Találatok a következő kifejezésre: 10 hetesen kellene (11 db)

Kislányom 10 hetes de még nem igazán nézelődik, szóval ha közel hajolok hozzá akkor van, hogy követ a tekintetével, de ennyi. Nem kellene már rendesen látnia? Ti babátok hány hetes kora óta nézelődik?

Ja és ha az számít 34.hétre született.

Legjobb válasz: Az en lanyom mar egesz koran elkezdett nezelodni, ugy 4-5 hetesen mar mar kovette a szines jatekok mozgasat a szemevel, megismert engem. Ha barmi miatt aggodsz, jobb megkerdezni az orvost, aki kivizsgalja es tud segiteni, ha baj van.

Az en lanyom mar egesz koran elkezdett nezelodni, ugy 4-5 hetesen mar mar kovette a szines jatekok mozgasat a szemevel, megismert engem. Ha barmi miatt aggodsz, jobb megkerdezni az orvost, aki kivizsgalja es tud segiteni, ha baj van.
az én fiam is nézelõdött már 4-5 hetes korában, 6-7 hetesen már a tornázón is figyelte a játékokat. Ha aggódsz szerintem is nézesd meg, de ilyen idõsen még koraszülött gondozásra is sûrûbben jártok, nem? Kérdezd meg ott, hogy a korababáknál mi a normális, azért ilyen pici korban biztos számít még a hat hét lemaradás.
A kérdező hozzászólása: Nem kell járnunk sehova, eddig egyszer voltunk fejlõdés neurológián de azt mondték minden rendben.És ezt mondták a szemére is de engem már egyre jobban aggaszt.
18:34 Hú, ez érdekes. A barátnõm is 34.hétre szült (Szeged) de nekik fõleg eleinte sûrûn kellett járniuk kb.fél éves koráig szerintem 2 havonta biztos. Lehet régiónként változik a korababa gondozás. Ha gondolod megkérdezem tõle náluk hogy volt, õ gyermekorvos is egyben, hátha tud mondani valami okosat, egyébként neki is kislánya van.
A kérdező hozzászólása: Azt megkösszönném.Én sem értem miért nem kell járnunk sehova, de ezenkívûl nincs vele semmi baj.Nagyon szépen fejlõdik.

A védönőm azt irta a papiromra hogy 8 hetes vagyok a nőgyogyászom azt mondta, hogy 10 hetes, ilyenkor mivan? Melyiknek kellene hinnem? ápril.17. volt utoljára meg a havim

Legjobb válasz: Az utolsó menstruácio elsõ napjától számolják a terhességet,hiába késõbb fogant elvileg kb két héttel.A mensi idõpont az orvosi kezdet.ha április 17én jött meg akkor onnatól tudod számolni.Tehát a védõnõne írjon mást a kiskönyvedbe ,szólj neki,mert a szülés idõpontját hozzá igazítják.Nekem csak 2nap eltérés van,mert 30napos ciklusaim vannak nem 28 és így 18helyett 16ra írtak ki,ami nem lényeg igazából,de pl nekem faros a baba és úgy néz ki programozott császáros leszek 16án-tehát nem igazán lenne jó neked sem ha valami közbe jönne és két hetet eltére a valós idõpontod egy védõnõ miatt!!!Emiatt szólj és harcold ki,hogy írja át!37hetes kismama

Az utolsó menstruácio elsõ napjától számolják a terhességet, hiába késõbb fogant elvileg kb két héttel.A mensi idõpont az orvosi kezdet.ha április 17én jött meg akkor onnatól tudod számolni.Tehát a védõnõne írjon mást a kiskönyvedbe , szólj neki, mert a szülés idõpontját hozzá igazítják.Nekem csak 2nap eltérés van, mert 30napos ciklusaim vannak nem 28 és így 18helyett 16ra írtak ki, ami nem lényeg igazából, de pl nekem faros a baba és úgy néz ki programozott császáros leszek 16án-tehát nem igazán lenne jó neked sem ha valami közbe jönne és két hetet eltére a valós idõpontod egy védõnõ miatt!!!Emiatt szólj és harcold ki, hogy írja át!37hetes kismama
Szia! Annak idején nekem azért írta a védõnõm a papírra, hogy 8 hetes, mert akkor volt az utolsó orvosi vizsgálat. Nem lehet hogy neked is ezért? 12 hetes kismama

10 hetesen nem kellene menem tarkóredö szürésre?

