Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes már (184 db)

Létezik, hogy 10 hetesen már látszik a pocakom, vagy pedig híztam?

Legjobb válasz: Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama

Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama
Nekem 4 hetesen már félreérthetetlenül látszott.
Lehet az oka egy kis puffadás.Amúgy ilyenkor kezd baba formája lenni a dolognak.Úgyhogy akár lehet is. A négy hetes válaszadónak üzenem, h akkor még csak egy néhány centiméteres petezsák van a hasában, és egy UH-n sem látszó pirinyó kis petesejt.Nah az tuti puffadás volt., vagy valami egyéb.(Ha jól emlékszem a hét hetes UHm képére, akkor a baba volt 8mm, és a petezsák ennek nagyjából 3-4*ese.)
Énelõszõr 6hetsen voltam akkor volt 5mmes, most 9 hetesen voltam utóljára és 20mmesek voltunk.én is 10hetes vagyok most és pont ma nézeggettem-nekem mondjuk volt pocim mindig is, hogy nem olyan az alakja-kigömbölyödött kicsit de ezt csak én vettem észre , mások még nem.Amúgy már én sem férek bele a gatyóimba úgyhogy ilyenkor már sztem elkezd rohamosan nõni , azért gondolj bele pár hét és már félreérthetetlen hasad lesz:) gratula a picihez

10 hetesen már megnyugodhatok? Kissebb már az esélye a vetélésnek?

Legjobb válasz: Szia. Hát rosszat írni nem akarok,de nekem sajna elõször a 11-ik,másodszor a 10-ik héten mentek el a babáim. Most 9 hetes vagyok és még én is pont ezen gondolkodom! Nem tudok még megnyugodni,csak majd a 12hetes uh után. Bizakodj,én is azt teszem! Ne is gondolj ilyenekre!!

Szia. Hát rosszat írni nem akarok, de nekem sajna elõször a 11-ik, másodszor a 10-ik héten mentek el a babáim. Most 9 hetes vagyok és még én is pont ezen gondolkodom! Nem tudok még megnyugodni, csak majd a 12hetes uh után. Bizakodj, én is azt teszem! Ne is gondolj ilyenekre!!
A kérdező hozzászólása: elsõ terhességem, eddig minden problémamentesen megy, de már nagyon várom a 12.heti ultrahangot!
miért, van esély rá, hogy elmegy a magzat? A vetélés egyénként a 12. hétig esélyes, mivel akkor veszi át a placenta a sárgatest hormon szerepét. Ha nincs elég progeszteron, akkor elvetélhetsz.
miért nem nézettek progeszteron szintet? Ha alacsony, könnyen orvosolható...
Szia! 12. hetes kort szokták mondani a vízválasztónak, de persze ez után sem 100 %-os a dolog. Ha viszont elsõ terhességed és soha nem volt vetélésed akkor ezen ne aggódj, ha mind ketten egészségesek vagytok nem lehet probléma:) Ma már sok problémát hallani, de nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Én Például mindig azt mondogatom magamnak ( ha elkap valami, hogy nem e lesz baj vagy ilyesmi), hogy nálam minden rendben lesz a legtöbb terhességnél nincs semmi gond a rokonaimnál nem volt semmi , akkor miért pont nálam lenne :) Szóval ne aggódj! Minden rendben lesz és láthatod a picidet lubickolni a 12. héten. Boldog baba várást!
A kolléganõm betöltötte a 12. hetet, mikor elvesztette. Én is nagyon paráztam, mert vérömlenyem volt, meg nagyon fájt a hasam hetekig. Eddig minden rendben, remélem így is marad. Nagyon igyekezetem pozitívan gondolkozni, az fontos...
Én viszont azt mondom, hogy igenis nagy átlagban elmondható, hogy 10 hét körül már kezdhetsz megnyugodni, ilyenkor már 2-3 cm-es az embrio és jól meg van tapadva. a 12 hét csak egy hozzávetõleges idõpont igazából akkor ha már szûnnek a rosszuléteid akkor az azt jelenti, hogy a méhlepény veszi át a szerepet és akkor már sínen vagy. Ez már korai esetben de 10 hét körül is lehet. Szóval sztem, ha jól vagy akkor semmi okod nincs aggódni.
Kedves utolsó!Én nem azt mondtam, hogy mindig mindenkire ugyanaz érvényes. Én a nagy átlagról beszéltem és azért lásd be, nem az az átlagos, hogy valakinek szülésig tartanak a rosszullétek.nézz utána nyugodtan, 10-12 hét körül ÁTLAGBAN szûûûni kezdenek a rosszullétek, mivel már csökken a hcg termelés és a tplálás szerepét a méhlepény veszi át. De ti különben lényegében (és tisztelet a kivételnek) ahelyett, hogy megnyugtattátok volna a kismamát inkább beparáltatjátok ismerõsök és a saját szörnyû történeteivel. Õ is tudja h vannak szomorú esetek, de azért legyen vele tisztába, hogy az az átlagos, h a nõ teherbe esik, kihordja majd szül. Természetesen kell hozzáállni. A terhesség egy gyönyörû dolog, élvezni kell. És az az átlag, h az ember szépen kihordja a babáját. én veszélyeztetett terhes vok 2. babámmal és az elsõbél és a 2. nál is úgy állok hozzá, hogy persze h nem lesz baj és símán halad minden ahogy kell. Ha bármi történne, akkor ráérek szomorkodni.

