Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes vagyok, és egy kicsit (5 db)

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt, akkor már használtam, de terhesség alatt még nem merte

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt,akkor már használtam, de terhesség alatt még nem mertem. A hormonoktól akkor érzékeny lett a hüvelyem, ez még most is egy kicsit fennáll. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

10 hetes kismama vagyok, és egy kicsit megfáztam. Ma reggelre hőemelkedésem is lett. Lehet ettől valami baja a babámnak?

Legjobb válasz: Ne aggódj, semmi baja nem lesz a picinek. Arra vigyázz, hogy 38 felé ne menjen a lázad, borogatással húzd le, ha elérné a 38-at. Sok tea (én gyerek teát ittam /pickwick/), gyümölcs (c-vitamin). Jobbulást, és kellemes babavárást kívánok!

Ne aggódj, semmi baja nem lesz a picinek. Arra vigyázz, hogy 38 felé ne menjen a lázad, borogatással húzd le, ha elérné a 38-at. Sok tea (én gyerek teát ittam /pickwick/), gyümölcs (c-vitamin). Jobbulást, és kellemes babavárást kívánok!

10 hetes terhes vagyok és van ilyen sárgás fehéres folyásom ez normális vagy baj van ugye nem megy el a baba? És egy kicsit most olyan égetö érzésem is van.

Legjobb válasz: Lehet hogy hüvely gyulladás,szóljál a nõgyógyásznak,bár még várni fog vele de ugy a 18.hét körül fel fog írni kúpot.Ne idegeskedj az árt a babának!Elvileg hüvely folyástól nem fog elmenni a baba!

Lehet hogy hüvely gyulladás, szóljál a nõgyógyásznak, bár még várni fog vele de ugy a 18.hét körül fel fog írni kúpot.Ne idegeskedj az árt a babának!Elvileg hüvely folyástól nem fog elmenni a baba!
Önmagában a sárgás hüvelyváladék nem gond, mert ilyenkor megváltozik a hüvely flórája a hormonális hatások következtében, de ha csípõ, égetõ érzés is társul hozzá, netán kellemetlen szaga is van, akkor fertõzés is lehet.Szólj a dokidnak, õ majd eldönti, hogy kell-e kezelni vagy sem.
Valószínû, hogy hüvelygyulladásod van amit kezelni kell, nekem is van és a doki írt rá kúpot, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)


Megnézi a védőnő? 10 hetes babás vagyok és kedden megyek védőnőhöz, szerintetek megnézi a babám szívhangját? Még 2 van UH-ig és nagyon félek, így egy kicsit megnyugodnék.

Legjobb válasz: Nem hiszem, mert még nagyon pici és nem valószínû, hogy megtalálja. Az én dokim pl-mivel a rendelõjében nincs UH-csak a 16. hét után néz szívhangot. A védõnõm asszem már 14 hetesen megnézte, és meg is találta, de szerintem azért a 10 hetesen még nagyon pici. Ilyenkor még minden nap nagyon sokat számít. És ha nem találja meg a szívhangot, attól csak még idegesebb lennél. Nyugi, biztos minden rendben van. Jó babavárást.

Nem hiszem, mert még nagyon pici és nem valószínû, hogy megtalálja. Az én dokim pl-mivel a rendelõjében nincs UH-csak a 16. hét után néz szívhangot. A védõnõm asszem már 14 hetesen megnézte, és meg is találta, de szerintem azért a 10 hetesen még nagyon pici. Ilyenkor még minden nap nagyon sokat számít. És ha nem találja meg a szívhangot, attól csak még idegesebb lennél. Nyugi, biztos minden rendben van. Jó babavárást.
Szia! Nekem még sosem nézte meg a védõnõm a szívhangját a babának. Próbáld meg megkérni, hogy nézze meg, hogy megnyugodj, egyébként szerintem nem valószínû, de ne aggódj, nincsen, nem lesz semmi baj a babáddal. :) 31 Hkm
Nálunk a 20. hét után nézi a védõnõ a szívhangot, 10 hetesen nem hiszem, hogy megtalálná.
szia.legkorábban a 16.héten szokták nézni.És öszinte leszek jobb is mert valoszinû minden rendben van a cseppeddel de még olyan kicsi hogy nem találja meg mit csinálsz?tuti kikészülnél.tudom nagyon nehéz ésn is rágodom..de nyugi minden rendben vele.16hkm
Nálunk csak a 18. héttõl nézi a védõnõ. Megkértem elõbb is, de azt mondta rá, hogy nem biztos, hogy megtalálná, és csak feleslegesen idegeskednék miatta.Amúgy még akkor is nehezen találta meg, mert azt hitte lejjebb van... Ne aggódj, az a 2 hét gyorsan el fog tellni, mindannyian aggódtunk szerintem az elején, szóval megértelek, de egészen biztosan minden rendben van a babáddal!
Nekem a doki 11 hetesen megtalálta (nem ultrahanggal, csak ilyen régi szívhanghallgató készülékkel), viszont a védõnõ 13 hetesen nem. A doki azt mondta, hogy ez gyakorlat kérdése. Mondjuk a védõnõ megkérdezte, hogy akarom-e, hogy meghallgassuk, de azt is hozzátette, hogy nem ígéri, hogy meglesz.
Az én védõnõmnél senki nem nézi korábban, már a 12. héten keresgélte és meg is találta. 10. héten kizárt.

10 hetes terhes vagyok és tegnap megkarmolt egy kicsit a cicám. Be van oltva, de félek lesz e következménye a babára?

Legjobb válasz: Csináltass egy toxoplazma vizsgálatot, nekem a háziorvos írt hozzá beutalót.

Csináltass egy toxoplazma vizsgálatot, nekem a háziorvos írt hozzá beutalót.
igen, csináltass toxoplazma vizsgálatot. nagyon mélyen karmólt?
Ugyan már, nem kell parázni, semmi bajod se lesz! Ha már régóta van cicád, vagy voltak állataid, akkor már rég átestél toxoplazmán, így a babád is védett.
Semmi bajod nem lesz tõle, szerintem nem kell rögtön orvoshoz szaladgálni.Ha régóta van cicád, akkor már átestél a toxoplazmán!
egyáltalán nem biztos, hoyg átestél rajta! mindenképpen menj orvoshoz! a macskádat is lehet szûrni, vidd állatorvoshoz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!