Az újságban olvastam hogy ijenkor kellene mennem! Meg még egy kérdés az elsö terhességem tavaj volt és elvetéltem és a védönönél voltam a héten és kérdezte hogy a doki nem vett veszélyeztetetnek? MIért nem vett anak most nekem kéne neki mondani?

Legjobb válasz: Szia tarko redõ mérés 12 hetesen van

Szia tarko redõ mérés 12 hetesen van
A kérdező hozzászólása: Bocs akkor mérés!!
Nálunk a tarkóredõ szûrés 12 hetesen van. A második kérdésedre annyit tudok mondani, hogy kérdezz rá a dokinál, hogy az elõzõ vetélésed okot ad-e arra, hogy veszélyeztetett terhesnek nyilvánítson, ha nem, miért nem. Ha úgy érzed, nem foglalkozik a kérdéssel, keress másik orvost!
Tarkóredõ vizsgálat a 12. héten van. Ez tuti. 10. héten még nem. Ha már volt vetélésed, akkor elvileg veszélyeztettnek kéne venni Téged. Komolyan kell ezt szerintem venni. Az orvosod tudja, hogy volt?? Ha nem, akkor mondd neki mielõbb, ha meg tudja, és mégsem vesz táppénzre, hááát, vagy keress másikat, vagy nem is tudom ... én nem bíznék így már benne annyira .... bár én elég alapos vagyok és körültekintõ, szóval én nem riziókóznék, félteném annál jobban a 2. picimet. Sok egészséget Nektek!
12hetesen
A kérdező hozzászólása: De azt monta hoy 13 hetesen menjek vissza.
12 hetesen van nyakiredõ mérés.Sajna +- 1 hét eltérés lehet.Amúgy mindenképp kell mondani a dokinak, hogy volt vetélésed.
Vetélés volt vagy missed ab? mert nem mindegy! Missed ab. esetén nem leszel veszélyeztetett!

Létezhet, hogy 10 hetes (első) terhességet nem vesz észre magán a nő? Vagy a hasa méretén ilyenkor már látnia, éreznie kellene?

A menstruáció csak minimálisan volt meg, 2-3 napos és nagyon gyenge.

Legjobb válasz: a hasa méretén semmiképpen, éreznie végképp nem. fõleg, hogy írod, végülis menstruáció az volt, csak gyengébb és kevesebb ideig tartott. mondjuk én nagyon rosszul voltam az elejétõl kezdve, hányinger, hányás stb, de sok kismama van, aki megússza. fõleg, hogy elsõ terhesség, semmi tapasztalata nincs még az anyukának. miért kérdezed?