10 hetesen már megvolt a terhes kiskönyvetek?

Legjobb válasz: az elsõnél 9 hetesen kaptam meg a könyvet, a 2.-nál pedig 7 hetesen. a lényeg, hogy 12 hetes uh-ra már vinni kell magaddal. Addigra legyen meg

az elsõnél 9 hetesen kaptam meg a könyvet, a 2.-nál pedig 7 hetesen. a lényeg, hogy 12 hetes uh-ra már vinni kell magaddal. Addigra legyen meg
A kérdező hozzászólása: Már keresték rajtam a kiskönyvet, ma a kórházban, amikor idõpontokat kellett kérnem. De sebaj, hétfõn megyek a védõnõhöz, és elintézem ezt is.
12. héten derült ki hogy terhes vagyok, a 14. héten jutottam el a védõnõhõz, akkor kaptam kiskönyvet. A 12. heti UH-n nem kérték.
Nekem 6 hetesen lett meg.
engem is elküldtek a 6. héten mert már volt a picimnek szívhangja.én meg csak a múlt héten mentem el, (de jól éreztem magam nála, sõt.... ) de azért mert kell az ekg, meg ilyenekhez. most töltöm a 10. hetet
Én 11. héten mentem, mert pont szabin voltam azon a hétfõn. Utána már macerás lett volna, a védõnõs nap nálunk tuti szabadság, az egész délelõttöt ott töltöd, hacsak nem sátorozol le éjszakára, hogy te legyél az elsõ. De a 12. hetes uh-n a kutya se kérte a kiskönyvet, utána a doki szépen mindent beleírt az addigi papírok alapján.
Nekem már 6 hetesen megvolt. Ahogy látszott az embrió és a szívmûködés, mennem kellett a védõnõhöz.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerit sok mindenkinek még nem volt meg ennyi idõsen. Remélem nekem sem lesz belõle gondom.
14 hetesen kaptam meg, nem volt belõle semmi gond.
Nem kell vinni a 12. heti uh-ra. Én a 12. heti uh leletekkel mentem el a védõnõhöz és akkor állították ki a kiskönyvet.
Szia.Én az elsõnél 10 hetesen kaptam, most a másodiknál, csak 13 hetesen és nem kellett a 12 hetes uh-hoz.
Én megkaptam a dokitól a papírt a védõnõhöz 5 hetesen, és az élet úgy hozta, hogy csak 15 hetesen tudtam jelentkezni a védõnõnél.Semmi baj nincs belõle, nem kell az uh-hoz.EKG, belgyógyászati eredmény és a fogászat miatt kellett megcsináltatnom mindenképpen, mert ezeknek az eredményei bekerülnek a kiskönyvbe.Még a dokim sem kéri mindig, mert mindent vezet egy ambuláns lapon, csak az extrákat jelzi benne, amit nagyon kell.
12 hetes UH-ra kell vinni
Max puffadsz, de más nem látszik még olyankor.
Szia. Általában a mellfeszülés az elsõ testi jel, de azt csak te érzed.A poci ilyenkor még általában úgy néz ki, mintha olyat ettél volna ami felpuffaszt. Persze az attól is függ milyen a testalkatod. Nekem még 18 hetesen is csak ilyen jellegû pocim volt. Üdv, 37 hetes kismama
Nem LÁCCIK semmi, legfeljebb kis dudor a szeméremcsont felett, de az is inkább a 12 hét körül.
Én is 10. hetes vagyok. Nekem a melleimen látszik, a férjem nagy örömére:-) A hasam viszont úgy fel van puffadva, mit ha lenyeltem volna egy dinnyét, de egészbe:-) Egyébként teljesen alkati kérdés. Egy biztos, a méhedet még nem érezheted nagyobbnak. Majd kb. a 12. héttõl. ...általában.
pár hét múlva már látszani fog a hasadon is, legyél türelmes. És csak pár apróbb tünet lép fel (mellfeszülés, szédülés, hányinger...)
A 10. héten nekem a mellem nõtt meg, de rettenetesen.A pocakom csak a 17. héten kezdett el látszani, de a 22.en is ráfoghattam volna, h híztam egy kicsit.Viszont ismerek olyat is, akinek a 20. héten nagyon tüchtig kis pocija volt.Alkatfüggõ, de a 10.en még senkinek sincs poci.Olyankor alig több, mint 1 cm a baba.
En 15 hetes vagyok es 5 napos es nekem sem nagyon latszik...a tavoli ismerosok is inkabb azt hittek, h csak felszedtem 1-2 kg-ot pedig 1 dekat sem hiztam. Gratula a babahoz!
9. héten vagyok, és egy kicsit fel vagyok puffadva. A mellem érzékenyebb, nagyobb lett, de más testi tünetem nincs.

