Találatok a következő kifejezésre: 10 nap megjött, először (3 db)

10 nap késéssel megjött, először barnázás, majd kb. Egy napig gyenge vérzés, ma pedig már semmi. (összesen két nap volt) Előtte teszt nagatív volt. Azóta nem csináltam. Lehetek terhes?

Tüneteim vannak, bár mióta megjött a mellem kevésbé fáj, viszont még mindig émelygek, és fel vagyok puffadva nagyon, még akkor is, ha nem is ettem semmit.Ma szúrásokat éreztem baloldalon. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: szerintem tesztej még egyszer, ennyi idõset már kimutatna.

szerintem tesztej még egyszer, ennyi idõset már kimutatna.
Nem értünk mink ehhez.
Minden szemet bevettél?antibiotikumot szedtél?beteg nem voltál?nem hánytál, ment a hasad? ha ezek közül egyik sem, akkor nem jó neked a tabid, váltani kell, irány a doki!

10.5 hónapos a kislányom lehet hogy megint terhes vagyok? ! 6 hós volt amikor megjött a szülés után elöször! Eddig 28 naponta jött meg most a 33 napon járok és nem mutat semmi arra hogy meg akor jönni!

Akkor most szerintetek terhes vagyok vagy csak a hormonok allnak vissza és azért késik?A lányom szépen választja le magat és már csak este cicizik lehet ezért késik!

Legjobb válasz: tesztezz

tesztezz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!