Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok, úgy félek, hogy (3 db)

10 hetes terhes vagyok, úgy félek, hogy beteg lesz a babám, félek a nyaki redő méréstől is, hogy rossz lesz az eredmény, és rettegek a fejlődési rendellenességektől. Más is van ezzel így, vagy én aggódok ennyire?

Legjobb válasz: Ezzel mindenki igy van, es gondolom, nem baj, ha nem csak a magam neveben mondom ezt. Az egesz terhesseget vegig lehet aggodni, mindig jon valami vizsgalat, lelet, amire varni kell, es ami aggodlaomra adhat okot. De tudod, mennyire artasz ezzel a felelemmel a babanak? A sziringi, aggodo anyukak gyerekei nagy valoszinuseggel lesznek szorongo gyerekek, majd felnottek. Mindent erez a kicsi, amit te is, gondolj bele, mennyire art annak az icipici babanak a te felelmed. Probalj meg kicsit lazitani, es ne gondolj mindig rosszra, mert az ember hajlamos bevonzani a bajt. Kellemes babavarast kivanok!

Ezzel mindenki igy van, es gondolom, nem baj, ha nem csak a magam neveben mondom ezt. Az egesz terhesseget vegig lehet aggodni, mindig jon valami vizsgalat, lelet, amire varni kell, es ami aggodlaomra adhat okot. De tudod, mennyire artasz ezzel a felelemmel a babanak? A sziringi, aggodo anyukak gyerekei nagy valoszinuseggel lesznek szorongo gyerekek, majd felnottek. Mindent erez a kicsi, amit te is, gondolj bele, mennyire art annak az icipici babanak a te felelmed. Probalj meg kicsit lazitani, es ne gondolj mindig rosszra, mert az ember hajlamos bevonzani a bajt. Kellemes babavarast kivanok!
sziringi = szorongo
Hidd el, mindenki aggódik, de az esetek döntõ többségében teljesen felesleges, ráadásul a Babód is megérzi, ha ideges vagy, így nyugi, nem lesz semmi baj!
persze, szerintem mindannyian aggódunk , ez természetes. de azért próbálj ráállni arra hogy ne ezzel az aggódással teljenek napjaid.örülj, és várd izgalommal / ne idegeskedéssel /a babádat. 25hetes kismama, boldog babavárást
Mindenki fél, hiszen olyan sok rosszat lehet hallani. Én sajnos kórházban is voltam és ott a kismamák igazán rá tudnak ilyeszteni egymásra. Mindig csak arra szabad gondolni , hogy az én kisbabámmal semmi baj nem történhet. Egészséges, okos és gyönyörû baba lesz.Ha vigyázunk magunkra és odafgyelünk a testünk jelzéseire(ha elfáradunk pihenünk, nem erõlködünk, nem emelgetünk nehezet) biztos semmi baj nem lesz! Én megfogadtam, hogy csak a pozitív dolgokat vagyok hajlandó meghallani. És lehet, hogy eleinte nehéz, de ha magaddal elhiteted, hogy nem aggódsz, egy idõ után már nem is fogsz rosszra gondolni! :) )Pár hónap múlva már mosolyogni fogunk magunkon a félalmeink miatt.
Csatlakozom az elõttem válaszolókhoz. Természetes az aggódás, de nem szabad túlzásba vinni! Pozitívan kell hozzáállni, hiszen miért lenne bármi baj?! Gondolj arra, hogy szép, egészséges kisbabád lesz! A baba tényleg megérezheti, ha a sokat szorongsz. 27 hetes kismami
A gondolatnak teremtõ ereje van! Én is aggódom, de a szíved mélyén érzned kell, hogy nem lehet baja a babádnak.:) Boldog babavárást! 30 hetes kismami
Amikor engem a legjobban hatalmába kerített a kórházban a félelem én kiírtam magamból a negatív gondolataimat. Azokat is, amiket soha senkinek nem mondanék el. Nekem nagyon sokat segített, mert úgy éreztem könnyebb lett a lelkem és megszabadultam a bajoktól. Egyébként, amikor nekem mondták, hogy az aggódásommal csak a babának ártok, még rosszabbul éreztem megam, ugyanis ez nem tudatos. Amíg saját magam nem gyõzöm le a fálelmet, kívülálló hiába ad tanácsot. Szóval csak nyugi, minden rendben lesz! (Elõzõ "kórházas" válaszoló)
Ez természetes dolog, de ne görcsöljj anyit, mert ha netán erre utaló jelek is lennének, akkor úgyis szólna az orvosod! Bízz az orvosdban! Boldog Babavárást! :)

10 hetes vagyok, és úgy érzem magam, mint egy puffadt malac. Félek, hogy terhesség végére teljesen kiábrándul a férjem belőlem. Más is van így?

Eleve kb 5-10 kiló túlsúllyal küzdök évek óta, amit nem tudok leadni, és úgy érzem soha nem leszek már vonzó, és csinos. Nagyon akarjuk a babát, de most úgy érzem n?ként már nem leszek vonzó többet.

