Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Már van (29 db)

10 hetes terhes vagyok, van otthoni ultrahangos készülékem, a szívhangot már lehet hallani 10 hetesen, vagy még csak a doki látja?

Legjobb válasz: én is akartam venni, szívhangot hallgató készüléket,brendonba láttam 10.000ft, de rájöttem a szívbaj jönne rám,ha nem találnám meg a babaszív hangját...meg szinte mindig azt hallgatnám,amikor eszem,h ver a szíve, amikor fekszem stb....

én is akartam venni, szívhangot hallgató készüléket, brendonba láttam 10.000ft, de rájöttem a szívbaj jönne rám, ha nem találnám meg a babaszív hangját...meg szinte mindig azt hallgatnám, amikor eszem, h ver a szíve, amikor fekszem stb....
Nekem a kórházban , és a védõnõ is azt mondta, hogy 20 hét után lehet hallgatni. Nekem 22 hét után hallgatta meg a védõnõ elõször. 10 hetesen szerintem még kicsi , és lehet erõtlen ahhoz, hogy halljad, de vidd el a védõnõhöz, megmutatja hogy kell használni.-)
A védõnõm 16 hetes koromban hallgatta elõször...

Ugye amíg vannak tüneteim (10 hetes vagyok) akkor minden rendben van odabent és nem halt el? Volt már vetélésem, most itthon vagyok. Utoljára 6 hetesen voltam dokinál, akkor volt szívműködés. Holnap megyek megint.

Persze úgy állok hozzá hogy minden rendben van és a picim egészséges...de néha azért félek egy kicsit, mert sok rosszat olvasni... De amíg van tünet azt jelenti hogy minden oké ugye?

Legjobb válasz: Ne foglalkozz a rémisztgetõkkel, ne olvass ilyeneket. Biztosan jól van a babád. Nekem sosem voltak "tüneteim" mégis 4 terhességbõl 4 egészséges babám született.

Ne foglalkozz a rémisztgetõkkel, ne olvass ilyeneket. Biztosan jól van a babád. Nekem sosem voltak "tüneteim" mégis 4 terhességbõl 4 egészséges babám született.
Tudom, nagyon nehéz, én is túl vagyok egy vetélésen, de ne gondolj mindig a legrosszabbra, mert az idegességet, stresszt okoz, ami a méhedre nincs jó hatással. Gondolj arra, hogy nem lehet baj és bíztasd a kicsidet. Lehet, hülyeségnek hangzik, de a pozitív gondolkodás nem árthat. A tünetek a baba elhalása után még jelentkezhetnek egy-két hétig, de ilyen terhességi korban, mint amiben vagy, hamarosan már elmúlnak a rosszullétes idõszakok. Holnap már megnyugtat a doki és lassanként meg is nyugodhatsz, hiszen a 10-12. hét után már lényegesen kisebb az esély a vetélésre. Sok boldogságot!
Nekem a tünetem annyi volt hogy gyakran jártam pisilni meg néha mensi szerû fájdalmaim voltak. Azért én is aggódtam kicsit mert elõtte 3 hónappal volt vetélésem De ne aggódj biztos minden rendbe lesz :) 36 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Remélem én is hogy minden rendben lesz. Már nagyon várom a holnapot!
Szia! Mit mondtak, minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi hogy érdeklõdsz, igen, ott ficánkolt a monitoron, 40 mm-es, így a jövöhét második felében már mehetek a 12.heti genetikai uh-ra. :) Minden rendben volt! Nagyon jó volt látni, nagyon boldog vagyok! :)

10 hetes terhes vagyok. Már van egy lányok aki nyáron lesz 6 éves. 2 hete nem jár óvodába mert vírus fertőzése van. Veszélyes lehet a babámra?

Ma hallottam, hogy az oviban bárányhiml?s megbetegedések vannak.Én gyerekkoromban átestem rajta, de nem tudom, hogyha hétf?n engedem a lányomat az oviba és elkapná veszélyes lenne e a babára nézve?!Kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Ha már átestél rajta, nem árthat. Nem kaphatod el még egyszer, így a babára sem veszélyes. Boldog babavárást! 18 hetes kismami

Ha már átestél rajta, nem árthat. Nem kaphatod el még egyszer, így a babára sem veszélyes. Boldog babavárást! 18 hetes kismami
Így van, ha voltál bárányhimlõs, akkor védett vagy ellene, nincs mitõl tartanod. A kislányod miatt meg konzultálj a gyerekorvossal, már van védõoltás is ellene!!!! Boldog babavárást!

10 hetes vagyok.163/53 kg voltam a terhesség előtt és most 54 és fél. Nekem rendesen van már pocim. Azért mert vékony az alkatom?

