Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. Kb (48 db)

SOS! Mit tegyek? Mit érezzek? Ma voltam dokinal 9-10 hetes vagyok kb. de ma nem látott szivhangot.

multkor 6 hetesen láttuk ma em és erre azt mondta hogy lehet hogy a gép nem olyan érzékeny.és holnap megnézzi egy másikkal.volt már vki ilyen cip?ben?egyébként 23 mm a koranak megfelel?k a méretei.nem értem,és terhességi tüneteim is ugyanugy vannak.mit tegyek mire gondoljak?

Legjobb válasz: Eloszor is nyugodj meg, mert az nem tesz jot. A koranak megfelelo a merete, ez jo jel. Mindjart itt a holnap. Addig pihenj es csak pozitiv gondolkodas!!!

Eloszor is nyugodj meg, mert az nem tesz jot. A koranak megfelelo a merete, ez jo jel. Mindjart itt a holnap. Addig pihenj es csak pozitiv gondolkodas!!!
Próbálj megnyugodni.Tudom ez nehéz, de gondolnod kel a fiadra. Reméljük, hogy tényleg a géppel volt baj. Ìrj, hogy mi lett. Szorítok.
a mérete alapján nõtt, ez mindenképp biztató jel. nekem 9 hetesen nem volt szívhang, elmentem másnap egy másik dokihoz és ott meg volt (jobb géppel dolgozott). 13 hós azóta a lányom :)
Mi volt a dokinál?Ugye minden oké?
Sajnálom. Tesóm így járt 2 hónapja. Neki is voltak terhességi tünetei, de nem osztódott megfelelõen... Csak a petezsák volt, szívhang nem. Bent maradt a kórházban és még aznap megcsinálta neki a kismûtétet. Már 7 hetesen szívhangnak lennie kéne. Ha nincs terhesség fel a fejjel, légy erõs. 4 hónap múlva megint próbálkozhattok. 34km
A kérdező hozzászólása: pozitiv a gondolkodas de szegeny kisfiam aki 1 éves mult annyira nincs hozza most türelmem hogy azt elmondani se tudom:S
A kérdező hozzászólása: sajnos nem volt szivhang igy tegnap megcsinaltak a mutétet:(
Nagyon sajnálom!!! Sok erõt és kitartást neked az elkövetkezendõ idõszakra!

Ma közölte velem az orvos hogy elhalt a babám, 10 hetes vagyok és azt mondta kb 8-ik hét körül elhalhatott és jövőhéten menjek be műtétre. Ez normális dolog hogy ilyen sokára rendel be?

Vagy csak én gondolom hogy azonnal bekellett volna hívjon? 7 hetesen voltam nála volt szívhang minden rendben volt,azóta is nagyon jól éreztem magam,ma mentem vissza és közölte hogy a baba nem él:-( Hogy lehet ezt elviselni?? És normális dolog amit mondott? Volt már valaki így?

Legjobb válasz: En februarban vesztettem el a babat,nalam egy picit mas volt a helyzet mert mar otthon elment,erosen vereztem,a korhazban mar csak kipucoltak ugymond,de volt egy holgy a szobaban velem aki akkor tudta meg hogy elhalt a baba es rogton bennmarasztaltak,csodalkozom hogy neked ezt mondta az orvos,o is tiz hetes volt,szerintem menj el masik dokihoz surgosen,nem akarlak megijeszteni,de tiz hetesen mar fertozesveszely lehet.