a hasa méretén semmiképpen, éreznie végképp nem. fõleg, hogy írod, végülis menstruáció az volt, csak gyengébb és kevesebb ideig tartott. mondjuk én nagyon rosszul voltam az elejétõl kezdve, hányinger, hányás stb, de sok kismama van, aki megússza. fõleg, hogy elsõ terhesség, semmi tapasztalata nincs még az anyukának. miért kérdezed?
vettél tesztet kérdezõ? az tiszta vizet öntene a pohárba!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Még csupán annyi jutott eszembe, hogy egy ideje (kb. 3 hete lehet) nem bírom meginni a kávét, egyik reggel nagyon rosszul lettem tõle, hányingerem volt plusz elöntött a forróság és úgy éreztem menten elájulok, azóta egysze ittam meg és az sem esett jól. :S
Nekem 10 hetesen nem látszott semmi, vékony vagyok én is. Ekkor derült ki a terhességem, mert mikor nem jött meg teszteltem és negatív lett.Mire idõpontot kaptam 10+3 hetes voltam.
10 hetesen még nem látszik a hasad. Igaza van a többieknek. Ha kicsi is az esélye, de lehetsz terhes. Mindenképpen vegyél tesztet, mert az már bõven kimutatja. A tünetekkel az a gond, hogy nem csak terhességre utalhatnak. Bármi lehet. A terhességet a teszttel tudod kizárni. :)
Ha van hasad ha nincs az nem lényeg. Én 14 hetes vagyok és még nem látszik.Mondjuk volt egy kis uszogumim de csak én érzem még a változást. Alul nem birom begombolni a nacit mert szorit ennyi. Nem látszik hogy nagyobb lenne.A legfontosabb tünet a menzesz késés/elmaradás, rosszullét, és mellfájdalom. ezek gyanujelek.
10 hetesen semmi de semmi nem látszik az ég világon, kivéve, ha esetleg ikreket vár valaki. 10 hetesen kizárólag felpuffadás miatt lehet nagy a hasad.
A kérdező hozzászólása: Veszek egy tesztet a jövõ héten. Most ettem de nagyon émelygek, én nem tudom mi lehet, komolyan. Köszönöm a válaszokat! Amúgy elég vékony vagyok, de ha beszívom a hasam, annyira nem esik nehezemre és nem dudorodik ki..így is lehetséges a 10 hetes terhesség??
Igen, lehetsz terhes, egy alkalomtól is. A tablettát meg összevissza szedted. Amit eleve nem lett volna szabad. 10 hetesen a has méretén még semmi nem látszik. Az összes többi tüneted pedig terhességre utalhat. SZóval nem kizárt.
A kérdező hozzászólása: Nekem is úgy 1-2 hete van, hogy néha muszáj ennem, mert annyira rossz ez az érzés a gyomromban és szinte egész nap kitart. Evés után kicsit jobb, de aztán kezdõdik elölrõl. Na nem tudom..
bocsi megvan hülyülve a telom már máshova is kétszer küldte el. Szoval a méhed ha 10hetes vagy kb akkora mint egy barac vagy citrom. ha nagyon vékony vagy esetleg lehet valami de az is csak felfujodas. az émelygés meg változo. van akinek egész napos nekem nem voltak tüneteim de ha nem ettem akkor elkezdett fájni a gyomrom és átment émelygésbe mintha valamiböl becsömörtem volna.de sose hánytam. nekem csak ilyen volt de nagyon ritkán. kb a 10héten kezdödött.
A kérdező hozzászólása: Az a pár napos vérzés is késve jelentkezett legutoljára..veszek egy tesztet amint gyógyszertár közelébe érek, biztos ami biztos. Esetleg nem tudjátok, hogy folyamatos émelygést mi okozhat még? Vagy a terhességi émelygés milyen?
Hát figyelj én tudtam mikor volt peteérésem mert fát a hasam már jocskán félidön tul voltunk mikor szeretkeztünk és csak egyszer abban a honapban. meglepödtem mikor 2hét mulva pozitiv lett a teszt. Valoszinü volt mégegy peteérésem. Barátnõm is egy petefészekkel igy járt. szoval nem lehetetlen. Viszont a pár napig tarto vérzést okozhatta a rendszertelen gyogyszerszedés ha van baba ha nincs. csinalj egy tesztet tuti kimutatja
Vegyél tesztet! 400ft-ért már kapsz.
Hát figyelj én tudtam mikor volt peteérésem mert fát a hasam már jocskán félidön tul voltunk mikor szeretkeztünk és csak egyszer abban a honapban. meglepödtem mikor 2hét mulva pozitiv lett a teszt. Valoszinü volt mégegy peteérésem. Barátnõm is egy petefészekkel igy járt. szoval nem lehetetlen. Viszont a pár napig tarto vérzést okozhatta a rendszertelen gyogyszerszedés ha van baba ha nincs. csinalj egy tesztet tuti kimutatja
A kérdező hozzászólása: És a has méretén tényleg nem látszódik egyáltalán, akkor sem ha beszívom? Most is hányingerem van, lehet nem ez az oka, de kellemetlen, mert nem olyan erõs hányinger, hogy kelljen hánynom, de majdnem állandó émelygés. Köszi a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Végülis minimális az esélye mert csak egyetlen egyszer feküdtem le a fiúval (volt barátom és igazi nagy szerelem, július közepén találkoztunk, egyszer történt meg a dolog és rajta kívül senki nincs a képben, szóval...), középidõben történt pont, csak fogamzásgátlót szedek az egyik petefészkem miatt de össze-vissza szedtem mert nem volt ugyebár szexuális kapcsolatom senkivel. Komolyan az utóbbi pár hétben folyamatosan émelygek, nem hányok, de émelygek, most is megvan ez a kellemetlen érzés a gyomromban pedig direkt ettem 2 órája, hogy hátha elmúlik. A mellem 2 hete nagyon fáj és az éjszaka négyszer keltem fel pisilni..de kb. ennyi. Ha nem émelyegnék állandóan, talán nem gondolnék ilyesmire, a gyakori vizelés és mellfájdalom végülis nem nagy ügy, de a gyomrom kikészít. Van rá bármi esély, szerintetek?
nem feltétlen. ha nem késett volna a menzeszem nem tudtam volna h terhes vagyok. nem voltak terhes tüneteim. a hasam a 13ik héttöl éreztem picit nõni. A melleim viszont megnöttek de mensi elött is megszoktak csak nem ennyire. a sötétebb bimboudvar a 14ik héten kezdödött. Vegyél tesztet annak ki kell mutatnia
A kérdező hozzászólása: Csak holnapután lesz rá alkalmam sajnos, de akkor rögtön elmegyek egy nyilvános wc-be és megcsinálom (de úgy érzem negatív lesz, ma szinten egyáltalán nem éreztem semmit, kivéve a mindjárt megjön érzést 2-3 alkalommal a nap folyamán, ami az elmúlt 1-2 ciklusomban végig jelen volt. Mi okozhatja?:S).