10 hetesen már nem igazán van émelygés.7-8 hetesen erős volt. Ez természetes, vagy jelenthet bajt?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!

Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!
Nekem is ezelott eros volt az emelyges, most meg 10 hetes multam es alig van neha neha egy kis hanyingerem...boldog babavarast!
Én is így voltam. A 10. héttõl enyhültek a rosszullétek, és a 13 hét után teljesen el is múltak. Nincs semmi baj!
Nekem is elmúlt ezidõtájt, de egy hét múlva visszatért.Csak akkor könnyebb volt, mert nem émejegtem sokat, hanem hirtelenkijött minden, majd jól voltam.
Én ugyanígy volta, azóta is minden ok. 21 hetes kismama
Nem! Ez még puffadás!:)
Anyukám -7 kilóval ment szülni, pedig nem volt rosszul és rendesen evett a terhessége alat. Én pedig egészségesen születtem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) eszem rendesen, napi 5-6 alkalommal, de mégis fogyok, a doki is csak nézett amikor a mérlegre álltam, hogy az nem létezik. nem vagyok magas így ez nem is gond hogy nem nagy a súlyom, remélem a végére se lesz sokkal több, csak amennyivel kell :) Boldog babavárást akinek esedékes :)
Igen lehetséges, fõleg ha vékonyabb vagy! Az, hogy 40 kiló semmiben nem befolyásolja a te vagy baba egészségét! Ilyen az alkatod, és kész :) Nekem kb 10 hetes korom óta simán látszik, mindenki más!!!!és én is vékonyka vagyok és kicsike :) ) Sok boldogságot és örömet!
attól még megírhattam amit gondolok nem? semmi rosszindulat nem volt benne.
Utolsó: miért kéne ennie? Gondolom, nem éhezteti magát, nem fogyózik babásan, akkor meg felesleges nyaggatni. Eszik, amennyi jólesik, kész. Vitamin már más téma, azt muszáj szedni. Én is ilyen alkat vagyok, elsõ babámmal 40 kgról felmentem 50re, két hét múlva még a férjem sem mondta volna meg hogy szültem valaha is. Ez genetika, nem mérleg kérdése.
40 kiló vagy?????? jézus mária..még jó hogy nem fúj el a szél. nagyon sovány vagy, tessék enni !!!
A kérdező hozzászólása: vagyis hogy most vagyok 40 kiló :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat :) elsõ babám és nagyon vékony vagyok és ez alatt a 10 hét alatt még fogytam egy pár kilót, most járok 40-nél, és minden rendben van :) elsõnek páromnak tûnt fel, mert reggel amikor felkeltem akkor eddig nem volt hasam, meg este fele is ha elmentem nagy wc-re (bocs a részletekért) akkor megint nem volt semmi hasam, de egy pár napja meg mondja, hogy már gömbölyödik a hasam szerinte, azért érdekelt volna hogy jól látja-e :) várom még a további válaszokat :)
Bocsi, nagyszájú lányt akartam írni, nem nagyobb szájút. A szája nem volt nagyobb a normál méretnél :)
Van akinek már kicsit látszik. Ugyan az még nem babahas, de nem is puffadás. Volt egy tanárunk, aki nagyon vékony volt. Láttuk rajta, h babát vár és következõ héten az egyik nagyobb szájú lány rá is kérdezett, h mikor szül. A tanárnõ totál elcsodálkozott, h már látszana, hiszen csak 11 hetes volt. De tényleg volt egy kis gömbölyödõ pocakja, pedig az elsõ babát várta. Családomban is volt egy kismama, akinek az elsõ terhessége már 12 hetesen látszott. Viszont az ellenkezõje volt a munkatársammal, akinek 4 héttel nagyobb volt a terhessége rokonomnál és még mindig lapos volt.
Ha nem elsõ baba, akkor lehetséges, ha olyan alkat vagy, bár én is inkább a puffadást mondanám, reggel is lehetünk puffadtak. Nekem harmadikkal a 11 hetes terhességet kiszúrták a szemfüles kollégák... Igaz, este, és feszülõs felsõben... :o)
A kérdező hozzászólása: az nem semmi :) én sokat vagyok rosszul sajnos :(

Mit tegyek? Adjak még Neki? Reggel 8 óta folyamatosan eszik a lányom.10 hetes. Már 3 hete átalussza az éjszakát, aztán eszi, és alszik még egy kicsit. De ma nem tudom mi van Vele?

