Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok, és szeretném (4 db)

10 hetes vagyok és szeretném meliroztatani a hajam. Lehet-e, nem ártok vele a babának?

Legjobb válasz: Nyugodtan lehet! Festetni is! Ne hallgass azokra akik azt mondják h nem lehet, mert nem árt a babának, mert mostmár nem használnak olyan anyagot ami káros lenne a picinek. Sokszor van ez a kérdés, én sodálkozok h ennyi erõvel miért nem kérdezitek meg h pl. sampont lehet e használni mert az is tele van mindenfélével.

Nyugodtan lehet! Festetni is! Ne hallgass azokra akik azt mondják h nem lehet, mert nem árt a babának, mert mostmár nem használnak olyan anyagot ami káros lenne a picinek. Sokszor van ez a kérdés, én sodálkozok h ennyi erõvel miért nem kérdezitek meg h pl. sampont lehet e használni mert az is tele van mindenfélével.
Semmi baja nem lesz, nyugodtan, a melír különben is jobb, mint a festés, de én pl. festettem is, a következõ alkalommal melíroztatok majd én is. Azért a közérzet is fontos, hogy hogyan nézünk ki. Boldog és szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor a jövõ héten azt hiszem melir lesz. :)
Én is festettem is meg melíroztattam is.Semmi probléma nincs belõle.Ez csak túlaggódás.
A fodrászodat kérd meg, hogy a legkevésbé ártalmas festéket keverje ki.

9-10 hetes vagyok, és az állandó hányingertől, és a rosszullétektől nem nagyon tudom élvezni, hogy kisbabám lesz, pedig nagyon szeretném. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni,szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama

szia hát sajnos nem sokat tudsz ellene tenni, szedjed rendszeressen a magne B6-ot talán segit . Majd a második trimeszterbe már fogod élvezni a terhességet én is igy voltam 15 hetes kismama
Szia!!! Én is így voltam vele, sõt, még mindig szenvedek néha! De mivel nekem már volt egy vetélésem, ezért örültem neki, hogy állandóan rosszul vagyok, mert az csak jót jelent!! Próbáld így felfogni, és hidd el könnyebb lesz!! Kitartás!!
Szia! Ezzel én is ugyanígy voltam! Én ráadásul napi 4-5-ször hánytam is, semmi nem maradt meg bennem. Az orvosom hideg kakaót ajánlott, ami bevált, mert a hideg megnyugtatja a gyomrot és csökkenti a hányingert. Most a csokifagyi a sláger. :-) Azt mondják, a 12. hét után alábbhagy a rosszullét, de én még néha most is hányok (15 hetesen), de sokkal ritkábban. Ha majd mész a 12. heti UH-ra és meglátod a kisbabád, az maga lesz a csoda. Én akkor fogtam fel igazán, hogy mekkora csoda terhesnek lenni. És ahogy elõttem írták, a rosszullét, a hányinger fontos szerepet játszik a terhesség megtartásában!!! Erre gondolj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat remélem, hogy már lassan én is jobban leszek!
Szedjél Motiliumot!

10 hetes kismama vagyok, és szeretném megtudni, az természetes e, hogy fájdogál a hasam kicsit... ?

Legjobb válasz: Szerintem a fájdogálás teljesen természetes, ne aggódj! Mindig azt mondják, hogy az a baj, ha vérzel és/vagy nagyon görcsölsz.Én 22 hetes vagyok,de a mai napig mindig fájdogál itt-ott, változnak a dolgok odabenn.Az elsõ három hónapban pedig mindig olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni! Nyugi,pihenj sokat,egyél magnéziumot, és ha úgy érzed, menj el orvoshoz egy "nyugtató uh-ra"!Ne idegeskedj!

Szerintem a fájdogálás teljesen természetes, ne aggódj! Mindig azt mondják, hogy az a baj, ha vérzel és/vagy nagyon görcsölsz.Én 22 hetes vagyok, de a mai napig mindig fájdogál itt-ott, változnak a dolgok odabenn.Az elsõ három hónapban pedig mindig olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni! Nyugi, pihenj sokat, egyél magnéziumot, és ha úgy érzed, menj el orvoshoz egy "nyugtató uh-ra"!Ne idegeskedj!
Szia...en a 14 hetben leptem es folyamatosan erzem azt amirol irsz..kissebb nagyobb fajdogalasok. A 4-ik hettol.Szerintem szokd meg mert sokaig eltarthat meg:-))) Addig nincs baj amig nem gorcsolsz es verzel:-) Boldog babavarast kivanok neked:-))


Van 1 10 hetes kis kutyám de még játékos nem tudom tanítani vagy is nehezen és azt érzem hogy még nem szereti a családját, Mikor komolyodik meg és kezdi a gazdáját szeretni?

