Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok. 2 napja estére (2 db)

10 hetes terhes vagyok. 2 napja estére a púpom környékén bekeményedik a hasam. Belülről érzem, hogy olyan mintha szúrna, feszülne és kemény ott a hasam. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Szia. Elözször is mi az a "puppom"????A köldöködre gondolsz??? Valószínü,hogy a méhed nö,e´s azt e´rzed.estére el is fa´radsz,u´gy hogy pócold fel a lábaidat,e´s pihenj. 31hetes kismama.

Szia. Elözször is mi az a "puppom"????A köldöködre gondolsz??? Valószínü, hogy a méhed nö, e´s azt e´rzed.estére el is fa´radsz, u´gy hogy pócold fel a lábaidat, e´s pihenj. 31hetes kismama.
A púp a háton szokott lenni nem a hason!!! Ha a babára gondolsz púp gyanánt, akkor igen a méhed keményedik.Pihenés és magnézium segithet.
biztosat csak az orvos tud mondani, minél elöbb bezsélj vele.
teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: Mèg nem teszteltem mert mar majdnem feladtam.de mivel meg most sincs vèrzesem ma tesztelek.holnap hivom az orvost is. ti is lombikosok vagytok?
A kérdező hozzászólása: Most teszteltem.sajnos egy csìk.szerintetek van kulonbseg a reggeli elsö illetve a napkozben csinalt teszt között?
igen van, holnap reggel tesztelj de csak 10-es erõsségû teszttel.
sajnos lombiknál ennyi idö után már bármikor csináálod a tesztet ki kéne mutatnia. 3 napos embrionál egy hétre rá kimutatja már 6 naposnál már rá 4 napra. ha ikrek akár mégelöbb. Fura hogy még nem hivtak vissza vérvételre az mutatja ki leghamarabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszaitokat.Mèg tesztelek reggel egyet, de ez sajnos mar szerintem elment.visszahivtak pentekre vervetelre de akkor jottunk vissza magyarbol hollandiaba. ti mar babàsak vagytok?
Hogy vagy, Kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kèrdèsed.Sajnos szomorùan.Most szeretnèk kihagyni 1-2 honapot.utana ujra belevàgni.Nem adom fel termeszetesen.Csak most nehèz mert ugy erzem az egesz testem atalakult belölrõl. te milyen idõs lombikos vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!