Találatok a következő kifejezésre: 10 hetes 1.5 hete (2 db)

10 hetes vagyok. 1.5 hete ikerterhességet állapított meg a doki. Sajnos csak az egyik baba fejlődik. Azt mondta 1-2 héten belül el kell kezdődnie a kilökődésnek ami enyhe vérzéssel fog járni. A mai napig sem véreztem, izgulok. Miért lehet ez?

A másik babának gyönyör? szívhangja volt,Utrogestan-t kaptam,de azért én félek nehogy vmi baj legyen.Szerdán megyek vissza a dokihoz.Volt valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: szia.ne aggódj,kifog lökõdni,csak idõ kérdése.az orvos úgyis szemmel tert titeket.sajnálom,hogy így alakult.de próbálj meg a másik babádra koncentrálni.nem lesz semmi baj.ha valamiben bizonytalan vagy nyugodtan kérdezz rá az orvosnál,és ha valami olyat tapasztalsz ami kételyeket kelt benned,menj el hozzá.gondolatban ott vagyok,és erõt adok neked.tudom nem ismerlek,de hiszek ebben.kitartás!!!

szia.ne aggódj, kifog lökõdni, csak idõ kérdése.az orvos úgyis szemmel tert titeket.sajnálom, hogy így alakult.de próbálj meg a másik babádra koncentrálni.nem lesz semmi baj.ha valamiben bizonytalan vagy nyugodtan kérdezz rá az orvosnál, és ha valami olyat tapasztalsz ami kételyeket kelt benned, menj el hozzá.gondolatban ott vagyok, és erõt adok neked.tudom nem ismerlek, de hiszek ebben.kitartás!!!
Szia. Én ugyanebben a cipõben jártam pár hete. 9.hétben voltam elõször dokinál és megállapította, hogy látja a magzatot, szív pulzációt és lát ott még "valamit", Azt mondta ikrek lettek volna, de szerinte felszívódott vagy fel fog szívódni az egyik. Elõtte egy héttel influenzás voltam és akkor volt kb.egy pici cseppnyi vér (alig vettem észre), de akkor még nem tudtam a terhességemrõl. Talán akkor lökõdött ki. Múlt héten voltam dokinál, nyoma sincs a "valaminek", de a másik picurka nagyon szépen fejlõdik, mindene megvan és minden rendben. Ne izgulj a természet ilyenkor megoldja az elején, hogy maradnia kell-e, vagy kilökõdnie. Szerdán biztosan látni fogja a dokid, hogy melyik lehetõségrõl van szó. Ne aggódj!!! A lényeg, hogy jól érezd magad, mert akkor a babóca is jól érzi magát. NEM LESZ SEMMI BAJ. Üdvözlettel: 14 hetes kismama.

5 mm-es petezsák hány hetes terhességnek felel meg? Ill.1 hét múlva 10.6 mm a CRL.4 különböző orvos 4 különböző időt állapít meg.

Legjobb válasz: Ha a crl 4 akkor azért olyan nagy különbségek nem lehetnek a 4 orvos által megállapított 4 különbözõ idõpontban. Nálunk pl. kis terhességnél nem írják a napokat oda az sztkban hanem csak a hetet, tehát én most 7+2 nél voltam orvosnál de csak 7 hetet írtak a papíromra.

Ha a crl 4 akkor azért olyan nagy különbségek nem lehetnek a 4 orvos által megállapított 4 különbözõ idõpontban. Nálunk pl. kis terhességnél nem írják a napokat oda az sztkban hanem csak a hetet, tehát én most 7+2 nél voltam orvosnál de csak 7 hetet írtak a papíromra.
A kérdező hozzászólása: a crl nem 4.
Nekem 5 hetesen volt 10mm-es petezsák 2mm-es a pici benne. Kedden megyek újra uh-ra akkor leszek 6+5 hetes.Remélem segítettem.:) Hogy hogy ennyi orvos vizsgál?
ja bocsi így egybefolyt na ha meg 10.6 mm a crl akkor sem lehet nagy különbség a mérésükben max. 1-2 nap nem? Vagy mit mértek ennyire különbözõen és miért kellett 4 orvosnál járnod? Egyébként nekem 7+2-nél 12 mm volt a crl.
Én is így jártam. Elsõ alkalommal 8-9 mm-es petezsákot látott az orvos, azt mondta kb 5 hetes lehetek. 1 hét múlva kontroll, akkor már 11-12 mm-es volt a magzat, szívhanggal. Ez 7+2 esetleg 3 napos terhesség. Én sem értem, ez hogy lehetséges, de nem akarom firtatni, a lényeg a dobogó szívû bébim.
A kérdező hozzászólása: veszélyeztetett terhes vagyok, ezért jártam ennyi orvosnál. Kedves utolsó válaszadó.Én teljesen ugyanebben a cipõben járok.És és gyógyszer szedés miatt vagyok veszélyeztetett.Viszont tudom , mikor hagytam abba a gyógyszereket és én ezért szeretném tudni a pontos(abb) idõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!