En februarban vesztettem el a babat, nalam egy picit mas volt a helyzet mert mar otthon elment, erosen vereztem, a korhazban mar csak kipucoltak ugymond, de volt egy holgy a szobaban velem aki akkor tudta meg hogy elhalt a baba es rogton bennmarasztaltak, csodalkozom hogy neked ezt mondta az orvos, o is tiz hetes volt, szerintem menj el masik dokihoz surgosen, nem akarlak megijeszteni, de tiz hetesen mar fertozesveszely lehet.
Azonnal keress egy másik orvost.Nekem idén márciusban kellett megszülni 5 hónapos terhességet, utánna rögtön altatás-kaparás és rá kb.1 hétre jött ki két db méhlepény belõlem.Azt mondták, hogy hatalmas szerencsém volt, hogy magától távozott, mert simán össze eshettem volna és meghalok úgy, hogy nem is gondolják, hogy vérmérgezés!!!
Szia! Hát szerintem ez nem normális dolog, hogy ennyi ideig ne csináljon semmit ha a magzat elhalt. Én azt tanácsolom, hogy nézesd meg magad egy másik dokival. És nagyon sajnálom a bébit :-( tymy
én januárban jártam igy 10hetes voltam nekem azt mondta azonal megcsinálja a mütétet de én másnap reggel mentem be mivel semmi nem volt nálam
Annyira sajnálom ami veled történt!!!sajnos át tudom érezni azt amit te érzel most.velem júniusban történt hogy elhalt a terhességem, igaz még csak 6 hetes volt.mondjuk én be véreztem, magyarázatot sajnos nem tudtak adni az orvosok hogy miért történt meg ez a tragédia!engem már másnap megmûtöttek.szerintem is sokára küldött korházba!nehezen, de el lehet viselni!kitartást és fel a fejjel!:(((
Szerintem nem normalis, hogy csak a jovo heten csinaljak a mutetet. Gondolom a doki arra var, hogy hatha addig megindul nalad a veteles, ami utan ugyszinten vegeznek egy egezsegugyi "tisztitast". Nagyon sajnalom ami veled tortent, sok erot kivanok neked.
Nagyon sajnálom a történteket. Amúgy általános dolog, hogy a mûtéteket 1-2 héten belül végzik el.
Teljesen átérzem a helyzeted. Én is így jártam, 10 hetesen. Én csütörtökön tudtam meg és következõ héten hétfõn mentem be a kórházba, kedden volt a mûtét. Gondolom azért vár addig mert nem véreztél, bár nem értem hogy így miért ér rá a dolog. Fel a fejjel, most nagyon rossz, de ettõl már csak jobb lehet!! Minden nappal enyhülni fog a fájdalom.
szia!nagyon sajnálom, én is jártam igy csak nekem a harmincnyolcadik héten halt el a baba mint utobb kiderült nekem sem kellet volna egy hétig várni arra hogy megszüljem mert a baba miatt vérmérgezést kaphatam volna igaz akkor nem tudtam rendesen gondolkozni sem , mivel nekem meg kellet szülnöm a kicsit.Azt tanácsolom hogy mindenképp mennyél el másik orvossal is beszéljél, szerintem nem szabadna ennyit várni fõleg ha nem vérzel hanem a magzat benned van még.kitartás és hidd el a következõ baba szép lesz és nem lesz gond.
Nekem 3 hete volt spontán vetélésem, a 8.héten. Nagyon görcsölt a hasam, és barna vérzésem volt. Rettenetes volt átélni az egészet nekem is és a férjemnek is. A szörnyû az, hogy nem tudják, hogy mitõl lehetett. Elõzõ napon voltunk ultrahangon, dobogott a szíve, minden rendben volt vele. Én alig véreztem, kaptam Ergam cseppeket és a dokim 4 nap múlva megnézett ultrahanggal, tökéletesen kiürült a méhem, nem kellett kaparást csinálni. Szerintem az egy hét még belefér, de vigyázni kell, mert begyulladhat a méh a szövetdaraboktól. Hidd el teljesen átérzem a fájdalmadat, szörnyen nehéz ezt feldolgozni, és próbálkozni csak 3 hónap múlva lehet újra... Fel a fejjel, lesz még neked egézsséges babád!!!
Szerintem pedig nem probléma, ha nem azonnal csinálják meg a mûtétet. Nekem is volt ilyen sajnos, azt mondta a dokim, hogy két választás van ilyenkor: mûtét, vagy megvárni, amíg magától eltávozik, merthogy egyszer el fog, az biztos. Õ a mûtétet javasolta. Következõ terhességemmel másik dokihoz mentem, mondtam neki, minden héten szeretnék uh-ra jönni, hogy tudjam biztosan, hogy él. Erre azt válaszolta, higgyem el, felesleges, és különben sem probléma, ha késõbb derül ki az elhalás. Egyébként is ha belegondolsz, általában 7-8 hetesen végeznek egy 0. uh-t, utána sokan csak a 12. héten mennek megint. Ez alatt pedig sok minden megtörténhet.
szia nekem az elmúlt 9 hónapban már két ilkyen mûtétem volt de én nem birtam kivárni azt az egy hetet amit a doki mondott hogy majd akokr megmûttenek mi pápa mellett lakunk és a doki 10 nap múlva rendelt vissza mûtétre erre mi fogtuk magunkat és átmentünk gyõrbe ugyanis ott szültem a két lányomat és a doki azt mondta akkor hogy másnap megmûtt menjek be és délután 3-kor már otthon is voltam, ha megvártam volna azat az egy hetet akkorbiztos hogy beleõrülök, mert abban a hitben hagyott a doki vagyis én azt gondoltam azért vár egy hetet még mert hátha valami csoda történik de aztán nem nagoyn sajnálom ami veld történt és teljesen együtt tudok veled érezni, nagyon enhéz idõszak következik a férjedre nagy szükséged lesz most, beszéljétek meg és ne fojtsd el a z érzéseidet mert az nagoysn rosszul tud elsûlni az elsûlni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Rettenetes most az biztos! Holnap reggel megkérdezek egy másik orvost én is kiváncsi vagyok a véleményére. Mindenkinek hasonló jókat kivánok mint ti nekem! Mégegyszer köszönöm!
A másik orvos is végezzen ultrahangot, én megcsináltatnám, hallottam már olyanról is, hogy valakinek tévesen mondták ezt, nincs rá sok esély, de biztos, ami biztos. Nagyon sajnálom, ami történt!!