Legjobb válasz: Ilyen kora terhesen lehet puffadtabb az ember hasa, ez normális. Ilyenkor még nem a baba látszik, hisz még csak 3 cm-es és a méhed is a kismedencében helyezkedik el, a szeméremcsont mögött. Ez puffadás miatt van. Boldog babavárást! 35 hetes pocis

Ilyen kora terhesen lehet puffadtabb az ember hasa, ez normális. Ilyenkor még nem a baba látszik, hisz még csak 3 cm-es és a méhed is a kismedencében helyezkedik el, a szeméremcsont mögött. Ez puffadás miatt van. Boldog babavárást! 35 hetes pocis
Kedves Kérdezõ! Én ápr. 1-én születtem és semmi problémát nem jelent az életemben!
Én az elsõ 2, 5 hónapban egy dekát sem híztam, de hasam az volt pedig elõtte semmi pocim nem volt! Sõt anélkül cseréltem a nadrágokat, hogy 1 kilót is híztam volna, egyszerüen nem jött rám semmi!
Én is vékony vagyok, de nekem csak a 14. héttõl kezdett picit látszani, aki nem ismert elõtte még most sem tûnik fel neki, hogy babát várok. Ez hajlam kérdése, de majdnem minden normálisnak mondható :) 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Bocsánat 168/53 kg!
szia, én9 hetes vagyok és rajtam is látszik már de csak ott a méhem környékén a hasam.kilóra ugyan annyi vagyok 156, 48 neked van tüneted?mert nekem az sincs...mikorra vagy kiírva?boldog baba várást
A kérdező hozzászólása: Szia. A hányást és az émelygést úgy látszik megúsztam. Esténként leragad a szemem és sokat járok pisilni. 2010. március 30.-ra vagyok kiírva. (Csak ne április 1.-én szülessen! :) Neked is boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Különösebben nem csinálok nagy ügyet belõle ha április 1.-én születik. Majd õ eldönti mikor akar a világra jönni, ha április 1.-én, hát akkor. :)
Szerintem ez alkat kérdése. Én világ életemben sportoltam, izmos láb, kockás has, stb. Ennek ellenére nekem már a 14. héten látszódott!

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt, akkor már használtam, de terhesség alatt még nem merte

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt,akkor már használtam, de terhesség alatt még nem mertem. A hormonoktól akkor érzékeny lett a hüvelyem, ez még most is egy kicsit fennáll. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Milyen hámot javasoltok egy 10 hetes yorki kölyöknek? Van külön méret kölyöknek és felnőttnek vagy ami jó most, az később is jó lesz? Hosszabb utazásra el lehet már vinni autóval?

3 órás útra kéne majd mennem elmerjem vinni vagy bízzam rá az itthoniakra?

Legjobb válasz: ami az utazást illeti elõször vidd csak kis utakra, és mindig fokozatosan hosszabisd. fel kell rá készülni, hogy párszor meg kellesz állnotok, hogy elvégezze dolgát és hogy a hasikája regenerálódjon, és fontos, hogy elõtt két órával nem szabad neki enni adni. a hámok között is van sokfajta, a legtöbb állitható, és szerintem nem valami sokat fog nõni.

ami az utazást illeti elõször vidd csak kis utakra, és mindig fokozatosan hosszabisd. fel kell rá készülni, hogy párszor meg kellesz állnotok, hogy elvégezze dolgát és hogy a hasikája regenerálódjon, és fontos, hogy elõtt két órával nem szabad neki enni adni. a hámok között is van sokfajta, a legtöbb állitható, és szerintem nem valami sokat fog nõni.
10hetes kiskutyára bármilyen is ne adj hámot! elkophat a könyöke és hajlatai, majd az porckorong kopáshoz vezet! utána több lesz vele a bajod, 10 honapos koráig ne adj rá hámot csak nyakörvet

Minimális barna folyásom van már a 6-ik héttől. Most 10 hetes vagyok. A doki írt gyógyit, szedem is, de nem múlik. A doki azt mondta, nincs baj, hiszek neki, de normális ez?

Legjobb válasz: Nekem is volt barna pecsételésem a 6-dik héten, fenyegetõ vetélés jele a barnázás. Én 2x1 Duphastont, majd az orvos 4 nap múlva 3x1 Duphastont írt, azt úgy szedtem és 1 hét alatt meg is szûnt a barnázás. Most a 25-dik hétben vagyok.

