Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Létezik, hogy (6 db)

10 hetes vagyok. Létezik, hogy egy icipicit elkezdett nőni a pocim?

Nem nagy és centiben se mérhet?, de "kemény" ott lent és ha behúzom már nem tudom behúzni. :) A formája is más. Ja,és 4-5 kilót fogytam is a 10 hét alatt.

Legjobb válasz: létezik, de az elején inkább fel vagy fújódva. De mások vagyunk, van akinek korán lesz pocija, én pl. a 7.-8. hónapig le tudtam volna tagadni :)

létezik, de az elején inkább fel vagy fújódva. De mások vagyunk, van akinek korán lesz pocija, én pl. a 7.-8. hónapig le tudtam volna tagadni :)
Persze hogy kezd nõni!Te látod csak hogy nagyobb, mások még biztosan nem vennék észre! Nem sok a 4-5 kg fogyás?Hányós vagy?
Én 65 kg-ról indultam, nem voltam hányós, de annyira hányingerem lett a kajaszagtól (meg sok mástól is), hogy alig bírtam enni. Lefogytam 61 kilóra. A pocim a 10. hét környékén kezdett el nekem is nõni. Hogy a felfújódástól e vagy mástól, nem volt érdekes, csak az, hogy más nem voltak kényelmesek a régi nadrágjaim. a kismamanacik meg még leestek rólam. Én vettem gumis derekú sztreccses farmert, azt hordtam kb. a 15. hétig, utána már olyan nagy volt a hasam, hogy csak kismamanadrág jött rám. Most 75 kilónál, 28. hétnél és 104- cm-es pocikörfogatnál tartok. (10. héten kb 91 cm volt, a fogyás után) Vannak olyan kismamák, akiknek gyorsabban, vannak olyanok, akiknek lassabban nõ a pocijuk, de ez semmit nem befolyásol a babával kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: NEm vagyok hányós, és a hányingert is leküzdöm. Enni nagyon nem bírok, szerintem innen ered a fogyás. 80 kg-ról kezdtem, tehát volt minek lemennie. :)
Létezhet, de tény és való, hogy amögött még nem konkrétan a baba van, hanem a terhesség okozta testi változások, tehát közvetve mindenképpen a baba "tehet róla". :-) A méhed már elkezdett növögetni, de kb 12 hetesen hagyja el a szeméremcsont vonalát. Viszont elkezdte feltolni a beleket, amik eddig ott voltak. Ilyenkor a puffadás is erõs, kinél milyen. Én például vékonyan estem teherbe mindkét babával, így minden apró változás hamar észrevehetõ volt. 8-10 hetesen a legszûkebb farmerem már nem volt kényelmes, mert fel voltam puffadva (reggel szinte alig, estére már volt egy pici pocim). De kb 12 hetesen megszûnt a puffadásom teljesen mindkétszer és a legnagyobb megdöbbenésemre visszahúzódott a pici pocim, ismét kényelmes volt a farmer kb a 16. hétig.

10 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy már akkora a baba, hogy kényelmetlen a nadrág?

Tudom, hogy létezik haspuffadás, de érzem, hogy a méhemet nyomja a naci.

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=10 Szia Itt megtudod nezni,h hetente mennyit no a babad. 9 hetes kismam

http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=10 Szia Itt megtudod nezni, h hetente mennyit no a babad. 9 hetes kismam
Létezhet, persze.-) Én is 10 hetesen vettem észre, hogy már szorít minden, és meg is vettem a terhesnacit. Te is vegyél olyan ruhát, ami nem szorít:-)
Szia!!!!kb énis 10 hettessen ugyan ezt éreztem, de ez még csak a méh megnagyobbodásától van.10 hetessen a magzat 20-25mm.Ez az a idõszak mikkor énis kismama nadrágot vettem fel, mert abban éreztem igazán jól magam.
Szia!Nekem is kényelmetlenek voltak már a nadrágjaim akkor!:) Ugyanezt éreztem!Oké, hogy még nem a baba, de a terhességtõl van, ez a lényeg!Én nem húztam fel a cipzárt, meg esetleg összekötöttem valamivel a gombot a gomlukkal!Erre persze tunikát húztam, ami szerencsére most nagy divat is!A kismamaruhák még várhatnak szerintem, fogjuk még unni õket, amikor már csak abba férünk bele!:)
Én a 20. hét környékén nem tudtam felvenni egy régi nacimat sem.Bár nekem voltak nem olyan vékony koromból nagyobb nacijaim, és azok bõven kiszolgáltak addig.Mostmár 23 hetesen sajna egyik sem jó rám:(

28 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy a babám csuklását érzem naponta akár 4X is? Eltart akár 5-10 percig. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Fejlõdik a kicsikéd, ilyenkor próbálgatja a légzést magzatvízbõl, azért csuklik:)