Lehet, hogy marhaság, de tényleg a front miatt mozog kevesebbet a babám? Még csak 16 hetes vagyok, kb.10 napja érzem, és tegnap szinte egyáltalán nem éreztem, meg még ma sem. Ugye nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.

Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.
Ilyenkor már én is éreztem (második terhesség). 31 hetes vagyok, és napok óta csak esténként érzem mozogni, vagy napközben csak ha lepihenek egy kicsit. Tuti front, nyugodj meg. Bár az tényleg igaz, hogy nem kötelezõ még minden nap érezned! Majd eljön az idõ, amikor azt kívánod, hogy egy kicsit álljon le. De hát úgyis tudod már, hogy milyen! :D
Dehogy kell. Egyrészt ennyi idõsen nem baj, ha nem mindennapos a mozgásérzet, mert még nem olyan nagy a baba, hogy minden mozzanatát érezd. Egyébként a frontok is befolyásolják. Nyugi, minden rendben.
Én is éreztem már 16 hetesen:) most 26 hetes vagyok és pár napja csak este érzem.Lehet tényleg a front.
Õszintén, szerintem 10 napja nem nagyon érezheted a 16 hetes babádat. Egyébként igen, az enyém tegnap meg ma teljesen be van gerjedve, szereti a hidegfrontot, tiszta buli van, azelõtt viszont alig-alig mozdult egész nap.
Végülis velem van a baj, hogy már a beágyazódáskor nem éreztem. Bocsánat!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Miért nem érezhetem?
A kérdező hozzászólása: ??? Látom, a front Rád is hatással van. Elnézést, hogy ennyi idõsen érzem a második gyerekem. Kellemes napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ babám 20 hetesen kezdtem érezni és õ szinte aludni is alig hagyott, máig egy sajtkukac. Ezért furi, hogy nem érzem mindig :)

A 4d uh kb mennyibe kerül és mikor érdemes el menni 10 hetes vagyok?

Legjobb válasz: Helyenként változó, kb 12-15000 Ft. A 22-25. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik. De persze, ha akarsz elõbb is mehetsz, ez inkább attól függ mennyi pénzt tudsz rászánni.

Helyenként változó, kb 12-15000 Ft. A 22-25. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik. De persze, ha akarsz elõbb is mehetsz, ez inkább attól függ mennyi pénzt tudsz rászánni.
Én azt tervezem, hogy a 18.-19. héten megyek, mert nem mozizni szeretnék, hanem így biztosabbra látható, ha van valamilyen fejlõdési rendellenesség.Persze azért az is érdekel, hogy milyen kis aranyos:) 17 hetes kismama
Szia, Nekem a 12. heti kötelezõ nyaki redõ ultrahagon átváltott a dr.Nõ 4D-re és láttam a kis csöpp babánknak a kisbesüllyedését...stb..kaptam képet 900 Ft-ért.Érdemes lenne megérdeklõdnök, hogy ahová te mész kötelezõre ott 4d-vel nézik-e a dolgokat.Ha igen akkor várd meg a videóval a 18-19-et.Elég drága és ezt az idõt ajánlják, na meg a 32.hetet.Én csütörtökön megyek újra genetikaira ott megint 4d-vel nézik már látni fogom a különbséget, hogy emnnyire éri meg a 12.be megnézetni...
Szia.Kb 11-15 ezer között van az ára.Én a 20-25.hétre tervezem, mert akkor már nem olyan pici a baba.Boldog babavárást!!!!!!
mi a 18.héten voltunk. Nagyon szépen látszott a baba. Az egyik barátnõmék voltak 30 hetesen és nem sikerült nekik. Nem mutatta meg magát, meg akkor már olyan nagyok, hogy mindig csak egy kis részletet lehet nézni. 18. héten még egyben látszott. Nagyon produkálta magát a mi kisfiunk, integetett, szopta az ujját, keresztbetette a lábát, takarta a szemét. Szerintem megérte. Nekünk õ mondta meg a nemét és 40 percet vett fel, rávette még a szívhangot is. 12.000 ft.-ba került. Üdv és minden jót: 30 hetes kismama
én 27 hetesen voltam, 9 ezerbe került.jól látszott a kis pofija:)

