Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Kb. két (3 db)

10 hetes terhes vagyok. Kb. két hete délutánonként okkersárgás folyásom van. Ez normális?

Hétköznap szokott lenni, sokszor akkor, amikor hazafelé tartok (egész nap ülök a munkahelyemen, csak a munkaid? végén állok fel). Nem tudom van-e ennek köze a barnázáshoz, inkább olyan, mintha a szokásos folyás lenne sokkal s?r?bb, nagyon félek a vetélést?l, de ha nem muszáj, nem szeretnék itthon maradni (a munkahelyen nem díjaznák, és szükségünk van a pénzre is.

Legjobb válasz: A fehér és szagtalan, tünetmentes folyás normális, ha ettõl eltérõ nem az. Ha akár szaga van, akár sárgás, barnás szine, vagy ha viszket, orvoshz kell menni, mert kezelni kell, fertõzésre utal. A vetéléstõl nem kell félned, csak fertõzés, de azt kezeltesd ki mindneképp!

A fehér és szagtalan, tünetmentes folyás normális, ha ettõl eltérõ nem az. Ha akár szaga van, akár sárgás, barnás szine, vagy ha viszket, orvoshz kell menni, mert kezelni kell, fertõzésre utal. A vetéléstõl nem kell félned, csak fertõzés, de azt kezeltesd ki mindneképp!
Pedig mindenképp meg kell említened a dokinak, nem lesz semmi baj, de ne hagyd annyiban.A pénz fontos dolog, de gondolom nem véletlen szeretnétek babát, most õ a legfontosabb.Én a 4. héttõl itthon vagyok, vesz. terhesen, kezdeti vérezgetés miatt, a pénz nekem is jó lenne, de nem mindenáron.És nem is biztos hogy itthon kell maradnod, de menj orvoshoz.

10 hetes terhes vagyok, kb két napja kezdett el fájni a derekam, eddig szinte semmi bajom nem volt. Normális, hogy már ilyen hamar elkezdődik a derékfájás?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a terhességtõl független a derékfájás? Nem erõltetted meg magad vmivel?

Nem lehet, hogy a terhességtõl független a derékfájás? Nem erõltetted meg magad vmivel?
Én a 7-ik hétben vagyok most és nálam azonnal kezdõdött, ahogy kiderült a terhesség, kicsit a menzesz elõtti derékfájáshoz hasonló. Mostanra nagyon ritkán érzem, de még elõfordul. Mindenki más, szerintem természetes, ha nem fáztál fel mondjuk.
Meglazulnak a hormonok hatására az ínszalagok, kezd alakulni a tested, még ha minimálisan is. Nekem pl terhesség elején többet fájt a derekam, mint a végére, pedig az alap 43 kilómhoz 23-at híztam :)
Nekem is kb. akkor kezdett el fájni, 3 hétig szenvedtem vele, aztán elmúlt... :) Most 21 hetes vagyok, azóta semmi (derék ügyben).
A kérdező hozzászólása: Egyébként ha fekszem akkor nem fáj, valószínûleg pihentetni kellene de a munkahelyen nem feküdhetek sajnos. Köszi a válaszokat.
4D uh-ra a 24-26. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.
Nekem hasi uh-t csináltak a 13. héten. Ha jól tudom hivatalosan a 18. hetit hívják "genetikainak".
Szia! Ez nem genetikai vizsgálat, majd 12. héten né zik a tarkóredõt.Nekem hüvelyi volt, legtöbb helyen a 12. hétig az van, nem tudom nálatok mi várható.Ha hüvelyi, nem kell félni, nem fájdalmas, csak kicsit hideg:-)Egy hosszabb rúdszerû tárgyat képzelj el.Kicsit forgatja.miközben nézi, de nem fájdalmas tényleg. Gratula a babához!
Bocsi látom két hetet írtál, nem most mész, bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
12 hetes terhesen a tarkóredõt mérik meg, aminek az eltérése genetikai rendellenességre utalhat. Ezt hüvelyi UH-val nézik, a pontosság miatt, miután ilyenkor még pici a baba. 18-20 hetes terhesen lesz komplex genetikai UH, de az már hasi.
A kérdező hozzászólása: Lényegében akkor a fél terhességem végig izgulhatom, hogy minden rendben van-e? A 4D UH-t mikor érdemes már kérni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!