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbb nõ érzi ezt,de hidd el,egy kismamánál nincs vonzóbb látvány.Fõleg ha tudja h a szerelmetek gyümölcse érik a szíved alatt :)

Szerintem a legtöbb nõ érzi ezt, de hidd el, egy kismamánál nincs vonzóbb látvány.Fõleg ha tudja h a szerelmetek gyümölcse érik a szíved alatt :)
Ne érezd így:) Én is 10 hetes vagyok, eleve van pár kiló fölöslegem, és már jött is fel 1-2 kg. A párom nehéz féken tartani, amióta babás vagyok többet akar:) ))))De én nem mindig:) ))) Ha szeret a párod, amiben biztos vagyok, nem fogezen variálni. Nyugi.
Nyugodj meg, nekem a legtöbb ismerõsöm, beleértve magamat is a szülés után vékonyabb voltam mint lánykoromban valaha! Terhesen meg senki sem tud "csinos" maradni, ez nem az az állapot. Szép lehetsz, de vékony nem igazán..

10 hetes babám ma már 2x kelt fel ugy hogy keservesen sirt lehet ez a fogzás jele? Vagy ti mire gondoltok? 2 napja alig akar ulidni es szinte egesznap nyügös.

Legjobb válasz: Szia, szerintem kár aggódnod, pont ma olvastam, hogy a babát a pociban állandó hõmérséklet és tompa zajok vették körül, kint pedig erõs zajokat, fényeket és hirtelen változó hõhatásokat kell elviselnie. Ezeket még nem tudja elkülöníteni a belsõ ingereitõl, a szervezete jelzéseitõl, ezért kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk eldönteni, vajon az éhség miatt sír, vagy pedig valamilyen külsõ tényezõ zavarja, esetleg fáj valamije vagy fázik.

nekem a gyerekorvos mondta, hogy ne lepõdjek meg 2hét mulva, ha ilyet csinál a babám. Napra pontosan bejött és kb. A 3hónapos oltásig tartott.
Szia, szerintem kár aggódnod, pont ma olvastam, hogy a babát a pociban állandó hõmérséklet és tompa zajok vették körül, kint pedig erõs zajokat, fényeket és hirtelen változó hõhatásokat kell elviselnie. Ezeket még nem tudja elkülöníteni a belsõ ingereitõl, a szervezete jelzéseitõl, ezért kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk eldönteni, vajon az éhség miatt sír, vagy pedig valamilyen külsõ tényezõ zavarja, esetleg fáj valamije vagy fázik.
kb. 2 héttel a 2hónapos oltás után ez nem szokatlan jelenség, hogy hírtelen felijednek a babák. Ez amolyan késõi mellékhatás.
Elõzõ vagyok. Egyébként én is észre vettem, hogy az oltás óta más lett a babám.
Nálunk is van ilyen, 2 hete kaptuk az oltást, attól lehet? Mostanában szokott sikítozni is, úgy meg szoktam ijedni, hogy mi baja lehet. Hol olvastál ilyet kedves válaszoló?
nem hinném, elég korai lenne még. meg ha jön is a foga, még elég puha az ínye, nem lenne még annyira fájdalmas. inkább a frontok tehetik. meg 10 hetes baba már nem alszik egész nap, lehet most áll át napi 3 szundira
10 hetes baba még aligha fogzik! De ezt negnézheted: az ínyén fennt vagy lennt látnod kellene egy vagy kettõ fehéres pöttyöt-nem többet, mert az már szájpenész lenne. Anyatejes vagy tápszeres?
Többen is írtátok, hogy a 2 hós oltás mellékhatása. Mi ugyanígy jártunk most, ugyanezekkel a "tünetekkel". Kedves kérdezõ. Nektek rendezõdött? Mi eddig átaludtuk az éjszakát, de most semmi. Katasztrófa.
mi kedden, két napja voltunk a 2 hós oltáson, a keddi és a szerdai napot szinte át aludta és az éjszakát is, de a mai nap maga a brutalitás.nem akar elmaradni maga, még 5 percre se, ha nagy nehezen elalszik a kezembe, akkor 10 perc múlva fel is ébred és csak sír!Látom rajta hogy már fáradt, mert ásítozik össze-vissza.délután voltunk sétálni, akkor úgy kb másfél órát aludt.már én is kétségbe estem mi a baj, de nem lázas már 2x mértem.akkor ez most az oltástól lehet?
Ha alvásból sír fel, akkor rosszat is álmodhat. Az én babám is szokott ilyet csinálni, hogy keserves sírással ébred, én erre gondoltam. Meg ha megijed.
Azt gondoltam Pesten...
A kérdező hozzászólása: Cegléden szültem a Toldy Ferenc korházban. Miért?
Szia!Valószínû az idõváltozást érzi, mert az én babám is nyûgös, nehezen tud elaludni, és ha sikerül is neki, 5-10 perc és már ébren is van!!Melyik kórházban szültél?
A kérdező hozzászólása: Szia nálunk már minden rendben :) Igaz azóta már eltelt 6 hónap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!