10 hetes pincserem kb akkora mint egy 05. Literes Coca Cola Műanyag Üveg fektetve! ő most törpe vagy mini Pincser?

Legjobb válasz: Olyan, hogy mini pincser nincs, csak törpepincser. Vagy a szaporítók már minipincsereket is "gyártanak"?

Olyan, hogy mini pincser nincs, csak törpepincser. Vagy a szaporítók már minipincsereket is "gyártanak"?
hát tényleg nem tudjuk, mert te tévedsz ...
A standard szerint a törpepincser súlya 4-6 kg. NINCS MINIPINCSER!
Nincs mini pincser, értsd már meg! A kedves szaporító nem mondta mekkora lesz a kutya? Még hogy nem szaporítótól vetted...
Ha te sem tudod a saját kutyád fajtáját, és a tenyésztõd sem mondta meg, akkor az bizony szaporítótól történõ felelõtlen vásárlás volt. Egyébként várd meg, amíg megnõ, mérd meg, és nézz bele egy szakkönyvbe, vagy kutass a neten a megfelelõ méretek után. Esetleg kérdezd meg a tisztelt tenyésztõt, hogy mégis mi az istent adott neked, ha akkor nem jutott eszedbe, amikor megvetted (ki fogad rá, hogy mini pincsert fog mondani?).
mit vársz egy 10 hetes kutyától, aki felnötten sem lesz nagyobb 6-7 kilonál? miaz hogy mini pincser? azt ki találta ki? a fajta neve törpe pincser ... ha "mini pincsernek" sozták rád akkor gratulálok, szaporitottol vettél kutyát ...
Hívják mini pinschernek is , külföldön. Én is szoktam így mondani.
Törpe!
Azta, vannak ilyen emberek is? Mért kell durvának lenni???? A mini pinschert az ugyanaz mint a törpe pincser! A pincser igen, nagyobb mint a törpe. Szemmel jól látható a különbség! A kérdezõnek sztem törpe pincsere van, mivel nekem van törpe pincserem is meg pincserem is. Jóval nagyobb volt a pincserem ilyen korban.
01.36 vagyok. Elfelejtettem írni még, hogy az 6-7 kg már biztos pincser, a törpe pincser 3 kg és 28 cm marmagasság kb.
12:01-es mirõl beszél. Gondolkozzon, ha 10 hetesen akkora mint egy félliteres üveg, akkor törpe pincser. Nekem van egy pár. Ha nem értesz hozzá, mért mondasz butaságot! A net nem csak arra van , hogy bunkózz másokkal, hanem lehet mûvelõdni is! Törpe pincsered van, azaz mini pincser, ahogy tetszik, ugyanaz!
Légyszi, olvasd végig, mielõtt leharapod a fejemet! Másodszor is írtam! Nem csak egyszer!
de cuki lehet :)
Egyik válasz sem helyes! Öt féle pincser létezik: Dobermann pincser, másnéven Dobermann (kb. 40kg), Német pincser (kb. 10-18 kg), Törpe pincser (kb. 4-6 kg), Majompincs (kb. 4-6 kg), Osztrák pincser (kb. 12-18 kg). De most a vita ugyebár a törpepincserrõl szól. Attól még, hogy az idegen neve miniature pinscher, attól még nem létezik még ezen a fajtán belül is még 2 alfaj... Viszont nem kell oltogatni, és leüvölteni a kérdezõ fejét, hogy nem tudja 100%-osan, mi a helyzet az õ kutyájával, mekkora lesz, mert nekem is van évek óta törpe pincserem és igen az átlag standard súly alatt van az övé, ami azt jelenti, hogy 2 kg-s! Tenyésztõtõl vettem, mindig attól vettem, még agilityre is járunk, szóval jól tudom, hogy mirõl beszélek, ha kutyákról van szó! A válasz remélem mindenki számára kielégítõ volt és nem fognak a nagyokosok itt primitív módon szitkozódni!
12:01 vagyok. félreértettem de nagyon azt, amit mondtál. az vagy egy törpepincser, vagy pincser csak túl fiatalon!
nem létezik a mini. csak a törpe, és a sima pincser. De ez úgy látszik, hogy már most nagyobb mint egy törpe. Német pincsered van! (tehát nem törpe!)
ez vicces :D ezek szerint a szaporítók vagy tenyésztõk is lehetnek tök buták :D :D
ha ha.ha ekkora a tenyésztõi tapasztalatod akkor minek kérdezel hülyeségeket?ez olyan mintha saját tenyésztésû uszkáromra kérdeztem volna, hogy toy vagy óriás....minek szaporitasz ha azt se tudod mi született?!
és kitenyésztetted a "mini" pincsert ? gratulálok .. nagy vagy ...
Egyébként mi vagyunk tudatlanok? Mi megírtuk hogy nincs minipincser. Akkor mi bajod van tisztelt szaporító?
Ja, te szaporító vagy. Még hogy minket tesztelsz, ne nevettess:D Kit nézel hülyének? Te szánalmas szaporító!
A kérdező hozzászólása: ti szánalmas parasztok! tenyésztõvel szemben találtátok magatokat!azért tettem fel ezt a kérdést, hogy tud e a mai magyarország válaszolni rá! amint irtam 2 fajta pinscher létezik! (törpe pincser) És az ugymond PINSCHER! A KÜLÖNBSÉG a 2 között az hogy a törpe 2-3.5 kg ot nyomhat maximum! és a pinscher pedig 4-5, 5 kg ot! Tényleg egy kicsit tudatlanok vagytok! 9 éve foglalkozom Csak special pinscherekkel!
Én fogadok:) Tiszta szánalmas amit ma Magyaroszágon a szaporítók és a buta, tudatlan vásárlók mûvelnek...
A kérdező hozzászólása: Nem, szapitotól vettem! csak kiváncsi vagyok! mert ha ti nem tudnátok a pincserek közül töb fajta van! van ami teljesen picike(felnõtt korában 2-3 kg) és van ami felnõt korában 4-5-6 kg! szeretném tudni az enyém mekkora lessz!!!
Én is úgy hallottam, hogy többféle pincser van , nem csak normál és törpe. Én most szeretnék venni egy kutyát , ami extra mini német pincsernek van hirdetve. Ami azt jelenti , hogy 2kg-nál nem lesz több és a marmagassága 20cm-nél nem lesz magasabb. Van ilyen?:)