10 hetesen görcsölés? Normális? Aggódnom kellene?

Legjobb válasz: nem hisezm, ha nem volt nagyon megerõltetõ számodra.

nem hisezm, ha nem volt nagyon megerõltetõ számodra.
A kérdező hozzászólása: Nem volt az és tényleg nem messze mentem. Mintha már múllana. De félek nehogy vérezzek. :-(
Vegyél be Magne B-6ot, az lazítja a méh izomzatát is, elvileg segít. Ha vérzés is van, az már nem túl jó jel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs itthon Magne B6 :-( biciklizés árthat? De ne nagy távra mentem.
A biciklizés nem tesz jót, sõt ne is biciklizz. A görcs az viszont nem attól van, hanem attól, hogy nõ a méhed. Ez teljesen normális. Pár hétig még fogsz is görcsölni, úgyhogy ne aggódj! :)
12. hetet töltöm szombaton és pl most is görcsölök picit. Normális, nõ a méh, egy ideig még így lesz ez. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Elsö baba így nagyon aggodalmaskodok! :-) ma megyek vérvételre is ahj utálom a tût! Remélem hamar túl leszek rajta! :-)

Le kellene szoktatni? 10 hetes babám fölfedezte, hogy az ökle belepasszol a szájába. Hagyjam neki, hogy beletömködje?

Legjobb válasz: Szerintem majd leszokik róla. Ismerkedik a saját "alkatrészeivel". :D És lehet, hogy a lába is sorra fog kerülni!

Szerintem majd leszokik róla. Ismerkedik a saját "alkatrészeivel". :D És lehet, hogy a lába is sorra fog kerülni!
Azért figyelj rá ha már lilulni kezd a buksija:XD
Ahogy elõttem írták, nemsokára a lába is sorra kerül, sõt mindent a szájába töm majd, ami a kezeügyébe kerül.Ezt minden egészséges baba így csinálja.
HoHóóó :D Ha nem hagyod akkor is csinálni fogja. Az én lányom is kb. ekkor fedezte fel. A mai napig csinálja, pedig már 6 hónapos. Volt, hogy olyan "jól" sikerült neki begyömöszölni, hogy öklendezett tõle. 1x-2x pici hányás is volt. :P Mostanra már a lábát is megtalálta, így hol ez hol az van a szájában. Illetve, ha nem a keze és nem a lába van odabent, akkor minden más.. csörgõje, cumija (természetesen a mûanyag részével együtt...), takarója, textilpelus, plüssállat lába..stb. Szemmel kell ám tartani, mert ami a kezébe kerül azt viszi a szájába. :)
Ez teljesen természetes! Aztán majd arra jön rá, hogy így "beszélni" is érdekes, mert teljesen más hangok jönnek ki. Az én kisfiam most a kukacára talált rá :-)) Minden pelenkázáskor azt markolássza :-)) én meg nem gyõzöm elvenni a kezét, hogy nehogy összekarmolja magát.
8 hetes a lányom, és nekem is ezt csinálja. Jókat cuppog, öklendezett is. Én olyankor benyomom a cumit a szájába. Félek nehogy az ujját kezdje el cumizni.