Teljesen normális. Fejlõdik a kicsikéd, ilyenkor próbálgatja a légzést magzatvízbõl, azért csuklik:)
Igen!!!! Az enyém is csinálja, csak gyakorolja a légzést, és kicsit beleslukkol a vízbe, semmi gond:) )))) 28hkm
Igen. Én is éreztem, sokszor csuklott. Szegénykém volt, hogy vagy fél óráig. Most már "kint" csuklik. :-) Teljesen normális.
Igen létezik :-) nálam is ez van, örülj neki, mert ez azt jelenti, hogy fejlettek a belsõ szervei, szóval teljesen normális :-) jó sokat kortyolnak a magzatvízbõl ebben az idõszakban, ez látszott a 4D-n is, nem rég voltunk és végig ivott meg szopómozdulatokat csinált, aztán az utolsó negyed órát végig csuklotta :-D 29h km
Ilyenkor már lehet érezni a csuklást. Én is 28 hetes vagyok, de az enyém nem csuklik, viszont annál többet mozog. Az elsõ babám se nagyon csuklott, talán kétszer az egész terhesség alatt.
27 hetes vagyok, és pont tegnap éreztem elõször a csuklását. Az az érdekes, hogy most is ütemesen ráng a pocim alja a csuklásától :-))))


Létezik, hogy 10 hetesen már látszik a pocakom, vagy pedig híztam?

Legjobb válasz: Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama

Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama
Nekem 4 hetesen már félreérthetetlenül látszott.
Lehet az oka egy kis puffadás.Amúgy ilyenkor kezd baba formája lenni a dolognak.Úgyhogy akár lehet is. A négy hetes válaszadónak üzenem, h akkor még csak egy néhány centiméteres petezsák van a hasában, és egy UH-n sem látszó pirinyó kis petesejt.Nah az tuti puffadás volt., vagy valami egyéb.(Ha jól emlékszem a hét hetes UHm képére, akkor a baba volt 8mm, és a petezsák ennek nagyjából 3-4*ese.)
Énelõszõr 6hetsen voltam akkor volt 5mmes, most 9 hetesen voltam utóljára és 20mmesek voltunk.én is 10hetes vagyok most és pont ma nézeggettem-nekem mondjuk volt pocim mindig is, hogy nem olyan az alakja-kigömbölyödött kicsit de ezt csak én vettem észre , mások még nem.Amúgy már én sem férek bele a gatyóimba úgyhogy ilyenkor már sztem elkezd rohamosan nõni , azért gondolj bele pár hét és már félreérthetetlen hasad lesz:) gratula a picihez

9-10 hetesen az uh-on létezik, hogy a két lábacska között volt egy kis "pötty"? Vagy ez ilyenkor még mindkét nemnél ilyen?

Legjobb válasz: harom eve nekem is ilyen volt az uha kepem. kisfiu lett voltna, de a 26 heten halva szultem. szoval nagyobb a valoszinusege igen hogy fiucska. 10 heteske ismet :)

harom eve nekem is ilyen volt az uha kepem. kisfiu lett voltna, de a 26 heten halva szultem. szoval nagyobb a valoszinusege igen hogy fiucska. 10 heteske ismet :)
mindekét nemnél ilyen. Még várni kell hogy külömség legyen.
A kérdező hozzászólása: köszi mert a párom egybõl kiszúrta, hogy láb, valami, láb :) ) de ott is azt mondták, hogy még nem lehet nyilatkozni, de nem indokolták így konkrétan meg arra is gondolok, hogy nem olyan gyakran frissül az uh kép, mint pl egy tv filmnél, és lehet, hogy mozgott, és így valamije odamozgott :D érted...
A kérdező hozzászólása: csak a párom vélte látni, a szonográfus azt mondta, még nagyon nem lehet nyilatkozni semmit meg a neten is olvasom, hogy van egy egyforma kis pötty, amibõl kialakul valamelyik neked az uhs mondta? hogy volt?

10 hetes kutyusom tanítom szobatisztaságra (már volt kutyám, tudom, hogy kell), de létezik-e olyan valami (szer, növény, stb), amivel, ha bedörzsölöm vagy kimosom benne a szőnyeget (rongyszőnyeg) nem lesz kedve rápisilni?

Legjobb válasz: Én csak ún. szalmiákszeszrõl hallottam. Büdös, szúrós szaga van, de elillan hamar, vagyis mi emberek nem érezzük, de a kutyik igen, így nem pisil oda újra. Gyógyszertárban lehetet kapni régen, nem tudom lehet-e még.

Én csak ún. szalmiákszeszrõl hallottam. Büdös, szúrós szaga van, de elillan hamar, vagyis mi emberek nem érezzük, de a kutyik igen, így nem pisil oda újra. Gyógyszertárban lehetet kapni régen, nem tudom lehet-e még.
Én csak szagtalanító spray-rõl tudok, de semmit nem ér!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!