Találatok a következő kifejezésre: 10 hetesen nem igazán van (4 db)

10 hetesen már nem igazán van émelygés.7-8 hetesen erős volt. Ez természetes, vagy jelenthet bajt?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!

Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!
Nekem is ezelott eros volt az emelyges, most meg 10 hetes multam es alig van neha neha egy kis hanyingerem...boldog babavarast!
Én is így voltam. A 10. héttõl enyhültek a rosszullétek, és a 13 hét után teljesen el is múltak. Nincs semmi baj!
Nekem is elmúlt ezidõtájt, de egy hét múlva visszatért.Csak akkor könnyebb volt, mert nem émejegtem sokat, hanem hirtelenkijött minden, majd jól voltam.
Én ugyanígy volta, azóta is minden ok. 21 hetes kismama

10 hetes kiskutya jelzi, ha nagy dolga van, bent nem is csinálja, viszont kisdologgal gondok vannak, ritkán jelzi, többször is bepisil naponta. Valami ötlet hogyan lehetne rávezetni erre is, mert a jutalmazós dolog nem igazán akar beválni?

Legjobb válasz: 10 hetes kutyától mi a szöszt vársz?? 10 hetes - még fiziológiailag képtelen sokáig tartani. Két dolgot tehetsz: rendszert viszel az életébe - ha még nincs - és minél sûrûbben kb 2 óránként viszed le. Éjszakára boxban alszik, illetve boxban van amikor nem vagy otthon - én ezt csinálom, és a 16 hetes kutyám már jelzi ha pisilnie kell - igaz még van amikor nem teljesen tudja tartani, de próbálkozik és elvétve van csak baleset. Napjában lent vagyunk 4-5ször.

10 hetes kutyától mi a szöszt vársz?? 10 hetes - még fiziológiailag képtelen sokáig tartani. Két dolgot tehetsz: rendszert viszel az életébe - ha még nincs - és minél sûrûbben kb 2 óránként viszed le. Éjszakára boxban alszik, illetve boxban van amikor nem vagy otthon - én ezt csinálom, és a 16 hetes kutyám már jelzi ha pisilnie kell - igaz még van amikor nem teljesen tudja tartani, de próbálkozik és elvétve van csak baleset. Napjában lent vagyunk 4-5ször.
A kérdező hozzászólása: 2-3 óránként sétálunk, ezen felül, ha felkel rögtön viszem le, mert ébredés után mindig kell neki, szóval gyakran lent van. Tudom, hogy még nehéz neki tartania, de inkább a jelzéssel van gond. Mindent jelez, ha nagydolga van, ha bármilen baja van, de ezt valahogy nem.
A kérdező hozzászólása: Sõt, ha éjszaka megébred, akkor is jelez, hogy ki kell mennie, de napközben valahogy nem.
nem lehet hogy jelez õ csak nem veszitek úgy észre? fõleg ha azt írod hogy éjjel tökéletesen jelez. ha kicsit nyafog szûköl nem nehéz éjjel meghallani, nappal viszont már nehezebb, ha az ember sertepertél stb.
Lehet, hogy bár feltakarítod, azért a szaga ott marad annyira, hogy õ még érzi. Valami erõs szagú szõnyeg/padló tisztítóval végig mennék a helyeken ahova 'véletlen' odapisilt.

Kislányom 10 hetes de még nem igazán nézelődik, szóval ha közel hajolok hozzá akkor van, hogy követ a tekintetével, de ennyi. Nem kellene már rendesen látnia? Ti babátok hány hetes kora óta nézelődik?

Ja és ha az számít 34.hétre született.

Legjobb válasz: Az en lanyom mar egesz koran elkezdett nezelodni, ugy 4-5 hetesen mar mar kovette a szines jatekok mozgasat a szemevel, megismert engem. Ha barmi miatt aggodsz, jobb megkerdezni az orvost, aki kivizsgalja es tud segiteni, ha baj van.

Az en lanyom mar egesz koran elkezdett nezelodni, ugy 4-5 hetesen mar mar kovette a szines jatekok mozgasat a szemevel, megismert engem. Ha barmi miatt aggodsz, jobb megkerdezni az orvost, aki kivizsgalja es tud segiteni, ha baj van.
az én fiam is nézelõdött már 4-5 hetes korában, 6-7 hetesen már a tornázón is figyelte a játékokat. Ha aggódsz szerintem is nézesd meg, de ilyen idõsen még koraszülött gondozásra is sûrûbben jártok, nem? Kérdezd meg ott, hogy a korababáknál mi a normális, azért ilyen pici korban biztos számít még a hat hét lemaradás.
A kérdező hozzászólása: Nem kell járnunk sehova, eddig egyszer voltunk fejlõdés neurológián de azt mondték minden rendben.És ezt mondták a szemére is de engem már egyre jobban aggaszt.
18:34 Hú, ez érdekes. A barátnõm is 34.hétre szült (Szeged) de nekik fõleg eleinte sûrûn kellett járniuk kb.fél éves koráig szerintem 2 havonta biztos. Lehet régiónként változik a korababa gondozás. Ha gondolod megkérdezem tõle náluk hogy volt, õ gyermekorvos is egyben, hátha tud mondani valami okosat, egyébként neki is kislánya van.
A kérdező hozzászólása: Azt megkösszönném.Én sem értem miért nem kell járnunk sehova, de ezenkívûl nincs vele semmi baj.Nagyon szépen fejlõdik.

-Mi van akkor, ha a 10 hetes bolognese kutyám szája totál büdös, meg talán a csipája is? - Mit csináljak csipa ellen, mert van egy szerem, de nem igazán használ?

Legjobb válasz: Szájszaghoz: szépek a fogai? milyen az ínye? nem lehet, hogy kakit evett? Csipa: meg kéne nézetni állatorvossal, mert amit írsz, nem tûnik valami egészségesnek. Lehet szemcseppre lenne szüksége.

Szájszaghoz: szépek a fogai? milyen az ínye? nem lehet, hogy kakit evett? Csipa: meg kéne nézetni állatorvossal, mert amit írsz, nem tûnik valami egészségesnek. Lehet szemcseppre lenne szüksége.
A kérdező hozzászólása: szépek a fogai semmi különös nincs a szájával, az innyje is teljesen normál. köszi!!
a csipára nagyon jó a borvíz, mi azzal kenjük neki a szeme alatt, most hét hónapos, és nagyon szép fehér
elõzõ vagyok, és nem baj ha szemébe megy véletlenül, semmi baja nem lesz a kutyának

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!