Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes már 6 hetesen volt (3 db)

10 hetes vagyok, már 6 hetesen volt "szívhang". Viszont a dokim azóta sem küldött védőnőhöz, azt mondta, hogy még ráér. Jövőhéten megyek vissza hozzá, azt mondta majd utána. Nem várat ezzel sokáig?

Gond e ha én viszont holnap elmegyek mégis a véd?n?höz.Már szeretnék kiskönyvet is kapni meg nem volt még se vérvételem,se semmi.

Legjobb válasz: Szia! Már volt ilyen téma, a keresõben utána tudsz nézni. Teljesen változó válaszok jöttek. Volt, akit csak 12 hetesen küldött a doki védõnõhöz, de akadt olyan is, hogy 7 hetesen. Azt szokták mondani, hogy azért a 12. hét körül küldenek, mert akkor már túl vagyunk a veszélyes korszakon. Én pénteken megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, engem mikor küld. A munkahely miatt (ha olyan helyed van), nem mindegy, hogy mikor kapsz kiskönyvet, mert onnantól minõsülsz védettnek. Nem akarsz a dokidra rákérdezni, hogy miért nem küld még el? Én biztos kíváncsi lennék a válaszára. 7 hetes kismama

Szia! Már volt ilyen téma, a keresõben utána tudsz nézni. Teljesen változó válaszok jöttek. Volt, akit csak 12 hetesen küldött a doki védõnõhöz, de akadt olyan is, hogy 7 hetesen. Azt szokták mondani, hogy azért a 12. hét körül küldenek, mert akkor már túl vagyunk a veszélyes korszakon. Én pénteken megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, engem mikor küld. A munkahely miatt (ha olyan helyed van), nem mindegy, hogy mikor kapsz kiskönyvet, mert onnantól minõsülsz védettnek. Nem akarsz a dokidra rákérdezni, hogy miért nem küld még el? Én biztos kíváncsi lennék a válaszára. 7 hetes kismama
Szia. Èn csak 12 hetesen kaptam kiskönyvet.Nem lett töle semmi bajunk.Az normális, hogy egy hónapban egyszer me´sz vizsgálatra.Örülj neki, hogy nincsen többre szükség. Örülj a terhesse´gednek, és vigyázz magatokra. 39hetes kismama.
Szia! Jogos az aggodalmad, hisz hetekig nem tudsz semmit a picirõl!Nem értem miért a doki mondja meg mikor menj védõnõhöz, mert oda akkor mész amikor te akarsz!Menj csak el már csak azért is, hogy megnyugodj, nem a doki hordja ki a picit!Boldog babavárást!
Én 5 hetesen voltam dokinál, és mindjárt elküdlött védõnõhöz. nyugodtan elmehetsz, a dokinak nem kell tudni, hogy ott volátl. A te érdeked, hogy mielõbb legyen kiskönyved. Igen, sok helyen megvárják a 12 hetet, pedig az elsõ vérvételek általában 7 hét körül vannak, de van ahol csak késõbb. Ne félj, menj el nyugodtan a védõnõhöz, a dokinak meg nem kell mondani, hogy már voltál.
Szia! Egyáltalán nem kell, hogy a dokid küldjön el védõnõhöz, felkeresheted magadtól is. Nézd meg kihez tartozol, és menj el hozzá a rendelési idejében. De a elsõ UH leletedet vidd magaddal, mert az alapján tud felvenni, ha nem a dokid küld hozzá. Remélem tudtam segíteni.
Majd a dokid átírányit a védõnõhõz! 12 hetes korig ezt meg kell tenni különben nem fogsz pénzt kapni!!! ha jövõhéten mész hozzá még az sem baj! 30 hetes kismama:)

Ugye amíg vannak tüneteim (10 hetes vagyok) akkor minden rendben van odabent és nem halt el? Volt már vetélésem, most itthon vagyok. Utoljára 6 hetesen voltam dokinál, akkor volt szívműködés. Holnap megyek megint.

Persze úgy állok hozzá hogy minden rendben van és a picim egészséges...de néha azért félek egy kicsit, mert sok rosszat olvasni... De amíg van tünet azt jelenti hogy minden oké ugye?

Legjobb válasz: Ne foglalkozz a rémisztgetõkkel, ne olvass ilyeneket. Biztosan jól van a babád. Nekem sosem voltak "tüneteim" mégis 4 terhességbõl 4 egészséges babám született.

