 1 napja nem kapod ihatsz, az alvadásgátlók akkor hatnak, ha rendszeres idõközönként, pontosan van vannak beadva. Hamar "elveszítik" hatásukat.

Corenelle fogamzásgátlót kezdtem el szedni, 10 napja. Lehetséges az hogy 10 nap után teherbe essek? Mert elszakadt az óvszerünk.

Legjobb válasz: mindig van rá esély de a corennelle csak az elsõ két hónap szedés után véd biztosabban... legalábbis nekem ezt mondta az orvos mikor elkezdtem de már két éve lassan szedem.

mindig van rá esély de a corennelle csak az elsõ két hónap szedés után véd biztosabban... legalábbis nekem ezt mondta az orvos mikor elkezdtem de már két éve lassan szedem.
bettájban benne kell, hogy legyen, hogy mennyi idõ után véd, meg gondolom az orvosod is elmondta.
Ha a menstruációd elsõ napján kezdted el szedni, egy szemet sem hagytál ki, nem volt hasmenés/hányás, mindig bevetted idõben (...stb.), akkor szinte kizárt a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Mensi elsõ napján kezdtem, és minden szemet beszedtem. Csak ma kellene bevennem a második levél elsõ darabját, de még nem jött meg. Igy nem vehetem be.

Lombik beültetés után a 10. nap után lehet még pozitív a tesztem, vagy ha terhes lennék akkor már ET+10. napon kimutatná a teszt? Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál,hány naposan lettek beültetve az embriók? Nekem a Gabriel teszt ilyenkor már halványan pozitív volt úgy emlékszem.

Milyen tesztet használtál, hány naposan lettek beültetve az embriók? Nekem a Gabriel teszt ilyenkor már halványan pozitív volt úgy emlékszem.
A kérdező hozzászólása: 10-es tesztet csináltam, 5 naposan kaptam vissza
Várd meg, hogy elmarad- e a menzesz. Az a legbiztosabb, mert mindenkinél változó az, hogy mikor van a beágyazódás.
Nem kell megõrülni. Ha két hét múlva várható a vérzésed és 12 napja volt az aktus, akkor teszt nélkül is megmondom neked, hogy nem vagy terhes.
Igaza van az utolsó válaszolónak! Még akkor biztos, hogy nem vagy terhes. Én két héttel a menzesz elõtt még csak a peteérésnél tartottam és akkor bújtam össze a párommal. Rá 14 nappal történt a beágyazódás és 16 nap múlva már egyértelmûen pozitív lett a teszt. Türelmet neked!
Attól még lehet terhes! És aki menses alatt illetve a végén esik teherbe?Nem egy ilyet hallottam már . Lehet ritka, de nem lehet kizárni.Aktus után 14-15 nappal csinálj egy tesztet. De teljesen kizárni a terhességet aktus után 18 nappal lehet...
A kérdező hozzászólása: Az még legalább két hét. Addig megõrülök.

Van valakinek pozitív példája arra, hogy 10 nap után is beindult a teje?

Legjobb válasz: Nekem sikerult! A szules utani napokban alig volt tejem, tapszert is kapott a fiam, minden szopi utan. Aztan anyu megelegelte, h vagy en sirok vagy a baba, hozatott a ferjemmel alkoholmentes sort, este ittam fel poharnyit, reggelre a melleim majd szetdurrantak a tejtol. 3 napig ittam sort, aztan mar csak laktoherb teat. Mire a fiam ket honapos lett napi 200 ml tejet fagyasztottam le. Ettol megnyugodtam en is, a fiam is es 4 hetes koratol ataludta az ejszakakat. 19 hos koraig szopizott.

