Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Már van egy (4 db)

10 hetes terhes vagyok. Már van egy lányok aki nyáron lesz 6 éves. 2 hete nem jár óvodába mert vírus fertőzése van. Veszélyes lehet a babámra?

Ma hallottam, hogy az oviban bárányhiml?s megbetegedések vannak.Én gyerekkoromban átestem rajta, de nem tudom, hogyha hétf?n engedem a lányomat az oviba és elkapná veszélyes lenne e a babára nézve?!Kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Ha már átestél rajta, nem árthat. Nem kaphatod el még egyszer, így a babára sem veszélyes. Boldog babavárást! 18 hetes kismami

Ha már átestél rajta, nem árthat. Nem kaphatod el még egyszer, így a babára sem veszélyes. Boldog babavárást! 18 hetes kismami
Így van, ha voltál bárányhimlõs, akkor védett vagy ellene, nincs mitõl tartanod. A kislányod miatt meg konzultálj a gyerekorvossal, már van védõoltás is ellene!!!! Boldog babavárást!
nekem 33 hetesen nézték
A II.rutinnál 25-27.hét, + a 36.héten
Szólj a dokidnak és akkor már a 12. heti vérvételen is megnézik (ha nem néznék, bár nálunk kötelezõen a 12. héten van ellenanyag vizsgálat), és utána rendszeresen.
Szia, nekem B rh negativ, a terhesség alatt 4x kell hogy ellenõrizzék, most leszek 36 hetes eddig már nem is tudom, hogy 3 vagy 4x is nézték. Boldog Babavárást!
nekem már a legelsõ vérvételnél(9 hetesen) nézték és a 24.heti vérvételnél is ellenõrizték.
Nekem 0 negatív a vércsoportom. Mindkét terhességem alatt elejétõl fogva nézték. Az elsõnél még külön kellett mennem ellenanyag szûrésre, ez három vérvételt jelentett. A másodiknál is ennyiszer nézték, csak már egy vérvételbõl megoldották(egyszerre 3-4 kémcsõvel vettek). Szerencsére egyiknél sem volt semmi baj. Minden jót neked!

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt, akkor már használtam, de terhesség alatt még nem merte

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt,akkor már használtam, de terhesség alatt még nem mertem. A hormonoktól akkor érzékeny lett a hüvelyem, ez még most is egy kicsit fennáll. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Milyen hámot javasoltok egy 10 hetes yorki kölyöknek? Van külön méret kölyöknek és felnőttnek vagy ami jó most, az később is jó lesz? Hosszabb utazásra el lehet már vinni autóval?

3 órás útra kéne majd mennem elmerjem vinni vagy bízzam rá az itthoniakra?

Legjobb válasz: ami az utazást illeti elõször vidd csak kis utakra, és mindig fokozatosan hosszabisd. fel kell rá készülni, hogy párszor meg kellesz állnotok, hogy elvégezze dolgát és hogy a hasikája regenerálódjon, és fontos, hogy elõtt két órával nem szabad neki enni adni. a hámok között is van sokfajta, a legtöbb állitható, és szerintem nem valami sokat fog nõni.

ami az utazást illeti elõször vidd csak kis utakra, és mindig fokozatosan hosszabisd. fel kell rá készülni, hogy párszor meg kellesz állnotok, hogy elvégezze dolgát és hogy a hasikája regenerálódjon, és fontos, hogy elõtt két órával nem szabad neki enni adni. a hámok között is van sokfajta, a legtöbb állitható, és szerintem nem valami sokat fog nõni.
10hetes kiskutyára bármilyen is ne adj hámot! elkophat a könyöke és hajlatai, majd az porckorong kopáshoz vezet! utána több lesz vele a bajod, 10 honapos koráig ne adj rá hámot csak nyakörvet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!