Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Voltam ma ultrahangon (2 db)

10 hetes kismama vagyok. Voltam ma ultrahangon és ott azt mondta a doki, hogy az ülőmagassága 30 mm. Ez megfelelő?

ilyenkor már megvan a köldök zsinor is igaz? szombat óta egy kicsit fáj lent a hasam! ez mit?l lehet? az orvosom azt mondta hogy mindent rendben talál szépen növekszik! minden rendben lehet igaz????

Legjobb válasz: A hasad azért fájhat mert növekszik a méhed az uóteljesen normális.

A hasad azért fájhat mert növekszik a méhed az uóteljesen normális.
Szia! Ne aggódj az orvosod nem fog becsapni. Biztos hogy minden rendben van. A mérete tökéletes. A hasfájás nálam is jelenkezik de ez csak azért van mert nõ a baba a méheddel együtt. Sok szerencsét! Egy 13 hetes kismama.
Szia!!Az én babám 31mm volt a 10 hetes UH-n.Szerintem minden oké!A hasam nekem is fáj!Ne idegeskedj!Minden rendben van! Egy 15 hetes kismama
Szia. a következõ oldalon követheted hétrõl hétre a magzatod fejlõdését. http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl Sok sikert! 9 hetes kismama
A hasad azért fáj, mert alakul, fejlõdik a baba. Nekem 12 hetes UH-n már 61mm volt az ülõmagasság. Most alakulnak a szervei. Az alhasi fájdalom (persze nem nagy) normális, mert növekszik a csemetéd illetve csinálja magának a helyet a pocakban.

10 hetes terhes vagyok tegnapelőtt voltam ultrahangon és a petezsákom 25mm -szer10mm-es amiben nem volt embrio a tesztem ma pozitív volt el vagyok kesered van még remény?

Legjobb válasz: a hcg lassan ürül a szervezetbõl..doki mit mondott? szurkolok neked,h minden rendbe legyen,csak a doki nézte el,remélem

a hcg lassan ürül a szervezetbõl..doki mit mondott? szurkolok neked, h minden rendbe legyen, csak a doki nézte el, remélem
Szia! Meg vagyok lepve, hogy a dokid erre nem mondott semmit. 10 hetes terhesen már látni kellett volna szívhangot. Nekem 9 hetesen és 2 naposan befejezték a terhességet szintén üres petezsák miatt. Nekem 24x8 mm nagyságú volt. A teszted még mûtét után 1-2 héttel is lehet pozitív a hcg miatt. Sõt minden tüneted meg is lesz addig, amíg szépen lassan ki nem ürül a szervezetedbõl. Ne keseredj el, mûtét után 3-4 hónap múlva lehet újra próbálkozni, és akkor már minden rendben lesz. Bízni kell benne. Én azt javasolom, hogy menj el másik dokihoz!
Hát, sajnos 10 hetesen már kellene látnia a kicsit, ha ott lenne. Nekem 8 hetesen és 6 naposan már 21 mm volt a kicsi, és nagyon jól lehetett látni. Nagyon sajnálom, de nem fejlõdött tovább a petesejt. :( A HCG pedig lassan, de csökkenni fog a szervezetedben. 23 hetes kismama
Nekem 6hetesen látták a bébit és a szívhangot is. Aztán két hét múlva már csak az üres petezsákot. Én is egybõl csináltam tesztet, és pozitív lett úgyhogy még reménykedtem, de megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy a hcg kb 1, 5-2hét alatt ürül ki a szervezetbõl. Rá 3napra már ömlött belõlem a vér. Remélem te nem így jársz, és csak félrenézett vmit, de tényleg furcsa, hogy nem mondott semmit. Engem egybõl beutaltak az ÁEK-ba genetikai UH-ra.
Szia! Nekem 7 hetesen már volt szívhang 11 hetesen pedig már nem:-( Holnap megyek mûtétre sajnos elhalt a baba:-( Át tudom érezni mit érzel nekem is szörnyû de alig várom hogy leteljen a három hónap és ujra próbálkozzunk.Te is csak arra gondolj hogy mihamarabb rendbe jössz és utána mindennek szépnek és jónak kell lennie. Kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!