Nekem sikerult! A szules utani napokban alig volt tejem, tapszert is kapott a fiam, minden szopi utan. Aztan anyu megelegelte, h vagy en sirok vagy a baba, hozatott a ferjemmel alkoholmentes sort, este ittam fel poharnyit, reggelre a melleim majd szetdurrantak a tejtol. 3 napig ittam sort, aztan mar csak laktoherb teat. Mire a fiam ket honapos lett napi 200 ml tejet fagyasztottam le. Ettol megnyugodtam en is, a fiam is es 4 hetes koratol ataludta az ejszakakat. 19 hos koraig szopizott.
Gondolj azokra az örökbefogadó szülõkre, akik tudják szoptatni a babájukat:) . Szinte sosem késõ a tejtermelést beindtani, fokozni:) . Soksok testkontaktus, és rengeteg "cicizés" mellett sikerülhet:)
A kérdező hozzászólása: Igen, az örökbefogadós dolgot én is hallottam, annyira jól hangzik. Kedves második! Nálunk is így van, sír a baba a cicin. Iszom a tejszaporítót, homeos bogyót, sokszor fejek és mégis semmi :( Sört hozatok holnap a férjemmel. Remélem nekem is segít. Köszi, hogy megírtad!!
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Alkoholmentes ízesített sör is jó, vagy a sima alkoholmentes? Te melyiket próbáltad?
Nekem sima, hagyományos alkoholmenetes volt. De már nem tudom megmondani, milyen márka. Majd írd meg, h használt-e?
Én is iszom az alkohol mentes sört, homeós bogyót szedek plusz még iszom a teát...... mégis egyszerre 10-20milit tudok leszedni, ma volt a védõnõ mondta lehet kapni gyógyszertárba tej serkentõ gyógynövény készítményt én még azt majd megpróbálom.Valami 2500-3000ft körül van.
szia, sörbõl van barna alkoholmentes malátasör, Karamalz a neve, a tesco és az auchan is árulja, van belõle ízesített is. bátran ajánlom nekem attól jött meg a tejem.

Most kezdtem el szedni fogamzásgátlót, Az orvos 2 hetet mondott, hatóidönek, 10 nap után lefeküdtem a barátommal. Nemtudom rossz ötlet volt e, és lehet e "bajom" belölle. Ja és a mell érzékenységre van valami praktika?

a menzeszem elsö napjától szedem elég pontosan.meliane-t szedek,most elösször, mindennap hozzávetöleg ugyanabban az idöben, egyet sem hagytam még ki.

Legjobb válasz: 2 hét = 14 nap. Ha szerencséd van, a fog.gátló már ebben a hónapban megakadályozta a peteérést. Ha ez nem történt meg, akkor gratulálok, a 10. nap már elég kockázatos.