10 hetes bébiknek kellene már kialakult napi rendszerének lenni?

próbálkozom,de a kicsi fiam mindig máskor éhezik meg,és soha nem egyforma id?közönként álmos!a fürdetés is csúszik,vagy túl hamar kerül sorra!

Legjobb válasz: Szia! Igen, nagyjabol kene legyen, foleg az esti furdetes jo, ha ugyanabban az idoben van. Napkozben valtozo, de nagyjabol ugyanabban az oraban aludt el mindig a kisfiam. 3 honapos koratol ataludta az ejszakakat. Az eves pedig csak kb 2 honapja, azaz kb 6 hos koratol volt mindennap ugyanabban az oraban. Altalaban a reggeli kelestol fuggot.

Szia! Igen, nagyjabol kene legyen, foleg az esti furdetes jo, ha ugyanabban az idoben van. Napkozben valtozo, de nagyjabol ugyanabban az oraban aludt el mindig a kisfiam. 3 honapos koratol ataludta az ejszakakat. Az eves pedig csak kb 2 honapja, azaz kb 6 hos koratol volt mindennap ugyanabban az oraban. Altalaban a reggeli kelestol fuggot.
Áhhh, még nem:) Ez még elég sokat fog változni... Meg a napirendben nem az óra fontos, hanem a rendszeresség. Például ha reggel felkeltek ugyanaz legyen a sorrend. pl. tisztába tevés, öltöztetés, reggeli játék... vagy este fürdés, evés, játék, alvás. A fürdés az ami jó ha mindig kb. ugyanabban az idõpontban történik mondjuk 19 és 20 között
Kéne legyen, de probáld mindig ugyanabban az idöben fürdetni, etetni, altatni.3 hónapos korig áll.beálnak.Mi elsõ perctöl alszunk, a lányommal ilyen gond nem volt.A fiam pocifájos volt és õ is beállt 7 hetesen, addig kb.sokat sirt, éjjel aludt.8 hetes kortol egyik sem evett.Babika 1 éves.

Mik ezek az AFP-k meg ilyenek amikől irtok? Kinek kellene ilyenekről felvilágositani? 10 hetes terhes vagyok, lehet, hogy még tul korai az orvosnak ilyenekről beszélni?

Legjobb válasz: elvileg az orvos és a védõnõ is szól minden egyes vérvétel és más egyéb elõtt.legalább is nálam igy volt. az AFP-vérvétel az meg egy genetikai vérvétel, a veleszületett rendellenességeket szûri ki.

elvileg az orvos és a védõnõ is szól minden egyes vérvétel és más egyéb elõtt.legalább is nálam igy volt. az AFP-vérvétel az meg egy genetikai vérvétel, a veleszületett rendellenességeket szûri ki.
szia, Ha kérdezed az orvost mindent el fog mondani.. Vagy akár a védõnõt is kérheted, hogy mindent mondjon el. Neked ami a legközelebbi az tarkóredõ vizsgálat UH-ga, a 12-13.héten nézi a doki, a down-kórt lehet vele szûrni, persze nem 100 %-ban. A 16. héten van az AFP, úgyszintén down-kórra, és esetleg más fejlõdés rendellensségre szõr. Ez vérvétellel jár, a magzati máj által termelt fehérjét vizsgálják...http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=593..itt olvashatsz bõvebben róla. 18-20. héten van genetikai UH, az AFP vizsgálat eredményének figyelembevételével.
A védõnõ elvileg elmondja Neked, hogy milyen vizsgálatok várhatók a terhesség során, azok mikor esedékesek, és az eredményeket is átnézi veled együtt. A vizsgálatokra beutaló kell, ezt a doki adja, tehát õ is elmondja, hogy mikor, hová, miért. És persze, magadtól is megkérdezheted, hogy tudd, mi vár Rád.
Az orvos és a védõnõ is szól elvileg. De érdemes olvasgatni a neten, vannak klassz "babavárás hétrõl hétre" oldalak, ahol ezek le is vannak írva. Én ezeket szeretem: http://www.babanet.hu http://www.babaszoba.hu http://www.szuloklapja.hu Jó babavárást!
Szia! Ezen az oldalon sok infót találsz, az éppen aktuális terhességi hetekrõl (pl.: a magzatról, a kismamáról, az esedékes vizsgálatokról, súlygyarapodásról)http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=10
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors és szakszerü válaszokat Nektek!
Akkor menj, amikor menned kell. A leleteid nála lesznek, nem fognak elveszni.
Nem kell menned elég akkor amikorra idõpontod van tehát 4-én! Az eredmény úgy is ott lesz fölös elõbb menned! 34 hetes kismama
azért kíváncsi lennék miért lettünk lepontozva...
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le senkit! Azt biztos!
igen gondoltam, hogy nem te voltál...:)
Sziasztok! Úgy tûnik, mintha valaki szándékosan lepontozná a válaszokat! Mire jó ez???