Ne foglalkozz a rémisztgetõkkel, ne olvass ilyeneket. Biztosan jól van a babád. Nekem sosem voltak "tüneteim" mégis 4 terhességbõl 4 egészséges babám született.
Tudom, nagyon nehéz, én is túl vagyok egy vetélésen, de ne gondolj mindig a legrosszabbra, mert az idegességet, stresszt okoz, ami a méhedre nincs jó hatással. Gondolj arra, hogy nem lehet baj és bíztasd a kicsidet. Lehet, hülyeségnek hangzik, de a pozitív gondolkodás nem árthat. A tünetek a baba elhalása után még jelentkezhetnek egy-két hétig, de ilyen terhességi korban, mint amiben vagy, hamarosan már elmúlnak a rosszullétes idõszakok. Holnap már megnyugtat a doki és lassanként meg is nyugodhatsz, hiszen a 10-12. hét után már lényegesen kisebb az esély a vetélésre. Sok boldogságot!
Nekem a tünetem annyi volt hogy gyakran jártam pisilni meg néha mensi szerû fájdalmaim voltak. Azért én is aggódtam kicsit mert elõtte 3 hónappal volt vetélésem De ne aggódj biztos minden rendbe lesz :) 36 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Remélem én is hogy minden rendben lesz. Már nagyon várom a holnapot!
Szia! Mit mondtak, minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi hogy érdeklõdsz, igen, ott ficánkolt a monitoron, 40 mm-es, így a jövöhét második felében már mehetek a 12.heti genetikai uh-ra. :) Minden rendben volt! Nagyon jó volt látni, nagyon boldog vagyok! :)

10+1 hetes kismama vagyok! 6+1 hetessen voltam utoljara ultrahangon. Minden rendben volt szivmukodest is detektaltak! Ha mar van szivmukodes akkor is felszivodhat a magzat?

Mar volt egy vetelesem es nagyon aggodom!Nincsen semmi panaszom jol vagyok ket het mulva mehetek csak a kovetkezo ultrahangra.Sok helyrol hallom h 8-9 hetessen felszivodik a magzat,ezert aggodom!

Legjobb válasz: nem! Nem fog felszívódni! Nyugodj meg, kérlek, és próbálj meg pozitívan állni a dologhoz. A tüneteid, ha megvannak, akkor biztos, hogy minden rendben. A vetélés azért vérzéssel és fájó görccsel jár 90%-ban. Nyugi, nyugi, nyugi!

nem! Nem fog felszívódni! Nyugodj meg, kérlek, és próbálj meg pozitívan állni a dologhoz. A tüneteid, ha megvannak, akkor biztos, hogy minden rendben. A vetélés azért vérzéssel és fájó görccsel jár 90%-ban. Nyugi, nyugi, nyugi!
Még annyi, hogy néha valóban az elsõ babával elvetél a kismama, (régen, tudod, mikor nem volt teszt, sem ultrahang, ezt még észre sem vették) csak annyit, hogy késett a mensi egyszer... ma észrevesszük, de sajnos az elsõnél tényleg elõfordult több ismerõsnek is, de utána sok-sok gyereket szültek még. Ne aggódj, minden rendben lesz!
Azt még megkérdezhetném, hogy a vetélésedkor ugye véreztél? Onnan tudtad? (ha igen, akkor látod még inkább megnyugodhatsz)
Nem szabad ezt a gyönyörû idõszakot rettegéssel töltened! Tudom, hogy nehéz a rossz tapasztalatok alapján nem idegeskedni, de vegyél nagy levegõt és beszéld meg magaddal, hogy most minden rendben lesz!!!! Beszéld meg a babáddal, hogy vigyázol rá és hogy mennyire szereted és várod õt! És ahogy az elsõ is írta, nyugi!!! Éppen az idegeskedéssel tudsz rossz dolgokat elõidézni, a 12. hétig fejlõdik ki mindene annak a csöppségnek! És ne olvasgass mindenfélét a neten!! Én is olvastam sok mindent és túlstresszeltem magam! Aztán a barátnõm és Anyukám helyre billentett!!! Csak jó dolgokat olvass ne azt, ami ijesztõ!! Most minden rendben lesz, mondogasd magadnak, hogy megnyugodjon a lelked!! :) 16hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom nektek!Megnyugodtam koszonom.Igen a vetelesemnel iszonyatos fajdalmam es verzesem is volt, nem is a vetelestol felek "feltem" :) csak attol h nehogy felszivodjon.De a szivembe erzem h minden rendben van, ez a kis baba kell nekunk es meg is lesz!mostmar igy fogok gondolkodni!Koszonom megegyszer!
Nem szívódhat fel!!! Már "csontosodik", marad õ még szépen legalább 30 hétig a pocidban!!!! Ne tessék ezen parázni, mert az nem tesz jót!!!! Boldog babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen! :)
9. hét környékén még akár vissza is hívhatott volna a dokid egy UH-ra. Én 6 hetesen voltam elõször, aztán 9, most következik a 12. heti genetikai UH.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!