Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes a tápszerébe (3 db)

Kérdésem a következő:babám 10 hetes elég sokat nyög erőlködik nyügös. Anyatejes de kevés a tejem igy potolni kell neki. Orvos irt fel humana ha 1-es tápszert de bukós babáknak ezért olyan grizszerü a kész tápszer. Lehet ettöl nyög?

Legjobb válasz: Kedves Anyuka! Nem valószínû, hogy a tápszer "sûrûsége" miatt nyög a baba, bár lehet, hogy furcsa neki a jólill. könnyen folyó anyatej után. Egyébként, ha megfigyeli, akkor szopás közben is szoktak nyögni a babák. Az erõlködés és a nyûg pedig sajnos attól adódhat, hogy fáj a pici hasa. Ami baba korban elég gyakori. Tévhittel elletétben lányoknál is elõfordul nem csak kisfiúknál. Én három gyerekes most más 4 unokás nagyi vagyok. De ha úgy gondolja, hogy zavaró az állapota, akkor nyugodtan mondja el az orvosnak, aki felírta a tápszert, vagy a védõnõnek. Hát ha jobb tanácsot tudnak adni. Jóegészséget kívánok és szép Boldog Ünnepeket az egész családnak.!

Kedves Anyuka! Nem valószínû, hogy a tápszer "sûrûsége" miatt nyög a baba, bár lehet, hogy furcsa neki a jólill. könnyen folyó anyatej után. Egyébként, ha megfigyeli, akkor szopás közben is szoktak nyögni a babák. Az erõlködés és a nyûg pedig sajnos attól adódhat, hogy fáj a pici hasa. Ami baba korban elég gyakori. Tévhittel elletétben lányoknál is elõfordul nem csak kisfiúknál. Én három gyerekes most más 4 unokás nagyi vagyok. De ha úgy gondolja, hogy zavaró az állapota, akkor nyugodtan mondja el az orvosnak, aki felírta a tápszert, vagy a védõnõnek. Hát ha jobb tanácsot tudnak adni. Jóegészséget kívánok és szép Boldog Ünnepeket az egész családnak.!

10 hetes babámnak a tápszerébe tehetek cukrot vagy édesítőt?

Legjobb válasz: Inkább ne. Finomított kristálycukor nekünk is méreg hát még neki. Édesítõszer egy fokkal jobb, de szerintem pici babának azt se.

Inkább ne. Finomított kristálycukor nekünk is méreg hát még neki. Édesítõszer egy fokkal jobb, de szerintem pici babának azt se.
MINEK?????
Miért akarnál tenni bele? Ha nem eszi meg akkor vált másikra. Nálunk a JóÉjszakás, rizses tápszer volt amit egyik gyerekem sem evett meg, így nem eröltettük. Vettünk mást és megette. De ilyen kicsi babának NE tegyél bele egyiket sem.
Hát ha nagyon ragaszkodsz hozzá tehetsz bele egy keveset, de ha egy mód van rá akkor az gyümölcscukor legyen!!! Remélem segítettem!
Szerintem jobb, ha semmit nem teszel bele, édesítõszert fõleg ne.Ha cukrot használsz valamihez, akkor jobb a gyümölcs, vagy barnacukor.Tápszer nagyon sokféle van, próbálj ki másikat ha nem eszi meg.
ne tegyél bele semmit!!! cukor édesitö szer, fogszuvasodást okozhat még ha a babának nincs is foga. ezt egy nagyon jó baba könyvben olvastam... ne tegyél cukrot se vizbe se tápszerbe :) üdv brigi mama
Szó sem lehet róla!!! Hogy jutott ilyen az eszedbe? Már ne is haragudj!

10 hetes baba milyen tápszert ehet? A védőnő a Humana- t ajánlotta, de nem akarja megenni. Folyamatosan ciciztetem, de nagyon kevés a tejcsi.

Legjobb válasz: Nekünk attól nem tudott kakálni.MI Mildibét kaptunk, olcsóbb, tejalapú, de bevált.

Nekünk attól nem tudott kakálni.MI Mildibét kaptunk, olcsóbb, tejalapú, de bevált.
Próbáljatok más hipoallergén tápszert. Ha az orvoshoz most nem tudtok elmenni feliratni, a patikában meg tudják mondani, melyik olyan, csak úgy drágább lesz...
Mi elõször a Nestlé Beba HA 1-t, majd a Beba Start Aktívot (ezektõl székrekedése volt), most pedig a Humana HA 1-t esszük. 9 hetes a kiscsaj. Választék az van bõven, a doki úgyis ajánl valamit, ha nem jön be valami miatt, akkor váltás...ki kell tapasztalni, minden babának más jó.
A Humananak borzalmas íze van (kóstold meg) lehet hogy azért nem kell neki. (bár a mienk szereti) Próbáld meg a Bebát, az finom. (csak a mienknek attól ment a hasa, ezért kapott Humanat)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!