Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes rettentő nehezen alszik (1 db)

10 hetes lányom rettentő nehezen alszik el este és napközben is. Mit tegyek?

Este cicin alszik el de ahogy beteszem az ágyába sírás, ordítás és minden el?röl. Van hogy hajnali 3-kor is még dajkálom. De ezt már nem bírom én sem. napközben is állandóan kézben lenne és valaki beszélgessen vele különben cirkusz van. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálunk a pólya vált be. Amikor elaludt nyugodtan tehettem bárhová,mert szinte meg sem érezte. Azt is kipróbálhatod,hogy a kiságyába teszel egy puha plédet,vagy a takaróját teszed a kiságyba és erre teszed le a babát. Így nem lesz neki hideg az ágy. És kicsit puhábban fog feküdni,amit szeretnek a babák. Esetleg még az is zavarhatja,hogyha leteszed nem veszi körül semmi és ettõl kel fel. Remélem valamelyik beválik!

Nálunk a pólya vált be. Amikor elaludt nyugodtan tehettem bárhová, mert szinte meg sem érezte. Azt is kipróbálhatod, hogy a kiságyába teszel egy puha plédet, vagy a takaróját teszed a kiságyba és erre teszed le a babát. Így nem lesz neki hideg az ágy. És kicsit puhábban fog feküdni, amit szeretnek a babák. Esetleg még az is zavarhatja, hogyha leteszed nem veszi körül semmi és ettõl kel fel. Remélem valamelyik beválik!
Szia.Valószínûleg ehhez szokot a kisbabád.Én is így kezdtem, aztán már ideges voltam, nem volt idõm semmire.3 nap alatt rászoktattam arra, hogy egyedül aludjon el napközben a saját ágyában.Ha látod hogy álmos (ásítozik, szemét dörgöli) vidd be az ágyába tedd le, mondjad neki tentizzen, majd jössz ha felébredt.Az elsõ altatásnál kábé 50szer kellett bemennem és felvenni megnyugtatni.Nem altatttam csak megnyugtattam. A 3. napon magától elaludt, ha sírt megnyugtatta magát.A lényeg hogy ne hagyd sírni sokig, 1-2 percig, aztán menj be hozzá.Idõ és türelem, de megéri!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ülni nem tudó babát beletennétek 0-18-as autósülésbe?

A hordozó már nagyon szűkös.

10

Lehet együtt fürödni egy két hónapos babával? Nem beteges, hogy szeretnék vele egy kádban fürdeni?

Szereti a fürdetést, de nekem olyan rideg az egész. Ahogy tartom, meg nehéz is, így elég rövid ideig tartanak a fürdetések. Ezért arra gondoltam, hogy egy este fürdenénk együtt. Nem tudom, hogy viselné, de én úgy szeretném magamhoz fogni egy kád meleg vízben. Lehet ettől baja? Nem beteges ez? A mi családunkban nem volt szokás az ilyen együttfürdés, így nem tudom, hogy máshol van-e ilyen. Nem csinálnék belőle rendszert, de most jól esne.

6

Alma után vizet lehet adni a babának?

hozzátáplálással kapcsolatos a kérdésem.ha a babám reggel 7-8körül eszik,-és utána meg 11-12között ebédel,a kettő között ,ha nem alszik,lehet-e adni a gyümölcsöt-és meg kell e szoptatni utána,vagy kóstolhatja pl,mielőtt leteszem aludni?ti hogy vezettétek be a gyümölcsöt?inkább délután?

3

Káros a babyhordozó a babára nézve ha sokat van benne?

Sokat autózunk most, főleg h jönnek az ünnepek, ajándékokat kell venni stb... Visszük mindig magunkkal a 3,5 hónapos kislányunkat, ugye babyhordozóban. Meg van h a babakocsira is ezt tesszük amikor csak sétálni megyünk, mert a mózesben mindig csak ordít, mert nem lát ki, a babyhordozóban meg szépen elvan, nagyokat alszik benne. Ez mennyire káros neki?

5

Mikortól mondják a babákra, hogy elindulnak, járnak? Ti mikor jelentettétek ezt ki?

Napokon belül egy éves lesz a fiam.

8

Mivel lepitek meg 16 hónap körüli babátokat Mikulásra?

6

Ez mitől lehet?

Kb.3 hete néha beszúr a méhem és a petefészkem egyszerre , de nem olyan vészes.

2

8 Hónapos, stabilan ülő fiamat beleültethetem a Tescos bevásárlókocsi ülőkéjébe?

9

Baba hintaló van valakinek? Mennyi idős kortól? Vélemények?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

8-9 hónapos babának karácsonyi ajándékötletek?

Kisfiú, valamilyen fejlesztő játék kellene, 5-10 ezer körüli összegért.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!