Legjobb válasz: Gratulálok 3as... 6-8 hónaposan már el is késett vele, pontosabban a kutyában már olyan kialakult rossz szokások vannak a nem tanítás miatt amiket elõször felül kell írni. Arról meg h nem lehet tanítani annyit h az én 9,5 hetes kutyán vezényszóra ül, fekszik, ismeri a járdaszabályt (nem magától csinálja még de közel vagyunk), arra h én lelépek a járdásról már nem mozdul be ill. a láb közötti 8asozást már viszonylag érti, csak a mehetsz vezényszóra ehet a kajájából és hívásra fut hozzám mint a nyúl.... szóval kedves kérdezõ, elég valószínû h rosszul állsz hozzá. Mivel azt nem írtad h hogyan csinálod, ezért nehéz megmondani h miben...

Gratulálok 3as... 6-8 hónaposan már el is késett vele, pontosabban a kutyában már olyan kialakult rossz szokások vannak a nem tanítás miatt amiket elõször felül kell írni. Arról meg h nem lehet tanítani annyit h az én 9, 5 hetes kutyán vezényszóra ül, fekszik, ismeri a járdaszabályt (nem magától csinálja még de közel vagyunk), arra h én lelépek a járdásról már nem mozdul be ill. a láb közötti 8asozást már viszonylag érti, csak a mehetsz vezényszóra ehet a kajájából és hívásra fut hozzám mint a nyúl.... szóval kedves kérdezõ, elég valószínû h rosszul állsz hozzá. Mivel azt nem írtad h hogyan csinálod, ezért nehéz megmondani h miben...
Most is szeret Téged, de az baj, ha nem tudod oktatni! Foglalkozz vele minnél többet, mert rendben, az enyém is játékos, de ha feladatot adok neki, egybõl véghezviszi, és a tanulás is viszonylag könnyedén megy a kutyámnál :) .
Mióta van nálad? A kölyökkutyáknál a kötõdés nagyon hamar kialakul, de 10 hetesen még nem lehet komolyságot elvárni tõle. Olyan, mintha egy kiscsoportos ovistól várnád el, hogy végigüljön egy tanórát. 1-2 perceket tanítsd, aztán nagy játék. Megint 1-2 perc, megint játék... hogy meg ne unja. "Játékosan" is lehet tanítani.
Te jó ég, hány éves vagy? Hogyan lehet kutyád, ha ennyire nem vagy tisztában a neveléssel, tanítással? Azért azt tudod mit eszik/ehet? Õ még bébike! Az a dolga, hogy játsszon! Alapvetõ dolgokra lehet szoktatni ilyenkor, de az igazi nevelés, tanítás 6-8 hónapos kortól kezdõdhet!
Már hogyne lehetne tanítani! Az én kutyám az elsõ héten már tudta az ül, fekszik, marad parancsszavakat. Kis jutalom falat, játékos rövid tanuló idõ, így a kutya is élvezi. Nagy komolyságot ne várj tõle, az a dolga, hogy játékos legyen. A kötõdés kialakulása minden kutyánál más szerintem. Miért gondolod, hogy nem szeret? Azért mert szeleburdi és nem úgy figyel rád mint egy felnõtt kutya? Ez butaság. Õ még baba. Aki meg azt írta, hogy 6-8 hónaposan kezd tanítani az baromságot írt! Akkor már rég el van rontva a kutya és lehet azzal szenvedni, hogy a berögzült rossz dolgokat korrigáld. Folyamatosan kell tanítani, lehet érezni meg látni, hogy mire van már felkészülve a kutya, mi az amit érdemes neki megtanítani és mi az amit még fölösleges.
Ha én a kutyámat (JRT, 8 hónapos lesz most) most kezdeném el tanítani, nagy [email protected] lennék. Nyugodtan lehet tanítani 10hetes korától is. Elõtte játszatok, fáraszd le egy kicsit, ne nagyon mert ha túlzottan kifárad aludni fog. Többször rövidebb ideg tanítsd, kicsi még nem valószínû hogy fél órát figyelni fog. naponta 2-3x 5-10percet tanítsd. Kezd az alap dolgokkal, ül, fekszik, marad..stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!