Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Létezik, hogy már (3 db)

10 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy már akkora a baba, hogy kényelmetlen a nadrág?

Tudom, hogy létezik haspuffadás, de érzem, hogy a méhemet nyomja a naci.

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=10 Szia Itt megtudod nezni,h hetente mennyit no a babad. 9 hetes kismam

http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=10 Szia Itt megtudod nezni, h hetente mennyit no a babad. 9 hetes kismam
Létezhet, persze.-) Én is 10 hetesen vettem észre, hogy már szorít minden, és meg is vettem a terhesnacit. Te is vegyél olyan ruhát, ami nem szorít:-)
Szia!!!!kb énis 10 hettessen ugyan ezt éreztem, de ez még csak a méh megnagyobbodásától van.10 hetessen a magzat 20-25mm.Ez az a idõszak mikkor énis kismama nadrágot vettem fel, mert abban éreztem igazán jól magam.
Szia!Nekem is kényelmetlenek voltak már a nadrágjaim akkor!:) Ugyanezt éreztem!Oké, hogy még nem a baba, de a terhességtõl van, ez a lényeg!Én nem húztam fel a cipzárt, meg esetleg összekötöttem valamivel a gombot a gomlukkal!Erre persze tunikát húztam, ami szerencsére most nagy divat is!A kismamaruhák még várhatnak szerintem, fogjuk még unni õket, amikor már csak abba férünk bele!:)
Én a 20. hét környékén nem tudtam felvenni egy régi nacimat sem.Bár nekem voltak nem olyan vékony koromból nagyobb nacijaim, és azok bõven kiszolgáltak addig.Mostmár 23 hetesen sajna egyik sem jó rám:(

10 hetes kutyusom tanítom szobatisztaságra (már volt kutyám, tudom, hogy kell), de létezik-e olyan valami (szer, növény, stb), amivel, ha bedörzsölöm vagy kimosom benne a szőnyeget (rongyszőnyeg) nem lesz kedve rápisilni?

Legjobb válasz: Én csak ún. szalmiákszeszrõl hallottam. Büdös, szúrós szaga van, de elillan hamar, vagyis mi emberek nem érezzük, de a kutyik igen, így nem pisil oda újra. Gyógyszertárban lehetet kapni régen, nem tudom lehet-e még.

Én csak ún. szalmiákszeszrõl hallottam. Büdös, szúrós szaga van, de elillan hamar, vagyis mi emberek nem érezzük, de a kutyik igen, így nem pisil oda újra. Gyógyszertárban lehetet kapni régen, nem tudom lehet-e még.
Én csak szagtalanító spray-rõl tudok, de semmit nem ér!

Létezik, hogy 10 hetesen már látszik a pocakom, vagy pedig híztam?

Legjobb válasz: Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama

Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama
Nekem 4 hetesen már félreérthetetlenül látszott.
Lehet az oka egy kis puffadás.Amúgy ilyenkor kezd baba formája lenni a dolognak.Úgyhogy akár lehet is. A négy hetes válaszadónak üzenem, h akkor még csak egy néhány centiméteres petezsák van a hasában, és egy UH-n sem látszó pirinyó kis petesejt.Nah az tuti puffadás volt., vagy valami egyéb.(Ha jól emlékszem a hét hetes UHm képére, akkor a baba volt 8mm, és a petezsák ennek nagyjából 3-4*ese.)
Énelõszõr 6hetsen voltam akkor volt 5mmes, most 9 hetesen voltam utóljára és 20mmesek voltunk.én is 10hetes vagyok most és pont ma nézeggettem-nekem mondjuk volt pocim mindig is, hogy nem olyan az alakja-kigömbölyödött kicsit de ezt csak én vettem észre , mások még nem.Amúgy már én sem férek bele a gatyóimba úgyhogy ilyenkor már sztem elkezd rohamosan nõni , azért gondolj bele pár hét és már félreérthetetlen hasad lesz:) gratula a picihez


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!