Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes A vércsoportom (2 db)

nekem 33 hetesen nézték
A II.rutinnál 25-27.hét, + a 36.héten
Szólj a dokidnak és akkor már a 12. heti vérvételen is megnézik (ha nem néznék, bár nálunk kötelezõen a 12. héten van ellenanyag vizsgálat), és utána rendszeresen.
Szia, nekem B rh negativ, a terhesség alatt 4x kell hogy ellenõrizzék, most leszek 36 hetes eddig már nem is tudom, hogy 3 vagy 4x is nézték. Boldog Babavárást!
nekem már a legelsõ vérvételnél(9 hetesen) nézték és a 24.heti vérvételnél is ellenõrizték.
Nekem 0 negatív a vércsoportom. Mindkét terhességem alatt elejétõl fogva nézték. Az elsõnél még külön kellett mennem ellenanyag szûrésre, ez három vérvételt jelentett. A másodiknál is ennyiszer nézték, csak már egy vérvételbõl megoldották(egyszerre 3-4 kémcsõvel vettek). Szerencsére egyiknél sem volt semmi baj. Minden jót neked!

10 hetes vagyok. A vércsoportom 0 Rh+. A páromé A Rh-. Lehet az eltérő faktor miatt probléma a babócánkkal?

Legjobb válasz: Én úgy tudom nem.Nekünk is különbözik mégsincs baj.

Én úgy tudom nem.Nekünk is különbözik mégsincs baj.
Én meg úgy tudom, ha az anya negativ akkor kell kapnia ellennyagot szülés után.Egyébként nincs semmi gond belõle.
Én is úgy tudom, hogy csak akkor van baj ha az édesanya Rh- és az apa Rh+. S akkor csak abban az esetben ha a bébi is Rh+ lesz, Akkor az anyukának kell kapni szülés után azonnal valami ellen anyagot. De minket ez szerencsére nem érintett, mert én is és a párom is A Rh+ ak vagyunk, és minõ meglepõ a gyermekeink is azok.... :)
Szia! Nálunk is ugyanaz a helyzet. De nem kell félni az elsõ babánál nem jelent problémát, de szülés után antiD injekciót kell kapnod igy a második babánál sem lehet gond.
Szia! A 4. választ a barátnõm irta és szeretné ha helyesbitenék. Õ az Rh- és a férje az Rh+ tehát ebben az esetben igaz amit irt. Nálatok semmi baj nem lehet és antiD-t sem kell kapnod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!