Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Kb. két hete (2 db)

10 hetes terhes vagyok. Kb. két hete délutánonként okkersárgás folyásom van. Ez normális?

Hétköznap szokott lenni, sokszor akkor, amikor hazafelé tartok (egész nap ülök a munkahelyemen, csak a munkaid? végén állok fel). Nem tudom van-e ennek köze a barnázáshoz, inkább olyan, mintha a szokásos folyás lenne sokkal s?r?bb, nagyon félek a vetélést?l, de ha nem muszáj, nem szeretnék itthon maradni (a munkahelyen nem díjaznák, és szükségünk van a pénzre is.

Legjobb válasz: A fehér és szagtalan, tünetmentes folyás normális, ha ettõl eltérõ nem az. Ha akár szaga van, akár sárgás, barnás szine, vagy ha viszket, orvoshz kell menni, mert kezelni kell, fertõzésre utal. A vetéléstõl nem kell félned, csak fertõzés, de azt kezeltesd ki mindneképp!

A fehér és szagtalan, tünetmentes folyás normális, ha ettõl eltérõ nem az. Ha akár szaga van, akár sárgás, barnás szine, vagy ha viszket, orvoshz kell menni, mert kezelni kell, fertõzésre utal. A vetéléstõl nem kell félned, csak fertõzés, de azt kezeltesd ki mindneképp!
Pedig mindenképp meg kell említened a dokinak, nem lesz semmi baj, de ne hagyd annyiban.A pénz fontos dolog, de gondolom nem véletlen szeretnétek babát, most õ a legfontosabb.Én a 4. héttõl itthon vagyok, vesz. terhesen, kezdeti vérezgetés miatt, a pénz nekem is jó lenne, de nem mindenáron.És nem is biztos hogy itthon kell maradnod, de menj orvoshoz.
4D uh-ra a 24-26. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.
Nekem hasi uh-t csináltak a 13. héten. Ha jól tudom hivatalosan a 18. hetit hívják "genetikainak".
Szia! Ez nem genetikai vizsgálat, majd 12. héten né zik a tarkóredõt.Nekem hüvelyi volt, legtöbb helyen a 12. hétig az van, nem tudom nálatok mi várható.Ha hüvelyi, nem kell félni, nem fájdalmas, csak kicsit hideg:-)Egy hosszabb rúdszerû tárgyat képzelj el.Kicsit forgatja.miközben nézi, de nem fájdalmas tényleg. Gratula a babához!
Bocsi látom két hetet írtál, nem most mész, bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
12 hetes terhesen a tarkóredõt mérik meg, aminek az eltérése genetikai rendellenességre utalhat. Ezt hüvelyi UH-val nézik, a pontosság miatt, miután ilyenkor még pici a baba. 18-20 hetes terhesen lesz komplex genetikai UH, de az már hasi.
A kérdező hozzászólása: Lényegében akkor a fél terhességem végig izgulhatom, hogy minden rendben van-e? A 4D UH-t mikor érdemes már kérni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!