Találatok a következő kifejezésre: 10 hetesen nem igazán (8 db)

10 hetes kiskutya jelzi, ha nagy dolga van, bent nem is csinálja, viszont kisdologgal gondok vannak, ritkán jelzi, többször is bepisil naponta. Valami ötlet hogyan lehetne rávezetni erre is, mert a jutalmazós dolog nem igazán akar beválni?

Legjobb válasz: 10 hetes kutyától mi a szöszt vársz?? 10 hetes - még fiziológiailag képtelen sokáig tartani. Két dolgot tehetsz: rendszert viszel az életébe - ha még nincs - és minél sûrûbben kb 2 óránként viszed le. Éjszakára boxban alszik, illetve boxban van amikor nem vagy otthon - én ezt csinálom, és a 16 hetes kutyám már jelzi ha pisilnie kell - igaz még van amikor nem teljesen tudja tartani, de próbálkozik és elvétve van csak baleset. Napjában lent vagyunk 4-5ször.

10 hetes kutyától mi a szöszt vársz?? 10 hetes - még fiziológiailag képtelen sokáig tartani. Két dolgot tehetsz: rendszert viszel az életébe - ha még nincs - és minél sûrûbben kb 2 óránként viszed le. Éjszakára boxban alszik, illetve boxban van amikor nem vagy otthon - én ezt csinálom, és a 16 hetes kutyám már jelzi ha pisilnie kell - igaz még van amikor nem teljesen tudja tartani, de próbálkozik és elvétve van csak baleset. Napjában lent vagyunk 4-5ször.
A kérdező hozzászólása: 2-3 óránként sétálunk, ezen felül, ha felkel rögtön viszem le, mert ébredés után mindig kell neki, szóval gyakran lent van. Tudom, hogy még nehéz neki tartania, de inkább a jelzéssel van gond. Mindent jelez, ha nagydolga van, ha bármilen baja van, de ezt valahogy nem.
A kérdező hozzászólása: Sõt, ha éjszaka megébred, akkor is jelez, hogy ki kell mennie, de napközben valahogy nem.
nem lehet hogy jelez õ csak nem veszitek úgy észre? fõleg ha azt írod hogy éjjel tökéletesen jelez. ha kicsit nyafog szûköl nem nehéz éjjel meghallani, nappal viszont már nehezebb, ha az ember sertepertél stb.
Lehet, hogy bár feltakarítod, azért a szaga ott marad annyira, hogy õ még érzi. Valami erõs szagú szõnyeg/padló tisztítóval végig mennék a helyeken ahova 'véletlen' odapisilt.

Kislányom 10 hetes de még nem igazán nézelődik, szóval ha közel hajolok hozzá akkor van, hogy követ a tekintetével, de ennyi. Nem kellene már rendesen látnia? Ti babátok hány hetes kora óta nézelődik?

Ja és ha az számít 34.hétre született.

Legjobb válasz: Az en lanyom mar egesz koran elkezdett nezelodni, ugy 4-5 hetesen mar mar kovette a szines jatekok mozgasat a szemevel, megismert engem. Ha barmi miatt aggodsz, jobb megkerdezni az orvost, aki kivizsgalja es tud segiteni, ha baj van.

Az en lanyom mar egesz koran elkezdett nezelodni, ugy 4-5 hetesen mar mar kovette a szines jatekok mozgasat a szemevel, megismert engem. Ha barmi miatt aggodsz, jobb megkerdezni az orvost, aki kivizsgalja es tud segiteni, ha baj van.
az én fiam is nézelõdött már 4-5 hetes korában, 6-7 hetesen már a tornázón is figyelte a játékokat. Ha aggódsz szerintem is nézesd meg, de ilyen idõsen még koraszülött gondozásra is sûrûbben jártok, nem? Kérdezd meg ott, hogy a korababáknál mi a normális, azért ilyen pici korban biztos számít még a hat hét lemaradás.
A kérdező hozzászólása: Nem kell járnunk sehova, eddig egyszer voltunk fejlõdés neurológián de azt mondték minden rendben.És ezt mondták a szemére is de engem már egyre jobban aggaszt.
18:34 Hú, ez érdekes. A barátnõm is 34.hétre szült (Szeged) de nekik fõleg eleinte sûrûn kellett járniuk kb.fél éves koráig szerintem 2 havonta biztos. Lehet régiónként változik a korababa gondozás. Ha gondolod megkérdezem tõle náluk hogy volt, õ gyermekorvos is egyben, hátha tud mondani valami okosat, egyébként neki is kislánya van.
A kérdező hozzászólása: Azt megkösszönném.Én sem értem miért nem kell járnunk sehova, de ezenkívûl nincs vele semmi baj.Nagyon szépen fejlõdik.