Anyukák! 10 hetes vagyok, az utóbbi pár napban a tisztasági betétemen erős sárga színű folyást fedeztem fel, kb napi 1x-2x jön elő. Hasonló valakinek?

De semmi viszketés meg nem csíp és nincs szaga. Az orvosom azt mondta, hogy ilyen el?fordulhat. Volt valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Hát az erõs sárgával én elmennék orvoshoz, mert az igaz, hogy akár végig is lehet ilyen folyás a terhesség alatt, de csak fehér színû és nem sárga, a sárga szín fertõzésre utal.
A kérdező hozzászólása: 15-én megyek a fogadott orvosomhoz, akkor megnézetem.
A terhesség alatt a nyálkahártyák fokozott aktivitása tipikus kora-terhességi tünet, orrfolyás, erõs nyálképzés, bõ hüvelyi folyás. Ha szagtalan és nem viszket akkor normális, az égész terhesség alatt végigkísér majd, hol kevesebb hol több lesz.... de ha legközelebb dokihoz mész, vegyen kenetet és akkor biztosan megtudod! Minden jót! 35 hetes kismama
Nekem sárgás is szokott lenni, tenyésztésre is elküldték, semmi gondot nem mutatott ki. Szóval nem mindig jelent fertõzést, ne aggódj, de azért majd említsd meg a dokidnak, ha mégy.
nekem is volt sárga is, sõt néha meghatározhatatlan színû, sosem volt szaga, nem viszketett, doki rendszeresen vizsgált és sosem volt gondom!azt javaslom mindenképpen nézesd meg, én is ezt tettem és meg is nyugodtam hogy nincs semmi baj. különben meg sztem betétfüggõ is, de van, ami olyan anyagú belül, hogy elszínezõdik tõleg a váladék és ezért is lehet megtévesztõ! de doki mindenképpen lásson! ja igen, és valóban végigkísérhet, nekem is a mai napig van. 38hkm

10 hetes vagyok hajnal óta kavarog a gyomrom, kb.10x ment a hasam. Minden kijön. Mit lehet a szén tablettán kívül bevenni? Azt próbáltam de nem hat. Ja és a fejem nagyon fáj.

