Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok és sárgás folyásom (3 db)

10 hetes terhes vagyok és sárgás folyásom van, ez természetes?

Nem viszket és nem ég!

Legjobb válasz: Terhesseg alatt masabb a folyas mint elotte, de ugyis kovetkezik nalatok a 12. heti vizsgalat es akkor emlitsd meg az orvosodnak, hogy biztos ne legyen semmi baj. Kellemes babavarast!

Terhesseg alatt masabb a folyas mint elotte, de ugyis kovetkezik nalatok a 12. heti vizsgalat es akkor emlitsd meg az orvosodnak, hogy biztos ne legyen semmi baj. Kellemes babavarast!
Szia! Nekem is ilyen tünetem volt, és nálam gombás fertõzés volt. Mindenképpen szólj a dokidnak!
A sárgás folyás nem jó, ne ijedj meg, de kezelni kell, kapsz rá kúpot, és rendbe jön, beszélj az orvosoddal.Nekem is volt ilyen gondom, és nem úsztam meg a kúpot:-(.A babának semmi baja nem lesz, nyugodj meg! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát, aranyosak vagytok! Kellemes babavárásat kívánok!

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt, akkor már használtam, de terhesség alatt még nem merte

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt,akkor már használtam, de terhesség alatt még nem mertem. A hormonoktól akkor érzékeny lett a hüvelyem, ez még most is egy kicsit fennáll. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

10 hetes terhes vagyok és van ilyen sárgás fehéres folyásom ez normális vagy baj van ugye nem megy el a baba? És egy kicsit most olyan égetö érzésem is van.

Legjobb válasz: Lehet hogy hüvely gyulladás,szóljál a nõgyógyásznak,bár még várni fog vele de ugy a 18.hét körül fel fog írni kúpot.Ne idegeskedj az árt a babának!Elvileg hüvely folyástól nem fog elmenni a baba!

Lehet hogy hüvely gyulladás, szóljál a nõgyógyásznak, bár még várni fog vele de ugy a 18.hét körül fel fog írni kúpot.Ne idegeskedj az árt a babának!Elvileg hüvely folyástól nem fog elmenni a baba!
Önmagában a sárgás hüvelyváladék nem gond, mert ilyenkor megváltozik a hüvely flórája a hormonális hatások következtében, de ha csípõ, égetõ érzés is társul hozzá, netán kellemetlen szaga is van, akkor fertõzés is lehet.Szólj a dokidnak, õ majd eldönti, hogy kell-e kezelni vagy sem.
Valószínû, hogy hüvelygyulladásod van amit kezelni kell, nekem is van és a doki írt rá kúpot, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!