10 hetesen már nem igazán van émelygés.7-8 hetesen erős volt. Ez természetes, vagy jelenthet bajt?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!

Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!
Nekem is ezelott eros volt az emelyges, most meg 10 hetes multam es alig van neha neha egy kis hanyingerem...boldog babavarast!
Én is így voltam. A 10. héttõl enyhültek a rosszullétek, és a 13 hét után teljesen el is múltak. Nincs semmi baj!
Nekem is elmúlt ezidõtájt, de egy hét múlva visszatért.Csak akkor könnyebb volt, mert nem émejegtem sokat, hanem hirtelenkijött minden, majd jól voltam.
Én ugyanígy volta, azóta is minden ok. 21 hetes kismama

10 hetes babás vagyok, mennyire igaz az, hogy nem lehet hason, vagy hanyatt aludi? Baja lessz a babónak?

Legjobb válasz: Szia, Úgy aludj ahogy kényelmes... Amíg nem nagy a pocid és biztosra érzed, nem nyomod magad, akkor aludj nyugodtan hason, a pici védve van, és még elég kicsi ahoz, hogy "elbújjon". Pihenj nyugodtan, az a legjobb a picinek. Úgy is érezni fogod mikor nem tudsz már a megszokott alvós pózban aludni. Boldog baba várást

Szia, Úgy aludj ahogy kényelmes... Amíg nem nagy a pocid és biztosra érzed, nem nyomod magad, akkor aludj nyugodtan hason, a pici védve van, és még elég kicsi ahoz, hogy "elbújjon". Pihenj nyugodtan, az a legjobb a picinek. Úgy is érezni fogod mikor nem tudsz már a megszokott alvós pózban aludni. Boldog baba várást
Szia! Tényleg érezni fogod, hogy mikortól nem kényelmes hason feküdni. Nekem az elsõ jelek között volt a haspuffadás is, úgyhogy már az elejétõl kényelmetlen volt úgy aludni. Háton elég sokáig, azt hiszem talán félidõig aludtam, de ezt is érezni fogod, ha nem jó. Nekem akkortól volt talán kényelmetlen, mikor érezhetõ kezdett lenni a súlya a babámnak. A legbiztonságosabb késõbb a bal oldalon fekvés, akkor nem nyomja a baba az ereket.
Ugy aludj ahogy neked kenyelmes. En nagyon sokaig csak a jobb oldalamon tudtam aludni, aztan most nehany hete csak a bal oldalam jo a babonak, vagy a hatam. Pedig en is azt hallottam hogy a haton alvas nem tesz jot neki...de ezt az orvos cafolta :) Sok boldogsagot 28 hetes pocakos

-Mi van akkor, ha a 10 hetes bolognese kutyám szája totál büdös, meg talán a csipája is? - Mit csináljak csipa ellen, mert van egy szerem, de nem igazán használ?

Legjobb válasz: Szájszaghoz: szépek a fogai? milyen az ínye? nem lehet, hogy kakit evett? Csipa: meg kéne nézetni állatorvossal, mert amit írsz, nem tûnik valami egészségesnek. Lehet szemcseppre lenne szüksége.

Szájszaghoz: szépek a fogai? milyen az ínye? nem lehet, hogy kakit evett? Csipa: meg kéne nézetni állatorvossal, mert amit írsz, nem tûnik valami egészségesnek. Lehet szemcseppre lenne szüksége.
A kérdező hozzászólása: szépek a fogai semmi különös nincs a szájával, az innyje is teljesen normál. köszi!!
a csipára nagyon jó a borvíz, mi azzal kenjük neki a szeme alatt, most hét hónapos, és nagyon szép fehér
elõzõ vagyok, és nem baj ha szemébe megy véletlenül, semmi baja nem lesz a kutyának
Mi a kérdés, és miért?
Mi a kérdés? Mert ez így elég érthetetlen. Írtad, hogy többször megjött és a doki sem látott semmit. Akkor mi a 10 hetes? Ezekbõl az infókból 100% nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: aktustól számolva 10 hetes
Mi az, hogy aktustól számolva 10 hetes? Te tudod, hogy mirõl beszélsz? (írsz?)
10 hetes terhes vagy vagy mi???
Ha megjött nem valószínû, hogy 10 hetes vagy. Egyébként meg mifenének vannak a terhességi tesztek? Csinálj tesztet!!!
De ha egyszer a doki nem látott semmit és menstruáltál is, akkor akármennyire szeretnéd sem vagy terhes ! Tehát hiába számolod ki, csak illúzió.
Ilyen idõs terhességet már lát az UH.