Legjobb válasz: bolus astringenst bevehetsz, én is vettem be. De igazából a diéta az ami segít: fõtt rizs, banán, fõtt tojás, pirítóskenyér, reszelt alma, reszelt répa, fokhagyma. Ezeket eheted. Remélem hamar rendbe jössz! 26 h km

bolus astringenst bevehetsz, én is vettem be. De igazából a diéta az ami segít: fõtt rizs, banán, fõtt tojás, pirítóskenyér, reszelt alma, reszelt répa, fokhagyma. Ezeket eheted. Remélem hamar rendbe jössz! 26 h km
Sós fõtt burgonya
mikor nekem ment a hasam a banán tett rendbe! és azt ugye a kismamik ehetik :D
Szia! Normaflore-t próbáltad már? Nem fogja megállítani a hasmenést, de nagyon jót tenne a beleknek, a gyomrodnak. Próbálj meg vizet iszogatni...hamarosan túl leszel ezen! 37hkm
A kérdező hozzászólása: Normaflort vettem be, fõtt krumpli, répa, reszelt alma ezeket ettem, de már készülõdik megint:) remélem holnapra jobb lesz.

Egymás után kisebb szünetekkel(kb 10 perc) begörcsölt a gyomrom, de nagyon erősen vagy 4szer!Mitől lehetett? 33 hetes vagyok!

Azóta folyamatosan hányingerem van,nagyon rossz!A baba mozog.

Legjobb válasz: szia!! szerintem jóslófájáok!! nekem is múlt héten kezdõdött és a 10 perces idõtartamoktól jól megilyedtem... de aztán felhívtam a dokit és azt mondta, ez normális, ha nem elviselhetetlenek a görcsök és nem kíséri õket vér. szóval ha ez nincs, akkro nyugodj meg!! 34 hetes pocis

szia!! szerintem jóslófájáok!! nekem is múlt héten kezdõdött és a 10 perces idõtartamoktól jól megilyedtem... de aztán felhívtam a dokit és azt mondta, ez normális, ha nem elviselhetetlenek a görcsök és nem kíséri õket vér. szóval ha ez nincs, akkro nyugodj meg!! 34 hetes pocis

10 nap alatt a petezsák 5 mm-ről 11, 8-ra nőtt. Tehát most vagyok kb.5 hetes. Ez normális növekedésnek számít? Éjszaka mosdóba voltam, a wc papíron egy halvány barna folyás féle volt, azóta megtöröltem, és azóta semmi.

Pedig félóránként lesem persze,mert már volt egy vetélésem, bár akkor vérzéssel kezd?dött.Ezt már barnázásnak hívják?Voltam amúgy ma dokinál UH-n, Utrogestán-t emelte 2x1-r?l 3x1-re.Jártatok már így,megmaradt a baba?

Legjobb válasz: Én 13 hetes vagyok és az elsõ hetektõl vérezgettem.Hetente nézett a dokim,de nem talált semmi bajt.Gyógyszert kaptam rá,de az sem segített.Egy hete hagytam abba,mert 12. hétig lehet szedni.2 napja nem vérzek,remélem most már teljesen elmúlik.A babád szépen gyarapszik :). Minden jót és kellemes babavárást! 13 hetes km

Én 13 hetes vagyok és az elsõ hetektõl vérezgettem.Hetente nézett a dokim, de nem talált semmi bajt.Gyógyszert kaptam rá, de az sem segített.Egy hete hagytam abba, mert 12. hétig lehet szedni.2 napja nem vérzek, remélem most már teljesen elmúlik.A babád szépen gyarapszik :) . Minden jót és kellemes babavárást! 13 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor biztos te is aggódtál mostanáig.Remélem nálunk is minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Kellemes babavárást neked is!!!!
Igen, nagyon sokat aggódtam, csak akkor tudtam megnyugodni amikor láttam, hogy szépen fejlõdik a babám.A 12. heti ultrahangom is jó lett és ma megyünk 4D-re :) Már nagyon várom!
Igen, normális növekedés. Nekem 4 hetesen volt 2mm, 5 hetesen 10mm petezsák. Egy hét múlva már szívverést is fogsz hallani! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!