Találatok a következő kifejezésre: 10 nap kellene csak megjönnie (4 db)

10 nap múlva kellene csak megjönnie. Tegnap este picit véreztem, ma meg barna. Miért lehet ez?

5 hónapja próbálkozunk, az utolsó 3 hónapban tudatosan, PÉ-t nézve. Nem tudom hogy miért jött meg most ilyen hamar, sose szokott ennyivel hamarabb. Nem görcsöl a hasam, viszont a mellem fáj már 2-3 napja (mindig fáj el?tte)

Legjobb válasz: Biztos, hogy hormonok vannak a dologban! Lehet esetleg peteérés? Olyankor is elõfordulhat ilyesmi! Az elõzõ mensidnél minden oké volt?

Biztos, hogy hormonok vannak a dologban! Lehet esetleg peteérés? Olyankor is elõfordulhat ilyesmi! Az elõzõ mensidnél minden oké volt?
Én azt olvastam, hogy beágyazódáskor elõfordulhat ilyesmi!:) Szóval , lehet, hogy sikerült!
A kérdező hozzászólása: igen, mióta abbahagytam a tablettát, mindig idõben, normálisan megjött. De jó lenne! :)

Duphastont szedtem 2x1-et 10 napig, hogy a mensim megjöjjön. Hétőn vettem be az utolsó szemet. Mikor kellene megjönni? Barnás pecsételésem van, de csak kicsi. Azt hitte, hogy ilyenkorra már megjön. Szerintetek?

Legjobb válasz: szia.nekem is duphastot kellett szednem 10 napig.az én dokim azt mondta hogy általában a gyógyszer elhagyása után 3-4 nap és megjön de ha nem elvileg 10 napon belül meg kellene jöjjön.ha az se akkor vissza kell mennem.remélem tudtam vmit segiteni:)

szia.nekem is duphastot kellett szednem 10 napig.az én dokim azt mondta hogy általában a gyógyszer elhagyása után 3-4 nap és megjön de ha nem elvileg 10 napon belül meg kellene jöjjön.ha az se akkor vissza kell mennem.remélem tudtam vmit segiteni:)
A kérdező hozzászólása: köszi

Szerdán 37, 1 volt a hőm utána leesett 36, 8-36, 9, ma 36, 6 volt a hőm a mensesemnek csak 10 nap múlva kellene megjönnie ez mitől lehet?

Igaz tegnap buliba voltunk és reggel 5-kor feküdtünkle és 5 és félórát aludtam ez befolyásolhatja,hogy így leeset a h?m.

Legjobb válasz: ha jol hasznalod a homeros modszert,akkor aznap lehetett ovulaciod szerdan mikor felment a hod,aztuna kb 14 nap telik el a kovetkezo mensiig,tehat kb mikorra varod is.ja es a jo eredmenyhez min 3 ora alvas pihenes kell es h ugyanabban az idoben merd,testen belul.5 es fel ora az eleg de lehet h ez okozta nem vagyok biztos benne.de teljesen jo igy.az enyem is ilyen.

ha jol hasznalod a homeros modszert, akkor aznap lehetett ovulaciod szerdan mikor felment a hod, aztuna kb 14 nap telik el a kovetkezo mensiig, tehat kb mikorra varod is.ja es a jo eredmenyhez min 3 ora alvas pihenes kell es h ugyanabban az idoben merd, testen belul.5 es fel ora az eleg de lehet h ez okozta nem vagyok biztos benne.de teljesen jo igy.az enyem is ilyen.
elviekben ugyanabban az idõpontban kell mérni a hõt, minimum 5 óra alvás után. Ha nem így történt, akkor mutathat ilyen hirtelen leesését. De az is lehet, hogy most hamarabb fog megjönni.


Majd csak 10. -én kellene megjönnie, de pár napja megveszek az édességért. Korai lenne ez még terhességi tünetnek?

Legjobb válasz: Igen, nagyon korai. Ilyenkor még semmilyen tüneted nem lehet-a beágyazódással kezd el termelõdni a hcg hormon, amely a egyes korai tünetek kialakulásáért felelõs. Én 8-ra nem várom.:)

Igen, nagyon korai. Ilyenkor még semmilyen tüneted nem lehet-a beágyazódással kezd el termelõdni a hcg hormon, amely a egyes korai tünetek kialakulásáért felelõs. Én 8-ra nem várom.:)
Én 6-7-re nem várom, pé-tõl most szombatig folyamatosan fájt a hasam, onnantól semmi. Szerdán tesztelek, pé utáni 12. napon, mert nem bírom kivárni már a mensi napját! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!