10 hetes terhes vagyok.90 kg vagyok és a hasam nagy. Ártani fog az a babának, hogy nagy a hasam? Olyat is hallottam, hogy a kövér terheseknek, nem is látszik majd a pocakjuk. Ez igaz?

Legjobb válasz: Szia! A 170 cm-hez 82 kg-al kezdtem a terhességet és hát nekem is volt hasam...ennek ellenére nekem nagyon hamar látszódott a pocim. Egész más a forma amikor "csak" hájas a poci és egész más babásan ;). Amúgy egyén függõ szerintem, hogy kinek mennyire látszik, ne görcsölj ezen, mert ha esetleg nem látszik akkor mi van, az a lényeg, hogy a babó jól legyen ott benn :). Jó bababvárást! 32 hkm

Szia! A 170 cm-hez 82 kg-al kezdtem a terhességet és hát nekem is volt hasam...ennek ellenére nekem nagyon hamar látszódott a pocim. Egész más a forma amikor "csak" hájas a poci és egész más babásan ;). Amúgy egyén függõ szerintem, hogy kinek mennyire látszik, ne görcsölj ezen, mert ha esetleg nem látszik akkor mi van, az a lényeg, hogy a babó jól legyen ott benn :) . Jó bababvárást! 32 hkm
Barátnõm alacsony, és 90 kiló. Rajta nem látszódott a terhesség, viszont már két gyönyörû, aranyos babája született! Teljesen egészségesen! Nem volt baj, hogy nagy volt a pocakja! Amúgy alkati kérdés, van olyan vékony ismerõsöm is, hogy alig lehetett rajta észrevenni a terhességet.
a sógornõmnek is volt pocija terhesség elõtt is. Nem befolyásolta a terhességet. Lehet, hogy szüléskor gyengébb leszel, de ez is egyénfüggõ.
Elõzõ vagyok..azt elfelejtettem mondani, hogy a háj úgy alapból nem árt szerintem a babának, ha a terhesség alatt vigyázol a súlyodra...bár ez is egyén függõ valaki nagyon egészségesen étkezik mégis cukros lesz, valaki nem..az biztos, hogy mivel te eleve túlsúllyal indultál, nem szerencsés ugyan annyit híznod, mint egy vékonyabb testalkatúnak :)

Mei tai-t használók! Hogy tegyem bele a babámat? Nem sikerül. Igaz még csak 10 hetes de 7kg és tartja a fejét. Ti mennyi idősen kezdtétek használni?

abátok szereti?

Legjobb válasz: a lábai nem tudom szétrakni.. bocs lehet hogy hülye vagyok, de nem merem nehogy baj legyen...

A kérdező hozzászólása: a lábai nem tudom szétrakni.. bocs lehet hogy hülye vagyok, de nem merem nehogy baj legyen...
Szia, nekünk van mei tai, de 7 hetesen szerintem még sehogy sem lehet beletenni, hogy a gerincének ne ártson :-(
Azaz 2 hónapos. Én 2, 5 hónaposan kezdtem, de nem békában, hanem azonnal terpeszben. 36 centis a mei tai-m terpesze (gremese). Lassanként szoktattam hozzá, elõször csak odahaza és 5 percre stb. Ha leírod, mi az, ami nem sikerül, megróbálok segíteni. Illetve segítséget kérhetsz itt is: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=58
Igen, bocs, elírtam - viszont nem változtat a dolgon. Az is még fiatal, akármennyire is erõs. Mi 4 hós korában vettünk, de akkor még ritkán használtuk.
A kérdező hozzászólása: 10 hetes
utolsó vagyok... milyenek a csípõ izületei? rendben vannak, nem kötöttek?
Ennyi idõsen még nee! Inkább 3, 5-4 hós kortól ajánlják. Az, hogy a fejét szépen tartja, édes kevés. Kicsit a gerincének is erõsebbnek kell lennie.
mi a kérdés?? hogyhogy hogyan? szemben veled, hozzád bújva, lábait felhúzva, ahogy egy kendõbe is tennéd. Mi nem megy??? http://www.youtube.com/watch?v=8ezuT6cVMMo

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!