5-6 hetes terhes vagyok . UH állapították meg! A vérzésem szept 24-én volt így 10-11 nek kellene lennem. Lehet hogy elhalt?

Nagyon aggodom mert 40 éves vagyok és Õ lenne a mi közös babánk a Párommal van már gyermekünk de nagyon szeretnénk ha megmaradna.

Legjobb válasz: max 8-9 hetes lehetsz. de lehet a peteérésed késett és csak október végefelé tapadt meg. ha szept 24-én volt az utcsó vérzésed akkor ha pontos ciklusod volt akkor okt 8 akörül volt peteérésed ami kb okt 22- körülre ágyazódott be teljesen. így az orvos pontosan annyinak látja amennyi lehet. valószínü 5-6 hetes nagyságú és valami aprócska szívhang már lehet, ha elhalt akkor 2 hét múlva megtudod, vagy közben meg jön a mensid. de ne aggódj, pl a túl sok stress korai vetéléshez vezet. pláne hogy ezen agyalsz.

max 8-9 hetes lehetsz. de lehet a peteérésed késett és csak október végefelé tapadt meg. ha szept 24-én volt az utcsó vérzésed akkor ha pontos ciklusod volt akkor okt 8 akörül volt peteérésed ami kb okt 22- körülre ágyazódott be teljesen. így az orvos pontosan annyinak látja amennyi lehet. valószínü 5-6 hetes nagyságú és valami aprócska szívhang már lehet, ha elhalt akkor 2 hét múlva megtudod, vagy közben meg jön a mensid. de ne aggódj, pl a túl sok stress korai vetéléshez vezet. pláne hogy ezen agyalsz.
Én nem értem a dolgot, mert nekem szept 10-én volt meg utoljára, és én 12 hetes vagyok. Lehet, hogy sokkal késõbb volt peteérésed.
Nekem szept.20.-án volt utoljára a vérzésem.11.10-én 13*10-es petezsáknál 5 hetes terhes voltam, majd rá 2 hétre/11.26-án/ 8 hetesnek megfelelõ volt a terhességem.Ami azt jelent 2 hét alatt 3 htet nõtt.Ráadásul már 10 hetesnek kéne lennem.De csak 9 hetes vagyok.Bár én azt is tudom hogy késõbb fogant a baba.Ne izgulj.Ja és én is véreztem 5 hetesen, de én kaptam rá utrogestant/sárgatesthormont/ attól elmúlt rögtön, még mindíg használom.És feküdnöm kellett.Ne izgulj!!!!!
A harmadik válaszoló vagyok. Nagyon nagyon sajnálom, nem is tudom, mit lehetne ilyenkor mondani. Bár nem ismerlek mélyen együttérzek veled, és nagyon utálom, hogy a második verzió volt a helyes.
szia, nem biztos, hogy baj van, nyugodj meg, az idegesség nem jó! Terhesvitamint nem ajánlott a doki? Magnéziumot a görcsökre? Én az elevitet csak ajánlani tudom, az elején nagyon sokat számít a babának! (van más terhesvitamin is, a gyógyszertárakban utána tudsz nézni) Drukkolok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat remélem alaptalanul aggódom ! Csak 2 hét mulva fogok megnyugodni a következõ ultrahangon.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ! Sajnos igaz volt amit gondoltam és elhalt a babám Tegnap este elvetéltem borzalmas volt a végén korház. De nem adom fel !!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!