Találatok a következő kifejezésre: 10 hetesen, reggelente (3 db)

Aggódjak? 10 hetes babám este csak a felét eszi meg annak, amit reggelente és délelőtt szokott.

csak anyatejet kap, az éjszakát is átalussza. az esti cici után sem sír, hogy éhes lenne. elég neki ennyi?

Legjobb válasz: Szia az én kislányom is 10 hetes vagy nem akar enni este és inkább bealszik vagy nem hajlandó szopni le kell fejnem és üvegbõl issza csak meg.Egyébként jol fejlõdik heti 200 gr ot.5730 gr.A Te babád mennyi?Szerintem ha hizik nincs gond!Ja és hol 2 hol 4 óránként eszik.

Szia az én kislányom is 10 hetes vagy nem akar enni este és inkább bealszik vagy nem hajlandó szopni le kell fejnem és üvegbõl issza csak meg.Egyébként jol fejlõdik heti 200 gr ot.5730 gr.A Te babád mennyi?Szerintem ha hizik nincs gond!Ja és hol 2 hol 4 óránként eszik.
Ha átalussza az éjszakát és nem sír evés után sem, akkor ne aggódj semmi gond. Az én 3 hónapos kislányom is este kevesebbet szopizik, mint napközben és gyönyörûen fejlõdik, igazi kis hurkás pufók :) Annyit még tehetsz a magad megnyugtatása érdekében, h. hetente egyszer mérd meg, h. mennyit hízik, de csak ismételni tudom magamat, h. ha nem sír és alszik, akkor nincs baj.
Szia! Az esti tej zsírosabb, táplálóbb mint a reggeli, ezért kevesebb is elég belõle. Mondjuk én is adok még neki abból, amit napközben lefejek, hogykésõbb keljen fel.:)
Szia! Nálunk pont fordítva. Este rengeteget eszik, reggel alig valamit. És mégis felkel éjszaka egyszer kajálni...Szintén 10 hetes.
Ne aggódj!
Az anyatej összetétele a nap folyamán is változik. Így este sokkal táplálóbb, így van olyan baba, aki ilyenkor alig eszik, mégis jól lakik, s nem kel fel éjjel. Nem kell aggódnod, ha nem sír, hogy éhes, tuti jól lakott!
Ez nálunk késõbb is így maradt. este csak egy kakaó. Sõt, ha többet szopizott, akkor nem tudott jól aludni. Megnyugtatásul nézz bele: http://www.szoptassugyesen.hu

10 hetesen, főleg reggelente szúrkál a hasam alja. Baj van? Lehet ez méhösszehúzódás?

Még nem voltam terhes, így nem tudom milyen a méhösszehúzódás.

Legjobb válasz: Szia. Ne fe´lj,semmi gond.A has fájás nem sok,normális,csúlnak a tartó szalagok,és tágul a méhed. gratula a babához.35hetes kismama.

Szia. Ne fe´lj, semmi gond.A has fájás nem sok, normális, csúlnak a tartó szalagok, és tágul a méhed. gratula a babához.35hetes kismama.
Szia én is most vagyok 10hetse és nekem a dokim egy hete azt mondta, hogy most ne lepõdjek meg mert fokozódhatnak a fájdalmak ami teljesen normális.A méh tartó izmok nyúlnak és azt mondta attól se ijjedjek meg ha nagyon belenyilal, az is ettõl van.Akkor van gond ha nagyon fáj és vérzel, de ne legyen ilyen!Gratula a picihez!

2, 5 hetes kisfiam pár napja reggelente 6 és 10 között állandóan azt mutataja, hogy éhes és nagyon sír, ha nem teszem cicire. Szopizik valamennyit majd bealszik. Ha leteszem 15 perc múlva minden kezdődik előről. Mért van ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy fáj a hasa, mert túleszi magát? Ez elég gyakori probléma. Nyöszörög, mert valami baja van - melege van vagy fáradt és nem tud elaludni - ilyenkor többnyire megszoptatjuk a babát, mert azt hisszük, hogy éhes és ettõl természetesen egy kicsit megnyugszik, de rövid idõ múlva felébred,, akkor újra megetetjük és a végén tényleg megfájdul a hasa. Próbáld meg és 1-1,5 órán belül ne etesd meg. Ha nyûgös, próbáld meg másképpen megnyugtatni. Lehet, hogy melege van ebben a nagy hõségben - ez most nagyon sok babát megvisel, sokkal nyûgösebbek, mint általában. Lehet, hogy egyszerûen csak álmos és szegény nem tud még mást, ami megnyugtatná, csak a szopi van neki, ezért tûnhet úgy, hogy mindig enni kér, pedig nem éhes, csak szeretne aludni vagy megnyugodni. Hátha sikerül találni valami más módot a megnyugtatására.

Nem lehet, hogy fáj a hasa, mert túleszi magát? Ez elég gyakori probléma. Nyöszörög, mert valami baja van - melege van vagy fáradt és nem tud elaludni - ilyenkor többnyire megszoptatjuk a babát, mert azt hisszük, hogy éhes és ettõl természetesen egy kicsit megnyugszik, de rövid idõ múlva felébred, , akkor újra megetetjük és a végén tényleg megfájdul a hasa. Próbáld meg és 1-1, 5 órán belül ne etesd meg. Ha nyûgös, próbáld meg másképpen megnyugtatni. Lehet, hogy melege van ebben a nagy hõségben - ez most nagyon sok babát megvisel, sokkal nyûgösebbek, mint általában. Lehet, hogy egyszerûen csak álmos és szegény nem tud még mást, ami megnyugtatná, csak a szopi van neki, ezért tûnhet úgy, hogy mindig enni kér, pedig nem éhes, csak szeretne aludni vagy megnyugodni. Hátha sikerül találni valami más módot a megnyugtatására.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elõször én is erre gondoltam, de 10 körül (mikor már többször szopott valamennyit) egyszer csak elalszik és 3 órát fel sem ébred. Mindha ekkora lakna jól... A tejem pedig jó és van elég, ez csupán a reggeli órákra jellemzõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!