2 hét = 14 nap. Ha szerencséd van, a fog.gátló már ebben a hónapban megakadályozta a peteérést. Ha ez nem történt meg, akkor gratulálok, a 10. nap már elég kockázatos.
izgulj csak, megérdemled. nembírtad kivárni azt a 4 napot? az ilyenek meglérdmelik h szarrá parázzák magukat. óvszer is létezik amúgy. és amúgy lehetsz terhes, jah.
Nekem is 2hetet mondott a doki, de mi sem tudtuk kivárni:) Következõ adag fogamzásgátló felírásakor megkérdeztem a dokit errõl, és azt mondta 2hetet javasolnak általában, de meg lehet nyugodni igazából egy hét után már teljes védelmet nyújt(nekem se lett semmi bajom:) ) Az meg, hogy az elsõ szem bevétele után már véd, ez egy nagyon nagy butaság...de a Te esetedben nincs ok az aggodalomra:)
Nem 2 hét, ne félj. Én is melianet szedtem. A fogamzásgátlók, ha a menstruáció elsõ napján vesszük be akkor már az adott hónapban is védelmet nyújtanak, mivel leállítják a peteérést. Nekem anno megvolt a meliane betegtájékoztatója, egyszer kíváncsiságból elolvastam, és ezen is az állt. Egyébként orvosa válogatja, hogy mit mondanak a fogamzásgátlókról, melyik mennyi idõ hat. Semmi baj sem lesz, nyugodj meg már bõven védett voltál :)
Én sem kioktatni akartalak, de ha nem volt kapható az a gyógyszer, vissza kellett volna menned a dokihoz, h írjon fel másikat. Oké h a gyógyszerész mondta h ez is jó, de mégiscsak kell vizsgálat ahhoz h szedhess fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: mert egy ojan gyógyszert irt fel amit lehetetlen volt kspni... ezt a gyógyszerész ajánlotta h ez is jo, jobb... na meg nem is doki irta fel hnem aszisztens...ö mondott 2 hetet, a papiron meg az van h az elsö naptol véd... tudom jo nagy balf*sz dolog volt... gondolkozhattam volna... de ez most sajna nem segit:S
Ha 2 hetet mondott a doki miért nem vártátok ki? Nem azért de jobb az h stresszelsz amíg meg nem jön, mint hogy azon a 4 napon óvszerrel védekeztetek volna? Nagy felelõtlenség.Azt sem értem h ha a doki felírt egy gyógyszert neked, vizsgálat után, miért nem azt szeded amit kell?
az egy nagy hülyeség hogy az elsõ naptól véd... legalább két hét, de én még az elsõ hónap végét is kivárnám. szerintem tesztelj a cinkes alkalom után 2-3 héttel, veszteni nem fogsz vele max megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: a doki 2 hetet mondott, de nem erre a gyógyszerre... ez egy másik, mert csak egy havi adagot akartam elsöre kiváltani(megnemmondom miért) a meliane után utánnanéztem, és rengetegen irták már az elsö héttöl(elsö naptól) hat. azért még jöhetnek a tanácsok, mert nagyon hasznosak... :) a legtöbb... és köszönöm öket.
Mivel a menstruációd elsõ napjától szeded ezért már védett voltál, elsõ nap kifejti hatását. Szerintem megnyugodhatsz.
Amit a doki mond, arra hallgatni kell. Nem véletlenül mondta, hogy 14 nap. De talán nem lesz baj...
A kérdező hozzászólása: aki elöször kommentelt az bekaphatja. már nem azért de tanácsot kértem nem egy csicska nyomorult kis... véleményét. a másikat pedig értékelem, az legalább normális volt...
A kérdező hozzászólása: köszi az utolso hozzászolást:D mondhatni megnyugodtam:D és én is ezt szürtem le a tájékoztatórol, mert hát sztem ott se konkrétan irták le... na de tök jóóóóó:D :D:D

Tisztelt Doktor Úr! 10 napja szedem a Premens tablettát, s 10 nap után közti vérzésem van (még soha nem volt). Lehetséges ez a tabletta mellékhatása, vagy más állhat a háttérben? Folytassam a szedést vagy hagyjam abba? Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Doktor Úr! 10 napja szedem a Premens tablettát, s 10 nap után közti vérzésem van (még soha nem volt). Lehetséges ez a tabletta mellékhatása, vagy más állhat a háttérben? Folytassam a szedést vagy hagyjam abba? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta biztosan nem okoz köztivérzést, nyugodtan folytathatja a szedést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta biztosan nem okoz köztivérzést, nyugodtan folytathatja a szedést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 10 napja szedem a Premens tablettát, s 10 nap után közti vérzésem van (még soha nem volt). Lehetséges ez a tabletta mellékhatása, vagy más állhat a háttérben? Folytassam a szedést vagy hagyjam abba? Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Doktor Úr! 10 napja szedem a Premens tablettát, s 10 nap után közti vérzésem van (még soha nem volt). Lehetséges ez a tabletta mellékhatása, vagy más állhat a háttérben? Folytassam a szedést vagy hagyjam abba? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta biztosan nem okoz köztivérzést, nyugodtan folytathatja a szedést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta biztosan nem okoz köztivérzést, nyugodtan folytathatja a szedést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Az aktus utáni 10. nap csináltam terhességi gyors tesztet. Mennyire biztos 10 nap után a kapott eredmény?

Legjobb válasz: Ha 25-ös teszttel csináltad, semennyire. Annak 2 hét kell.

Ha 25-ös teszttel csináltad, semennyire. Annak 2 hét kell.
minimum két hét, várj egy pár napot és csinálj mégegyet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Amúgy csak olyan tesztet találtam, amely a menstruáció kimaradásának elsõ napjától lehet használni. Ezért kérdeztem, köszönöm a válaszaitokat, hasznosak! :) Szép Napot! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!