Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes Ihatok (4 db)

10 hetes tehes vagyok. Ihatok egy pohár pezsgőt a bulin?

Karácsonyi céges buli lesz és egy pohár pezsg? nem fog ártani a babának?

Legjobb válasz: Legyen inkább fél pohár:)

Legyen inkább fél pohár:)
1 dl pezsgõtõl semmi baja sem lesz, nyugi!
Szerintem töltesd ki, aztán nyalj bele. Nem fogja senki nézni, hogy megiszod-e vagy sem. :) (a maradékot meg beöntöd valami cserepes virág alá :D)
inkább vörösbort :) úgyis puffadsz (gondolom) a szénsavas meg még rátesz egy lapáttal. egyébként 1 decitõl nem lesz baja a picinek :)
3-as vagyok. Én sem ittam amióta terhes vagyok semmilyen alkoholt!!Alkohol mentes sört az ittam többször is, de alkoholosat nem.Hiába jön most pl a szilveszter is, csak is alkohol mentes pezsgõt fogok inni!!
szerintem nem ér annyit. 10 hetesen még vigyázni kell nagyon.12-13 hét után már inkább.
Én sem értem, hogy miért muszáj ez? Rám akkor sem erõltették a pezsgõt, mikor nem voltam várandós. Vagy volt olyan, hogy kitöltöttem magamnak és bele sem ittam. Nyilván 1 pohártól nem lesz baja, de én akkor sem innám meg. :) De ez én vagyok.
Egy pohártól még nem lesz semmi baja, de több ne legyen belõle csak egy!!!! 20+2 hkm
A kérdező hozzászólása: A munkahelyemen még nem mondtam el, hogy babát várok, amiatt kérdeztem hogy ne legyen feltünõ hogy egy pohár pezsgõt sem iszok.Természetesen nem fontos, hisz sosem szoktam, csak alkalmakkor pláne nem most.
Egyrészt nem lesz baj, de azért ha lehet próbálj meg kibújni a dolog alól, vagy ne idd meg az egészet. Nem kell feltétlen terhesnek lenni ahhoz, hogy ne ihass, lehetsz autóval, szedhetsz gyógyszert, stb, rengeteg kifogás van; de ha tényleg egyik se jön be, akkor kortyolj bele, nem lesz semmi bajotok. :)
én is 10 hetes vagyok :)

10 hetes kismamaként ihatok még fröccsöt? Nagyon kívánom.

Legjobb válasz: lehet, hogy nem ártana, de ne igyál. helyettesítsd szõlõ lével és ásványvízzel. hasonló íze lesz

lehet, hogy nem ártana, de ne igyál. helyettesítsd szõlõ lével és ásványvízzel. hasonló íze lesz
Szerintem max. napi egyet ihatsz, de én semennyi alkoholt nem iszom, biztos, ami biztos. Rubint Réka ajánlja a napi 1 dc vörösbort a kismama DVD-jén.
Semmi bajod nem lesz, jobb lesz a vérképed.
Szerintem ha nagyon kívánod, egy decit megengedhetsz magadnak, de ne legyen belõle rendszer.Azt mondják, hogy mivel nem tudni, hogy mennyi a biztonságos mennyiség terhességben, ezért lehetõleg egyáltalán ne igyunk.De azért ritkán ( 3 havonta egy deci) belefér.Én 31 hetes vagyok.Eddig 3-szor ittam 1 dl vörösbort.Tesóm esküvõjén, lánybúcsúján, meg anyósom 50 éves szülinapján.Mondjuk, ha nem lett volna alkalom rá, nem ittam volna.Otthon eszembe se jutna.De úgy a fejembe szállt, és még másnap is lelkiismeret furdalásom volt.Csak óvatosan. Mert bár a méhlepény megszûri a dolgokat, azért átenged valamennyit.A babának ilyenkor még nem mûködik a mája, és egyenesen az agyába jut.Az õ kis testében jóval nagyobb koncentrációt ér el a méreganyag.Én már nem iszom a szülésig.De ha nagyon kívánod, egy pár kortyot simán engedélyezhetsz magadnak.
Én a sörrel vagyok így.Nagyon-nagyon kívánom.Sõt az elsõ terhességemnél is ittam, még szopi alatt is.Barnasört a tej miatt, igaz az alkohol tartalmú, abból keveset ittam, de a hûtõben mindig volt alk.mentes sörike..... mostis folyik a nyálam.... :) Nálunk nem lett semmi baj, szóval mértékkel, ha jól esik igyál. Lehet nem a sörtõl, lehet attól, de annyit tejem volt, h ihaj... remélem mostis bejön! :)
Ja, igen meg a vörösbor.Apósomékhoz ahányszor lementünk, mindig kínált házi vörösborral, olyan jó volt elnyalogatni!!!!
A kérdező hozzászólása: Semmiképp sem rendszert csinálni..., csak épp halászcsárdába készültünk, s a sült hal számomra elképzelhetetlen fröccs nélkül; mostanáig... :) Köszönöm a hozzászólásokat!

10 hetes vagyok. Ihatok Red Bullt?

Legjobb válasz: Colát sem javasolt, mivel a cola kivonja a csontokból a kálciumot. Szerintem ennyi odafigyelést megér a babánk egészsége! Dia

Colát sem javasolt, mivel a cola kivonja a csontokból a kálciumot. Szerintem ennyi odafigyelést megér a babánk egészsége! Dia
Semmi esetre se igyál ilyen dolgokat! Még Colát sem!!!!!! szerintem ennyi áldozatot megér egy pocaklakó!!!! Dia
a redbull rengeteg koffeint tartalmaz(kb 3 csésze fekete kàvé erösségü!)ne igyàl semmiképp
Semmiképp sem ajánlom. Rengeteg koffein és taurin van benne. Ha élénkítõt akarsz, ajánlom a zöld teát. Egyenletesebben és tovább szívódik fel mint a kávé vagy a tiszta koffein. Azért napi 3 csésze fölé ne menj. De keress rá a google-al.
Nem szabad inni, irja is a doboz hátán, de kólát szabad.
Ha nem lennék várandós sem innám azt a szart! (Bocsánat...)
Én nem iszom, de colat néha igen, lightosat.


Egy 10-es skálán mi a külömbség a jóslófájás és az igazi fájás között? Hány hetes kortól ihatom a Laktoherbet és milyen adagban?

Legjobb válasz: A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.

A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.
ha a jóslófájás az 1-es, akkor a tágulási szak alatti méhösszehúzódások érzete 10, de nem mindegy, hogy éled meg. El lehet lélegezni a fájásokat és segíthetsz is, pl. nem fekszel vagy ülsz, hanem ácsorogsz v. gugolsz v. térdelsz, táncolsz, ringatod a csípõd, közben alkalmazod a haslégzést, a függõleges testhelyzet nagyon elõnyös ilyenkor nekem a tolófájások nem fájtak, nem kellett nyomnom sem, mert hagytam, hogy a méhem dolgozzon és így volt a legjobb a babáimnak is
Laktoherbet a szülés után kezdheted el inni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!