Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes jatek (4 db)

Csenikém 10 hetes ti babátok mit tud? Nekem még nem akar oldalra fordulni (vagy hátán van vagy hason hason szépen forgatja a fejét ide oda egy kicsit a mellkasát is felemeli, játékait néha ütögeti

Legjobb válasz: 10 hetes ez teljesen jó, nem kötelezõ ilyenkor még oldalra fordulnia. Az jó ha próbálja már megfogni a játékokat és ütögeti õket. Ennyi idõsen nem sok baba forgolódik még....

10 hetes ez teljesen jó, nem kötelezõ ilyenkor még oldalra fordulnia. Az jó ha próbálja már megfogni a játékokat és ütögeti õket. Ennyi idõsen nem sok baba forgolódik még....
Bõven elég, hogy nézelõdik, érdeklõdik, rugdos, kaszál a kezével, és forgatja a fejét. Ennél többet nem is kell tudnia. Nagyon elõnyös testtartás ha hason fekszik, mert ez a póz fog majd a többi mozgás kialakulásában segíteni. Ne aggódj, teljesen jól fejlõdik a gyermeked.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Teljesen jó, az enyém is ennyi idõs. Ugyanezeket csinálja kb. csak már oldalra fordul de elég rég óta, meg probálja megfogni a dolgokat. Minden baba más, gondolj csak arra h van aki 5 hósan ül van aki meg csak 9 hósan, vagy a fogzás milyen eltérõ:) )

Hogy taníthatnám meg a kiskutyámnak, hogy visszahozza a játékot amit eldobtam neki és utána futott, de lefekszik vele és rágja? 10 hetes.

Legjobb válasz: Még túl fiatal. Kicsit késõbb kell majd, így: https://www.facebook.com/note.php?note_id=274155135953121

Még túl fiatal. Kicsit késõbb kell majd, így: https://www.facebook.com/note.php?note_id=274155135953121
A kérdező hozzászólása: Miért volna túl fiatal? :O Akkor semmit ne tanítsak meg még neki, vagy mi?
Most ezt komolyan kérdezed? Egy 10 hetes bébikutyáról beszélünk. Kb. mint egy másfél éves gyerek. Azt se rögtön biciklizni tanítjuk, hanem elõbb járni. A kutyádnak egyelõre elég lesz az ül, fekszik, gyere ide, pacsi... Lehet kondicionálni a klikkert, pár hét múlva lehet neki tanítani a "fogd" vezényszót. Szépen lassan apránként, egyszerre csak pár percig terhelni, mert még nagyon kicsi. Majd 5-6 hónaposan akár az apportot is össze lehet rakni neki, ha jól haladtok. Ha elolvastad amit küldtem, akkor látod, hogy elég összetett feladat. Vannak olyan apport ösztönnel született kutyák, akiknek nem kell tanítani, mert ha eldobsz valamit, azonnal viszik neked vissza, de ez nem várható el az összes kutyától. Ha magától nem csinálja, akkor tanítani kell, de mindent a megfelelõ életkorban!
A kérdező hozzászólása: Hát elkezdtem már vele, mert privátban kaptam tanácsot, amúgyis klikkerezett már vele a tenyésztoje és már tud egy csomó dolgot, de mindent játékosan tanítok neki. 5-6 hónapos koráig tuti nem fogok várni, mert a másik kutyámnál is vártam, és õ belõle még az a kevés apportkészség (értsd érte fut) kiveszett, most meg már másfél éve alig bírtam neki különféle részeket megtanítani neki. Nem szereti a labdát, csak azért hozza mert kérem. És szeretném ha kicsi szeretne labdázni, és ne azért csinálja mert nekem akar jót.
Világos és érthetõ, ha labdafüggõvé akarod tenni, de ehhez pont az kell, hogy ne eröltesd! Játsz vele, labdázz, mindig jutalom legyen számára a labda és csak lassan növeld az elvárásokat, ha nem akarod elvenni tõle a kedvét. Véletlenül se kapcsolódjon a labdához semmi ami "kötelezõ", semmi negatív élmény. (Azért érdekesek az ilyen privát válaszolók, akik nem merik felvállalni nyilvánosan a véleményüket, vagy nem akarják, hogy más is tanulhasson belõle.)

10 hetes kisfiam jatek kozben rug kapal gagyaraszik nagyon beleeli magat de mikor abbahagyja egy kicsit, akkor el kezd remegni mint aki fazik. Aztan kezdi elorol a jatszast. Normalis ez?

Ugyanezt veszem eszre mikor hason fekszik kinyomja magat es csak figyeli a kis jatekait akkor meg a kis feje remeg.Ez lehet attol hogy egyensulyozik es probalja tartani a ki fejet?

Legjobb válasz: Szerintema hõháztartása még nem alakult ki, azért remeg, vagy az idegrendszerének kell még érni, de sztem nem kóros.

Szerintema hõháztartása még nem alakult ki, azért remeg, vagy az idegrendszerének kell még érni, de sztem nem kóros.
Szia.Ez azért van mert elfáradnak az izmai játék közben, és úgy néz ki mintha fázna.Még nemtudja korigálni az izmait, és a reflexeit.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a megnyugtato valaszokat. Udv.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!