Már 300ml-nél tartunk, de még most is tömködi a szájába a kezét és ny?gl?dik. De már nem merek többet adni Neki. Egy evésre 100-120-at szokott enni és már 3 óránként eszik. (cumisüvegb?l kapja az anyatejet). De ma nem tudom mit csináljak Vele.

Legjobb válasz: Már ne adj. Tuti hogy 300 ml után már nem éhes. Nem az a baja.

Már ne adj. Tuti hogy 300 ml után már nem éhes. Nem az a baja.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. Felvettem, nem volt jó, tömte az öklét. Pelust is kicseréltem, nem hasfájós már egy ideje. Nem lázas, nem beteg, nem tudom mit csináljak Vele. Lehet az idõ?
Ne adj neki, lehet, hogy már azért nyûglõdik, mert túletetted. Eleinte én is onnan tudtam, hogy a fiam éhes, hogy a kis kezét tömködte a szájába. Én is etettem volna folyton, mert azt hittem, hogy éhes. De nem az, csak kezdi felfedezni magát. Mostmár a cumi nem is kell a fiamnak, csak a kezét tuszkolja a szájába állandóan, és pár napja érdeklõdéssel bámulja is. Elvan fél órát is úgy, hogy bámulja a kezét, majd tömi a szájába. Ma 11 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már nem is adok többet. Remélem megnyugszik lassan. Most a játszószõnyegre tettem, úgy néz ki hogy most talán ellesz.

10 hetesen már lehet érezni valamit a hasba? Kis puklira gondolok. ) ha igen hol?

Legjobb válasz: Harmadik babámat éreztem legeslegkorábban, a betöltött 11. héten. Engem már emiatt is "lehülyéztek" itt többször, és közölték, hogy ez "lehetetlen", pedig ez biztos volt. Csak fekve, és nagyon finoman éreztem a mozgását.

Harmadik babámat éreztem legeslegkorábban, a betöltött 11. héten. Engem már emiatt is "lehülyéztek" itt többször, és közölték, hogy ez "lehetetlen", pedig ez biztos volt. Csak fekve, és nagyon finoman éreztem a mozgását.
A kérdező hozzászólása: én nem mozgásra gondoltam. hanem, hogy hol van.
Ja értem. :o) Hát, a "pukli" nálam késõbb kezdõdött csak, harmadik babával olyan 13 hetesen, többivel csak késõbb, de ez nagyon eltérõ. Ja, és én csont sovány vagyok...

Lehetséges hogy nem egész 10 hetesen már érzem azt h nő a méhem? Űlő helyzetben már érzek ehy kis teniszlabda méretű kidudorodást.

Ez már a második terhességem. A kislányomnál nem emléxem h ilyen hamar éreztem volna a hasamat...s?t. A nadrágok amiket eddig viseltem igen kényelmetlenek. Mert olykor-olykor kemény is ott az a rész...nem túl korai ez még???

Legjobb válasz: ultrahang mit mond??lehet érezni de nem tudom h ennyire e....

ultrahang mit mond??lehet érezni de nem tudom h ennyire e....
A kérdező hozzászólása: Szerdán megyek uh-ra...akkor leszek 10 hetes
Majd csak a 12. héten fogod konkrétan a méhedet érezni közvetlenül a szeméremcsont felett. Ezek még a puffadás tünetei lehetnek, vagy a belek. A 12. hét elõtt még a méh nem emelkedik ki a szeméremcsont mögül, nem érezheted. Ez legalábbis az én véleményem.
garfield lesz belõle:D
az én cicám 4 és fél hónapos, de olyan nagy! és már 3kg! ha tudnám hogy kell képet feltenni megmutatnám!
A kérdező hozzászólása: http://www.kephost.com/ Fájl hozzáadása ---> feltöltés elindítása ---> majd az elsõ linket bemásolod válaszba. :) Kíváncsi vagyok a cicádra. PErsze elõbb rakd fel a gépedre a képet :D
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_29_hlbsk.. köszi, ez hova megy amúgy ez a kép? ki láthatja?? te is küldesz??
na???
A kérdező hozzászólása: Átjött :D Nagyon széép! Tényleg nagy cica õ is. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!