Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes rettentő (2 db)

Mi lehet vele? Babám 10 hetes és 2 napja rettentően sír ha leteszem és nem tud elaludni. Ha a vállamon van 2 perc alatt elalszik, amint leteszem felébred.

Eddig nyugis baba volt nagyon, anyatejes.

Legjobb válasz: Én is így voltam, csak nekem este is csinálta. Jöttek a kell a közelség szöveggel (ami persze tényleg így van),jaj meg hogy el lesz kényeztetve, meg a testem melegét szereti. Aztán kiderült 1-2 hét után, hogy õ nem szeretne háton aludi, hanem inkább hason szeretne. Innentõl kezdve sokkal jobban aludt. Persze vannak idõszakok amikor nehéz letennem, meg ráznom kell a kispopsiját. Szóval próbáljátok meg más pozicióba letenni.

Én is így voltam, csak nekem este is csinálta. Jöttek a kell a közelség szöveggel (ami persze tényleg így van), jaj meg hogy el lesz kényeztetve, meg a testem melegét szereti. Aztán kiderült 1-2 hét után, hogy õ nem szeretne háton aludi, hanem inkább hason szeretne. Innentõl kezdve sokkal jobban aludt. Persze vannak idõszakok amikor nehéz letennem, meg ráznom kell a kispopsiját. Szóval próbáljátok meg más pozicióba letenni.
hát ezek a babák már csak ilyenek ;) neki is meg kell tanítani, hogyan tud egyedül elaludni. sok baba csak nagyon sokára érik meg erre, enyémet 10 hónapos koráig kellett altatni, van, aki még a 3 éves mellett ül elalvásnál, szóval ezzel semmi baj sincs szerintem. az meg, hogy ha leteszed, felébred... ezt ki kell tapasztalni, de kb. 20 perc alatt jutna el a babák a mély alvásig, addig hagyd a válladon. vagy pont így tudod egyedül elalvásra szoktatni, hogy mindig korábban teszed le, így végül már ébren ágyba kerül :)
Enyém ugyanezt csinálja hetek óta. Most 12 hetes. Még én sem találtam meg rá a megoldást.
Elsõ vagyok. Nekem este is és éjjel is egyedül alszik el. Csak napközben csinálja ezt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Éjjel velem alszik és semmi baja sincs, csak nappal csinálja ezt 2 napja. Izgulok, hogy mi lehet vele.
Nappal én sokszor kendõben altatom, közben teszek-veszek, fõzök, takarítok, stb.
Különben szerintem nagy valószínûséggel semmi nincs vele. Kisbabáknak vannak idõszakaik, amikor felvesznek szokásokat nagy hirtelen, majd nagy hirtelen abbahagyják. Legalábbis a két és féléves fiam és az öthónapos lányom mellett ezt tapasztalom. Lehet, hogy eddig túl kicsi volt, alig értek el hozzá ingerek, most már kicsit többet fog fel a világból, azért nyugtalanabb.

10 hetes lányom rettentő nehezen alszik el este és napközben is. Mit tegyek?

Este cicin alszik el de ahogy beteszem az ágyába sírás, ordítás és minden el?röl. Van hogy hajnali 3-kor is még dajkálom. De ezt már nem bírom én sem. napközben is állandóan kézben lenne és valaki beszélgessen vele különben cirkusz van. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálunk a pólya vált be. Amikor elaludt nyugodtan tehettem bárhová,mert szinte meg sem érezte. Azt is kipróbálhatod,hogy a kiságyába teszel egy puha plédet,vagy a takaróját teszed a kiságyba és erre teszed le a babát. Így nem lesz neki hideg az ágy. És kicsit puhábban fog feküdni,amit szeretnek a babák. Esetleg még az is zavarhatja,hogyha leteszed nem veszi körül semmi és ettõl kel fel. Remélem valamelyik beválik!

Nálunk a pólya vált be. Amikor elaludt nyugodtan tehettem bárhová, mert szinte meg sem érezte. Azt is kipróbálhatod, hogy a kiságyába teszel egy puha plédet, vagy a takaróját teszed a kiságyba és erre teszed le a babát. Így nem lesz neki hideg az ágy. És kicsit puhábban fog feküdni, amit szeretnek a babák. Esetleg még az is zavarhatja, hogyha leteszed nem veszi körül semmi és ettõl kel fel. Remélem valamelyik beválik!
Szia.Valószínûleg ehhez szokot a kisbabád.Én is így kezdtem, aztán már ideges voltam, nem volt idõm semmire.3 nap alatt rászoktattam arra, hogy egyedül aludjon el napközben a saját ágyában.Ha látod hogy álmos (ásítozik, szemét dörgöli) vidd be az ágyába tedd le, mondjad neki tentizzen, majd jössz ha felébredt.Az elsõ altatásnál kábé 50szer kellett bemennem és felvenni megnyugtatni.Nem altatttam csak megnyugtattam. A 3. napon magától elaludt, ha sírt megnyugtatta magát.A lényeg hogy ne hagyd sírni sokig, 1-2 percig, aztán menj be hozzá.Idõ és türelem, de megéri!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!