Találatok a következő kifejezésre: 10 másodpercenként a (27 db)

Mért kezd el akadni 10 másodpercenként a játék ha ágyban játszok?

Mért van az,ha ágyban játszok valamivel tíz másodpercenként 4-5 másodpercre visszaesik az fps számom 4-5 fps-re?Ha viszont asztalon játszok soha semmi baj nincs.Természetesen a laptop hűtő a gép alatt van és minden nyíláson szabadon vehet fel/adhat ki levegőt.Válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: ja és persze laptopról van szó azt elfelejtettem odaírni :)

A kérdező hozzászólása: ja és persze laptopról van szó azt elfelejtettem odaírni :)
Ezekszerint mégsem kaphat minden nyíláson levegõt, hisz az asztalon semmi baja. A megoldás egyszerû: Ne játssz az ágyban.
A kérdező hozzászólása: azóta nem játszok.De tegnap direkt megnéztem akkor akad ha ölbe van a laptop vagy bárhol ami nem asztal.
egyes laptopoknál a merevlemezben az olvasófejet üresjáratba teszi rázkódás hatására, hogy ne károsodjon a lemez, lehet nálad is ilyesmi van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ
Lehet hogy féregvírus.Vírusírtóddal ha tudod ellenõrizd.
A kérdező hozzászólása: Scanneltem AVG free 2011 el az jó?(valaki aztmondja hogy az avg free az nagyon pocsék!

Valahogy meg lehet azt oldani, hogy a gép mondunk pl.10 másodpercenként automatikusan frissítsen egy megadott weboldalt? Ha igen hogyan?

frissít, frissítés, oldal, weboldal, internet, net, program, számítógép, gép, laptop, notebook,

Legjobb válasz: Kulonbozo kiegeszitoket kell telepiteni: Chrome ala: Auto refresh plus Firefox ala: ReloadEvery Safari ala: Auto Refresh Safari Extension Internet Explorer: Autorefresh for IE

Kulonbozo kiegeszitoket kell telepiteni: Chrome ala: Auto refresh plus Firefox ala: ReloadEvery Safari ala: Auto Refresh Safari Extension Internet Explorer: Autorefresh for IE


Miért lépked ki windows hiba üzenettel 10-20 másodpercenként a portal 2?

A menűben is folyton kilépked. Pedig feltettem a legfrissebb updatet hozzá.

Van egy Sony Ericsson W300I Telefonom. Tegnap kikapcsolt magától. Majd vissza akartam kapcsolni, és amint bekapcsoltam 10 másodpercenként fehéren villog majd elfeketedik és folyamatosan csinálja amig az akku le nem merül. Mi lehet a probléma?

Van egy Sony Ericsson W300I Telefonom. Tegnap kikapcsolt magától. Majd vissza akartam kapcsolni, és amint bekapcsoltam 10 másodpercenként fehéren villog majd elfeketedik és folyamatosan csinálja amig az akku le nem merül. mi lehet a probléma?

Miért van az hogyha elindítom a steamet akkor az egész gép kb 10 másodpercenként megakad? Mi lehetne a megoldás arra, hogy ez megszünjön?

Nem értem pedig nincs is rossz gépem....

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy korábban egyszerre több játékot kezdtél telepíteni vagy frissíteni?

Nem lehet, hogy korábban egyszerre több játékot kezdtél telepíteni vagy frissíteni?
A kérdező hozzászólása: nem.... igazábol a steam telepítése után amikor még semmit sem csináltam akkor is ezt csinálta

Nem tudok videókat nézni az interneten! 10 másodpercenként leáll! Mi a megoldás?

Sajnos vodafone-os netem van. Nem elég, hogy torrentezni sem lehet vele, meg alig jött fel a gépre ez a .... modem, most még ez is. Régebben néha m?ködött a youtube, de most nem lehet názni a videókat semmilyen oldalon.

Legjobb válasz: Próbáld újraindítani a gépet. Nálam is szokott néha ilyen lenni.

Próbáld újraindítani a gépet. Nálam is szokott néha ilyen lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de ez sajna nem oldja meg a problémát! :( Valakinek van még ötlete?
Flash Player...telepítve?
Nekem is Vodafone-os netem van és nálam általában nem szokott gond lenni. Fõleg ha 3G hálózatra csatlakozik fel a modem. Ha nem elérhetõ a 3G, csak a 2G, vagy valami miatt eleve lassabb a net, vagy éppen töltesz közben valamit, akkor elõfordulhat, hogy nincs elég sávszélesség ahhoz, hogy valós idõben (legalább ugyanolyan sebességgel töltöd le a gépedre a videót, mint amilyen gyors a lejátszás) tudd nézni a videókat. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy megállítom a lejátszást (Pause), közben csinálok valami mást és csak akkor játszom le, ha letöltõdött az egész. Akkor nem fog akadozni.
A kérdező hozzászólása: Flash Player nem volt telepítve, telepítettem, de ez sem oldotta meg a problémát. 3G-re van csatlakozva, de nem töltök le egyidejûleg semmit. kedves Vodás sorstárs, olyan programot nem tudsz, amitõl a Vodafone drága nem veszi észre, hogy torrenteztem?
Akkor nem tudom... Nálam is szaggat néha, de nem olyan vészes. Olyat nem tudok sajna. Nem nagyon szoktam torrentet használni. Mióta megvan a vodás net (2 éve), egyszer használtam, mert valami kellett onnan, de emiatt nem kaptam semmi büntetést, vagy korlátozást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!