Nekem is volt barna pecsételésem a 6-dik héten, fenyegetõ vetélés jele a barnázás. Én 2x1 Duphastont, majd az orvos 4 nap múlva 3x1 Duphastont írt, azt úgy szedtem és 1 hét alatt meg is szûnt a barnázás. Most a 25-dik hétben vagyok.
Szia. En is ezzel kuzdottem ket hetig , es most mult el, nekem nem irt fel semmit az orvos csak szigoru fekvesre parancsolt, de nem mult el , es reggel mindig egy kicsit erosebb es tobb volt. Aztan rajottem a nyitjara, a hugyhojagom nyomot valamit, 3 oranket ha kellet ha nem kimentem wcre es ha egy picit is de pisiltem , az ejszakakon meg a ferjem keltet fe hogy menjek ki pisilni egy ejszaka 3 szor kicsit faraszto de bevalt telejen elmult azota. probalt ki\ udv egy 8 hetes kismama

10 hetesen már nem igazán van émelygés.7-8 hetesen erős volt. Ez természetes, vagy jelenthet bajt?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!

Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!
Nekem is ezelott eros volt az emelyges, most meg 10 hetes multam es alig van neha neha egy kis hanyingerem...boldog babavarast!
Én is így voltam. A 10. héttõl enyhültek a rosszullétek, és a 13 hét után teljesen el is múltak. Nincs semmi baj!
Nekem is elmúlt ezidõtájt, de egy hét múlva visszatért.Csak akkor könnyebb volt, mert nem émejegtem sokat, hanem hirtelenkijött minden, majd jól voltam.
Én ugyanígy volta, azóta is minden ok. 21 hetes kismama

Van olyan kismama aki 9-10 hetesen halványan de már érezte a babáját, vagy ugy gondolta hogy tuti azt érzi? Persze nem első babára gondolok.

Legjobb válasz: Harmadik babámat most kezdtem érezni mintha az lenne.De amokir elmondta a férjemnek nem akarta elhinni és azóta is néha átfut az a bizsergetõ érzés amikor ülõk és simogatom a hasam.Az elsõ babomat 18 hetesen a másodikat 15-16 hetesem éreztem ugyanigy.Viszonyitásként itram persze mindenkinél más.

Harmadik babámat most kezdtem érezni mintha az lenne.De amokir elmondta a férjemnek nem akarta elhinni és azóta is néha átfut az a bizsergetõ érzés amikor ülõk és simogatom a hasam.Az elsõ babomat 18 hetesen a másodikat 15-16 hetesem éreztem ugyanigy.Viszonyitásként itram persze mindenkinél más.
Én 10 hetesen éreztem, elsõ baba. Mindenki dilisnek nézett, de én tudtam, hogy õ az :-)))) aztá erõsödött az a kis mocori odabenn, és 16 hetesen a férjem is érezte, ha a hasamra tette a kezét.
Szia!En 9 hetesen ereztem elöször es nem igazan akarta senki elhinni!:( De most mar tudom, hogy nem en vagyok az egyedüli, aki ilyen koran erzi!:)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Én az elsõ babámat 16.-ik héten éreztem, most a 10.-ik hétben vagyok és második napja egyszerûen ugyérzem hogy pici mozgások vannak odabent és semmi máshoz nem tudom hasonlitani. De egyszerûen elhinni sem mertem, pedig én ugy gondolom hogy aki nagyon ismeri a teste minden mozzanatát az igen is megérezheti. Gratula mindenkinek, és várom ha van még tapasztalat:-)
Szia!Én az elsõ babát kb., 16 hetesen, a másodikat 13 hetesen éreztem.Igaz, ennek már 17 éve.Most pedig a harmadik babót már a 12.héttõl érzem.Nekem is mondta azelött sokmindenki, fõleg az anyósom, hogy nem létezik, beképzelem.Szerintem meg, ha már tudod milyen amikor a babó mocorog, jobban odafigyelsz, tudod mire kell figyelni.Mindenkinek szép babavárást!
nekem 33 hetesen nézték
A II.rutinnál 25-27.hét, + a 36.héten
Szólj a dokidnak és akkor már a 12. heti vérvételen is megnézik (ha nem néznék, bár nálunk kötelezõen a 12. héten van ellenanyag vizsgálat), és utána rendszeresen.
Szia, nekem B rh negativ, a terhesség alatt 4x kell hogy ellenõrizzék, most leszek 36 hetes eddig már nem is tudom, hogy 3 vagy 4x is nézték. Boldog Babavárást!
nekem már a legelsõ vérvételnél(9 hetesen) nézték és a 24.heti vérvételnél is ellenõrizték.
Nekem 0 negatív a vércsoportom. Mindkét terhességem alatt elejétõl fogva nézték. Az elsõnél még külön kellett mennem ellenanyag szûrésre, ez három vérvételt jelentett. A másodiknál is ennyiszer nézték, csak már egy vérvételbõl megoldották(egyszerre 3-4 kémcsõvel vettek). Szerencsére egyiknél sem volt semmi baj. Minden jót neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!